Megane Trophy Eurocup 2008 - SIMCo/VSR közös bajnokság
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Megane Trophy Eurocup 2008 - SIMCo/VSR közös bajnokság
Oké.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Az időmérő előtt negyed órával mentem először a pályán, igy sok jóra nem számíthattam.
A rajt katasztrófálisra sikeredett : Pitbull beragadt, én balról próbáltam elmenni mellette, de Ő is picit balra húzta a kormány, összeakadtunk, aminek törés-zúzás lett a következménye. Közben a mezőny el.
Szerencsémre mások is hibáztak, így nemsokára ismét pontszerző helyen mentem.
Később féktávon 2x is csúnyán belém jöttek, kiforgattak, de most még nem óvok, mert ez volt az első futam.
Ennyi csetepaté után a 11.hely elfogatható számomra.
Az egyetlen észrevételem, hogy túl nagy a szélárnyék-hatás.
A rajt katasztrófálisra sikeredett : Pitbull beragadt, én balról próbáltam elmenni mellette, de Ő is picit balra húzta a kormány, összeakadtunk, aminek törés-zúzás lett a következménye. Közben a mezőny el.
Szerencsémre mások is hibáztak, így nemsokára ismét pontszerző helyen mentem.
Később féktávon 2x is csúnyán belém jöttek, kiforgattak, de most még nem óvok, mert ez volt az első futam.
Ennyi csetepaté után a 11.hely elfogatható számomra.
Az egyetlen észrevételem, hogy túl nagy a szélárnyék-hatás.
Név: Rebók József
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Nagyon élveztem a versenyt! 
Időmérőn tudtam, hogy 28-as idő alá kell mennem, de mindig pont a második kör Eau Rouge-át rontottam el, így elég ideges voltam már.
A végére viszont csak sikerült szépen átmenni rajta, a kör többi részét már csak be kellett fejezni.
Versenyen a rajtot jól kaptam el, annak ellenére, hogy nem pörgettem a motort, és zöldre váltásnál kapcsoltam 1-be, valamint ekkor kezdtem nyomni a gázt is. Az első kanyarban egyből meglöktek hátulról, azonban Emerico szerencsére ott termett, és korrigálta más hibáját.
Jó csaták voltak, jórészt Emericoval és Rajkival tudtam menni, a boxkiállásnál pedig Bardocz csapattársammal ugyanabban a körben jöttünk ki, hát ki lett centizve a váltás.
(16s-ra voltunk egymástól, és a teszten ahogy már megfigyeltem, pont ennyit áll a boxban az autó kerékcserekor). A box után eltüntek körülöttem az emberek, előttem is 10s-os, mögöttem is 10s-os távra mindenki, így csak arra figyeltem, hogy ne hibázzak nagyot, tartani tudjam az 5. pozíciót.
Remélem a köv heti versenyen is lesz esélyem hasonló helyezést elérni.
(szélárnyékról annyit, hogy szerintem nagyon jó, mert sokkal több lehetőséget ad csatára
)
Időmérőn tudtam, hogy 28-as idő alá kell mennem, de mindig pont a második kör Eau Rouge-át rontottam el, így elég ideges voltam már.
Versenyen a rajtot jól kaptam el, annak ellenére, hogy nem pörgettem a motort, és zöldre váltásnál kapcsoltam 1-be, valamint ekkor kezdtem nyomni a gázt is. Az első kanyarban egyből meglöktek hátulról, azonban Emerico szerencsére ott termett, és korrigálta más hibáját.
Remélem a köv heti versenyen is lesz esélyem hasonló helyezést elérni.
(szélárnyékról annyit, hogy szerintem nagyon jó, mert sokkal több lehetőséget ad csatára
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2009.05.19. 10:57-kor.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
- Joke
Hát nem tudom... én azt díjazom, ha egy szimulátor minél közelebb van a valósághoz, ha ugyanolyan szituációkat élek át, mint a valós pilóták.Szatocs írta:Nagyon élveztem a versenyt!
(szélárnyékról annyit, hogy szerintem nagyon jó, mert sokkal több lehetőséget ad csatára)
Olyan pedig az életben nincs, hogy már 100m távolságból érzem a hatást és simán utolérem az előttem levőt.
Áh :/ a tervekhez képest rakás kaki
De azért nem olyan rossz az a 3. hely, Tropie, neked is grat a 4. -hez! Legközelebb jobb lesz
És grat a TDS nek is

Dávidbardocz írta:Karol,te cúúnya gonosz báci,megpöcköltél az orúzsban,és így visszaestem a 18. helyreNade nem óvok,első kör volt,meg izgulás,meg mitudomén:)
Barny,bocsi,hogy kilöktelek az egyenes után,de ott már beljebb nem tudtam volna menni a pályán,így is félig füvön voltam belül,onnantól már csak rajtad múlott.
Amúgy nagyon jókat küzdöttem,a boxkiállásom meg mesébe illően sikerült,Szatocs ment ki,én meg már bent is voltam:D
Vissza néztem, max. sorry, nem volt szándékos.
Nem láttalak, csak arra figyeltem, hogy túléljem az első kört.
karol
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
- Joke
Emerico !
Lécci szedd le a kocsim hátuljárol a Marlboro matricát és helyette 1 nagy B! -t kérek.
Értem én, azért tetted fel, hogy látható legyen : Giannival egy csapatot alkotunk, de én nem akarok cigit reklámozni.
Nagyon nehéz volt leszoknom és soha nem akarok már rágyújtani ! Sorry
Lécci szedd le a kocsim hátuljárol a Marlboro matricát és helyette 1 nagy B! -t kérek.
Értem én, azért tetted fel, hogy látható legyen : Giannival egy csapatot alkotunk, de én nem akarok cigit reklámozni.
Nagyon nehéz volt leszoknom és soha nem akarok már rágyújtani ! Sorry
Nagyon jó kis csapatmunka volt, bár ilyen csapattársal nem nehéz
Az ütközéshez annyit hogy természetesen nem szándékos volt egyszerűen sem a féktávot sem a kanyarbejáratot nem láttam. Bocs Feri...Dehát mondjuk úgy hogy kárpótlási jegy volt ez
Az ütközéshez annyit hogy természetesen nem szándékos volt egyszerűen sem a féktávot sem a kanyarbejáratot nem láttam. Bocs Feri...Dehát mondjuk úgy hogy kárpótlási jegy volt ez
Semmi baj Morfi, tudjuk hogy Te mindig úgy löksz ki mindenkit, hogy sosem látod mi történik, semmi baj, majd belejössz 
Jólvanna most kezdtem el játszani ezzel a játékkal nem kéne így lecseszni egy hótamatőr kezdőt
Mindjárt énis beemozok mint kedvenc Metro racinges csapattársad
(Amúgy sztem pont nem mondható el rólam hogy minden versenyemen kamikaze manővereket csinálok
És amúgy is ne lopd ezt a lelki hadviselést ez a SimSport Racing sajátja
)