Társalgó
Re: Társalgó
Valaki egy visszajátszást linkeljen, nem találom az óvás topikot 
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Ejj, az első két kör meg a harmadik eleje de jó volt az én szemszögemből.
▲
-
Adam Jonas
Szeretném megkérdezni a következőket:
a) Csak az F2 bajnokságban részt lehet venni, vagy pedig akkor már a Road to F1 további részében is részt kell venni?
b) Mennyibe kerül az F2-re való nevezés?
SimCo rF licensz ára?
a) Csak az F2 bajnokságban részt lehet venni, vagy pedig akkor már a Road to F1 további részében is részt kell venni?
b) Mennyibe kerül az F2-re való nevezés?
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Miután a SIMCo licenszet kifizeted (3k mindenre v. 1k EVO-ra), azon a versenyen veszel részt, amelyiken akarsz. Ha ebből csak az F2-t választod, akkor csak abban veszel részt. De érdemes akkor már több sorozatban is részt venni, arról nem is beszélve, hogy ha ez most esetleg érdekel, lehet, hogy az év további részében más is fog érdekelni. Mivel már kifizetted az EVO-ra a díjat, ezért +2k lenne a teljes tagdíj.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
[HRC]Norbi
- Kapcsolat:
Nekem 19-22 volt a szárnyállás azért mentem rád kanyarban, de viszont te egyenesbe voltál gyors, mert te boostoltál én meg nemIngy2 írta:Mielőtt még engem dicsérnétek, Szatócs kollegáé volt a setup, versenyre viszont jobb lett volna több leszorító erő, miután eldobtam a vezetést, Leitner Norbi autója túl sokat vert rám a kanyarokban, emiatt kellett boostolgatnom hogy tudjam vele tartani a lépést, vesztemre
Leitner Norbert
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
akkor én a 14-13-amml kicsit máshova állítottam a kocsit
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Ezért utálom én a szárnyas autókat, meg ahol futóműnél 5-nél több kattintási lehetőség van 
▲
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Nálam 14-16 volt akkor nem csoda hogy kanyarban sokat kaptam.[HRC]Norbi írta:Nekem 19-22 volt a szárnyállás azért mentem rád kanyarban, de viszont te egyenesbe voltál gyors, mert te boostoltál én meg nemIngy2 írta:Mielőtt még engem dicsérnétek, Szatócs kollegáé volt a setup, versenyre viszont jobb lett volna több leszorító erő, miután eldobtam a vezetést, Leitner Norbi autója túl sokat vert rám a kanyarokban, emiatt kellett boostolgatnom hogy tudjam vele tartani a lépést, vesztemre