Egy jó beállítást nekem is küldhetnétek!Night írta:Akkor feljossz? Ha a 9/13-as szarnyal lassabb vagy, akkor az a setup tobbi reszenek a hibaja.jeamiro írta:Bocsánat én voltam fűttyi, a ketőspont helyet is pontot írok
Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba
-
batihu
Re: Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
sziasztok az miért lehet hogy ha a ferencel szeretnénk együt tesztelni és neki van 2db gmotor 2-es hibája van vagyis nem látja a felverödö homokot ha bele megy amint belépek és mentem egy pár kört majd kilépek engem rf hibával kidobb el mitöl van ? ?????????????
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
pumba írta:sziasztok az miért lehet hogy ha a ferencel szeretnénk együt tesztelni és neki van 2db gmotor 2-es hibája van vagyis nem látja a felverödö homokot ha bele megy amint belépek és mentem egy pár kört majd kilépek engem rf hibával kidobb el mitöl van ? ?????????????
Full grafon mentek?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Szerintem igen, nekem is kiír két hibát, de csak az első buanos pályára.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
másoljatok már be ilyen hiba üzenetet
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
ja full grafon megyek és dx 9-en.és 1024-768-as felbontáson de 1280-1024-ben használom a monitort.
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Error loading texture SMOKESAND for material RT_DUST_02 ez az egyik és a másik is ugyan ez csak 05 a vége, minden rendesen telepitve és minden maxra rakva. Egyébként ha elnyomom akkor hibátlanul megy és egyenlőre a szeron sem volt gond vele, és csak ezen az egy pályánál írhibát.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Szeretnék jelentkezni!
Név: Bobák Zsolt
Nick: bzs
Team: HB Ensign-Ford N174
Driver: 33 Roelof Wunderink AUT
Név: Bobák Zsolt
Nick: bzs
Team: HB Ensign-Ford N174
Driver: 33 Roelof Wunderink AUT
-
batihu
Nekem is ezt írja ki, OK után azonban minden rendben! Emlékszem a GP79-nél is ugyanezt írta ki!jeamiro írta:Error loading texture SMOKESAND for material RT_DUST_02 ez az egyik és a másik is ugyan ez csak 05 a vége, minden rendesen telepitve és minden maxra rakva. Egyébként ha elnyomom akkor hibátlanul megy és egyenlőre a szeron sem volt gond vele, és csak ezen az egy pályánál írhibát.
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Én is láttam már ilyen hibaüzit, de semmi bajt nem okozott.
The Power of Dreams