Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba
Re: Versenykiírás, jelentkezés a bajnokságba
Szerintem igen, de ha tévedek ugyis ki leszek javitva:D
Természetesen ez befojásolja az oldalirányu mozgásokat is, ergo ha nagyon keményre, nagy értékre van állitva akkor könnyebben kitőr pl a hátulja, de egy pontig sokkal stabilabb is.
Nem egyszerű, itt mindig a helyes arányokat nehéz megtalálni. Ez már egy szakma szinte:D
Természetesen ez befojásolja az oldalirányu mozgásokat is, ergo ha nagyon keményre, nagy értékre van állitva akkor könnyebben kitőr pl a hátulja, de egy pontig sokkal stabilabb is.
Nem egyszerű, itt mindig a helyes arányokat nehéz megtalálni. Ez már egy szakma szinte:D
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Akkor asszem már értem. Köszi! Már csak át kell vinni gyakorlatba.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Ti milyen kerekosszetartast hasznaltok? (toe in)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Hát én még semilyet, most telepitem pont újra:)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Megvan a lassusagom oka: tul nagy szarnyakat hasznaltam. 30/24 helyett 7/10-et hasznalva gyorsultam 1 mp-et
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Föladom ki akartam próbálni a mododt de akármelyik pályát tölteném be még ha nem is a pályacspmagból akár az rfactor valamelyik sajátja, ezt írja ki:
Instance SUSPENSION(Parent: SLOT000) has no meshes. Check scene file entries for errors
és még csak nem is szerveren. Na ez mi mert minden a helyén szerintem. Más moddal azonnal betöltődik minden pálya
A belinkelt modot töltöttem le.
Instance SUSPENSION(Parent: SLOT000) has no meshes. Check scene file entries for errors
és még csak nem is szerveren. Na ez mi mert minden a helyén szerintem. Más moddal azonnal betöltődik minden pálya
A belinkelt modot töltöttem le.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Előrébb le lett írva. Grafikán vegyél mindent maxra, és jó lesz. Nekem ilyenből még kiírt vagy 6 félét:D
▲
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
negyorsújjále !Night írta:Megvan a lassusagom oka: tul nagy szarnyakat hasznaltam. 30/24 helyett 7/10-et hasznalva gyorsultam 1 mp-et
Név: Rebók József
Na mindegy nem megy grafika ide vagy oda ha viszont az F1 1975 v1.0 LE helyett az F1 1975 IPE v1.0 rakom fel akkor az megy.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Fura, sokaknak van gondja vele, én mikor felraktam, abban az rF-ben már volt F2 és Formula ford és nincs gondom azóta sem. (XP alatt) IPE az melyik verzió ?endre írta:Na mindegy nem megy grafika ide vagy oda ha viszont az F1 1975 v1.0 LE helyett az F1 1975 IPE v1.0 rakom fel akkor az megy.
Név: Rebók József