GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Szoros lesz - egy szűk, rázós, elfékezős, éles kanyarokkal tűzdelt, néha beláthatatlan pályán. Jee 
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
A pálya annak idején a Z4-el qva jó volt. Nagyon jó ritmusú. Kár, hogy most nem leszek. 
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Szatocs írta:A pálya annak idején a Z4-el qva jó volt. Nagyon jó ritmusú. Kár, hogy most nem leszek.
Győzelem 1 valakit már le is előztem,és még el se kezdődöt a verseny
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
batihu
Az biztos, hogy nagyon szoros lesz, mert az első 16 szinte egy másodpercen belül van. Szatocs kár, hogy nem lesz de itt lesz nekünk Tomievo az elejében!
Sajnos, én csak a quali kezdetére érek haza, ma már nem tudok gyak.-ni! A középmezőny brutál kemény lesz, már előre várom a jó kis csatákat!

"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Hát az biztos, hogy nem lesz egy sétagalop
Tuti minden részében a mezőnynek oriási csaták lesznek és csak apro nyuansznyi dolgok fognak dőnteni.
Tuti minden részében a mezőnynek oriási csaták lesznek és csak apro nyuansznyi dolgok fognak dőnteni.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
batihu
Jeamiro, milyen időd van, tudtad használni a setupomat?
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
1mp-vel vagyok elmaradva a Te idődtől, a settet kiprobáltam, de a sajáttal megyek, mert már annyi kört rotam vele, hogy csak belehibáznék ha váltanék. Az első futamon is ez volt:)
Inkább gyakorlok még egy kicsit és meglátjuk mi lesz. ( remélem sikerűl végre pontot is hozni a csapatnak, idáig mindig csak ott voltam a közelében, de az még nem sikeredett)
Inkább gyakorlok még egy kicsit és meglátjuk mi lesz. ( remélem sikerűl végre pontot is hozni a csapatnak, idáig mindig csak ott voltam a közelében, de az még nem sikeredett)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
batihu
Reméljük!
Elég nehéz lesz pontot szerezni! 
Idáig sem volt könnyű
és mindig a 20-ban végeztem, remélem most sikerűl a pontszerzés, majd igyekszem nem elkővetni apro hibákat és odafigyelni.
Egyébbként jó a set, csak már annyira megszoktam hol fékezek és hol váltok, hogy már nem tudnék igazán áttállni.
Ma még van időm gyakorolni és probálok még finomitani a setten is aztán hátha tudok még javulni egy picit. Ugy a Te időddel már elégedett lennék
Egyébbként jó a set, csak már annyira megszoktam hol fékezek és hol váltok, hogy már nem tudnék igazán áttállni.
Ma még van időm gyakorolni és probálok még finomitani a setten is aztán hátha tudok még javulni egy picit. Ugy a Te időddel már elégedett lennék
-
batihu
Én olyan 1'33'9 körülivel lennék elégedett, a setben benne van, csak én vagyok béna!