GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Nyugi, ha tényleg nagy lesz a különbség, akkor lépni fogok.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Na mentél már vele 10 kört egyhuzamban?freakyo írta:vagy emerico vonnál le tőlük több pontot mert most 10 pont az azért ez nem sok(mondjuk 20-40) hogy tényleg meg gondolják hogy kell e autó választás,
ezt most vipertől függetlenül mondom
Elárulnám, hogy nekem egy felvezető és egy gyorskör után a bal hátsó gumi 115 fokos és irányíthatatlan, na ezzel kell megbírkóznunk 20 körön keresztül.
Amit az első 2-3 körben hozni tudnánk azt szépen be kell osztani a verseny végéig és én nem bízok benne hogy elég lesz.
Wanna race with me? Just keep pushing RESET to stay on the road!!!
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
nem és nem is fogokPeety írta:Na mentél már vele 10 kört egyhuzamban?freakyo írta:vagy emerico vonnál le tőlük több pontot mert most 10 pont az azért ez nem sok(mondjuk 20-40) hogy tényleg meg gondolják hogy kell e autó választás,
Elárulnám, hogy nekem egy felvezető és egy gyorskör után a bal hátsó gumi 115 fokos és irányíthatatlan, na ezzel kell megbírkóznunk 20 körön keresztül.
Amit az első 2-3 körben hozni tudnánk azt szépen be kell osztani a verseny végéig és én nem bízok benne hogy elég lesz.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Ja, gyorsan kopnak a gumik es 10 kor utan mar elegge instabil, uh kivancsi vagyok, h ez hany kicsuszast fog eredmenyezni.Peety írta:Na mentél már vele 10 kört egyhuzamban?freakyo írta:vagy emerico vonnál le tőlük több pontot mert most 10 pont az azért ez nem sok(mondjuk 20-40) hogy tényleg meg gondolják hogy kell e autó választás,
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Nem akarok kötöszködni, de én akkor szólalok meg ha a véleményem ellent mond a TAPASZTALTAKKAL!freakyo írta:nem és nem is fogokPeety írta:Na mentél már vele 10 kört egyhuzamban?freakyo írta:vagy emerico vonnál le tőlük több pontot mert most 10 pont az azért ez nem sok(mondjuk 20-40) hogy tényleg meg gondolják hogy kell e autó választás,
Mivel te nem tapasztaltál semmit, mert ki se próbáltad ezért kérlek ne keltsük itt a feszültséget.
Wanna race with me? Just keep pushing RESET to stay on the road!!!
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Mentem 10 kört a Viperrel, 30 L benyával.
A bal első gumi lett max 104 fokos, a hátsók a 90-et sem érték el.
Köridők: 1:59,1 - 2:00,4 között voltak.
A bal első gumiból kopott le 1 kocka.
De ez üres pályán nem kapkodva sikerült.
Egy orrtolós kanyar egyből 10 fokot dob a gumira elöl. Többi kocsinál nem tudom hogy melegszik, Corvettnél nem is figyeltem.
Egy orrtolós kanyar egyből 10 fokot dob a gumira elöl. Többi kocsinál nem tudom hogy melegszik, Corvettnél nem is figyeltem.
The Power of Dreams
Ez a teszt nemsokat ert, megpedig azert, mert a futamra kb 60 lieter (vagy megtobb, mar nem emlexem pontosan) kell, amitol sokkal ortolosabb lesz es sokkal jobban fognak kopni a gumik. En csinaltam egy 20 koros tesztet, vigyazva a gumikra es 10-15 kort jol birnak a gumik, utana kezd el nagyon csuszni!Mugen írta:Mentem 10 kört a Viperrel, 30 L benyával.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Ahham. Ha villámgyors nem is leszek, de az abroncsokra általában oda tudok figyelni.
Kiderült most hogy fog sikerülni.
Kiderült most hogy fog sikerülni.
The Power of Dreams