GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
A Viper meg a Ford itt nagy bajban van, hosszú a tengelytáv. A Porsche már szinte túl rövid. A többi mind jó elvileg.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
A ford nincs akkora bajban... 2. idot tud. Probaltam es sokkal jobban tapad, mint a Viper, az most magasan a legszarabb:) De igy jo lesz a zuzdaemerico írta:A Viper meg a Ford itt nagy bajban van, hosszú a tengelytáv. A Porsche már szinte túl rövid. A többi mind jó elvileg.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Viperről úgyis lepattan mindenki!
Kicsit odaserrentünk a gázpedálra és már le is pöcköltük a mellettünk lévőt a pályáról.
Kicsit odaserrentünk a gázpedálra és már le is pöcköltük a mellettünk lévőt a pályáról.
The Power of Dreams
EgyűttérzekMugen írta:Real time telemetria, mi?jeamiro írta:Tegnap megnéztem egy pár körét Bikának és ellestem pár apro dolgot amit ki probálok ma.![]()
Rengeteget lehet tanulni az ilyen dolgokbol. Annak idején a miniben a csapattársammal rendre kicseréltűk a replayunkat és átbeszéltűk aminek mindig gyorsulás lett az eredménye. Tehát számomra hasznos mindig a "mások" figyelése. Sok apro dolgot ell lehet lesni.![]()
Én is szokatm lesni, aztán csapkodom az asztalt, hogy ilyen féktáv pedig nincs is aztán inkább kilépek.
Ugyan ez az én meglátásom is, szinte hihetetlen, hogy miként tudnak emberek ugy a szebbik esetekben is vagy 1 kocsihosszal rövidebbet fékezni.
A kigyorsitásokat még csak csak értem, ott tutira bennem (benűnk) van a hiba, de a féktáv???
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
Adam Jonas
Nyugi, én se, szóval unatkozni nem fogunk, max elbíbelődünk egymással.Fitti írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de 10kört nem tudok úgy menni ezen a pályán, hogy ne hibázzak. Elég könnyen meg lehet csúszni. Nehéz verseny lesz a biztos, sok csatákkal, mert az idők és nagyon közel vannak!
Kösz Fitti!Fitti írta:Ez elég komoly Micó! Mész 16-kört és megvan az első hely! Nem semmi! Grat!
Micó
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
felmegyek a szerverre és levág az egész játékból !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
pont álmaim körét futottam :S
Várom a fejleményeket
-
batihu
Nyugi Balázs mindenkit!
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman