Fáj a fejem, minden bajom van, összetörni meg senki se akarok. Első kanyar meg életveszély, főleg ennyi gyakorlás után nekem (10 kör).Bo Garesper írta:Na ne már...!
Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó
-
Adam Jonas
Re: Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Első futamot elrontottam, a második szintén. Pedig egész jó kis tempót mentem.
A másodikon már nem tudtam hova menni, megforgattam Henriket, ez az én saram..
Amúgy más galibám nem volt.
A másodikon már nem tudtam hova menni, megforgattam Henriket, ez az én saram..
Amúgy más galibám nem volt.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hát nekem volt van és lesz is, egyszerűen képtelen vagyok beállitani a kormányt a gtr-hez. Az rF-nél semmi gondom, itt meg hiába állitom bárhová van egy amplitudo ami fojamatosan erősődik és csak cikázok az úton, akár kanyarban akár egyenesben.
Nem értem az okát, az első telepitésnél nem volt semmi gondom, de minidump miatt újra kellet raknom és azota nem jó a kormányom a gtr-ben, hez:((( Egyszerűen elkezdek egy ivet és mintha robotpilota lenne belenyul a kormányba én meg csak korigálok. Ja és nem kicsiket, van, hogy simán megpőrgők tőlle.
Nem értem az okát, az első telepitésnél nem volt semmi gondom, de minidump miatt újra kellet raknom és azota nem jó a kormányom a gtr-ben, hez:((( Egyszerűen elkezdek egy ivet és mintha robotpilota lenne belenyul a kormányba én meg csak korigálok. Ja és nem kicsiket, van, hogy simán megpőrgők tőlle.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
Adam Jonas
Porto elemzés:

Felkapcsoltam a lámpát menet közben, vagy már ezt is tilosVerseny 1.:
104 - Jónás Ádám, indokolatlan lámpa használat - véletlennek tűnik
Hat ez erdekes, nem hallottam meg ilyenrol. Viszont ha mashol nincs gondod, akkor van 1-2 lehetoseged. En eloszor uj controller profilt csinalnek a jatekban es ha ugy sem, akkor torold a jatekos profilod es hozz letre masikat. Ha ezek sem akkor passzolok....jeamiro írta:Hát nekem volt van és lesz is, egyszerűen képtelen vagyok beállitani a kormányt a gtr-hez. Az rF-nél semmi gondom, itt meg hiába állitom bárhová van egy amplitudo ami fojamatosan erősődik és csak cikázok az úton, akár kanyarban akár egyenesben.
Hova lettek az emberek? hanyan voltunk tegnap? 15en? nem egeszen ertem. Az mondjuk teny, hogy egyre erdekesebb az autot vezetni, foleg hataron. Eddig "csak" tulkormanyzott volt fektavon de azt kb ki lehetett setupolni es megfogni. Az uj update-el szerintem meg durvabb lett a helyzet. Sot, mostmar kigyorsitason alulkormanyzott:D En egyszeruen nem tudtam ugy beloni az autot magamnak, hogy fekudjon. A palya az egyik legtrukkosebb a naptarban, az auto "vezethetetlen", ennek ellenere tobben igen sokat kockaztattak...
ja es... Adam ne nyavajogj mar ennyit....
-
Adam Jonas
Höh?Henrik írta:ja es... Adam ne nyavajogj mar ennyit....
Sajnos ezeken a dolgokon már tul vagyok:(Henrik írta:Hat ez erdekes, nem hallottam meg ilyenrol. Viszont ha mashol nincs gondod, akkor van 1-2 lehetoseged. En eloszor uj controller profilt csinalnek a jatekban es ha ugy sem, akkor torold a jatekos profilod es hozz letre masikat. Ha ezek sem akkor passzolok....jeamiro írta:Hát nekem volt van és lesz is, egyszerűen képtelen vagyok beállitani a kormányt a gtr-hez. Az rF-nél semmi gondom, itt meg hiába állitom bárhová van egy amplitudo ami fojamatosan erősődik és csak cikázok az úton, akár kanyarban akár egyenesben.
Tudom a logi kormányoknál ez létező probléma, de ez orvosolható a profilerben, az rF-nél nincs is gondom a GTR-el már a 12 órás talán 2-3 futamátol kezdve szenvedek. Egész egyszerűen képtelen vagyok iveket menni sőt még az egyenesben sem tudom irányitani az autót, ezért a futamon is ha valaki utolért inkább rámentem a palánkra és probáltam azzal megvezetni az autót mert adig legalább nem cikáztam. Egyszerűen érthetettlen számomra a dolog, és rég nem találom a megoldást, pedig azota volt már párszor újratelepitve a game.
Arra gyanakszom, hogy valami rejtett vagy nem tudom milyen file beragadt valahol és azt mindig előveszi akárhányszor telepitem. Lehet, hogy megprobálok huzni egy új windovst aztán kiderűl. Csakhát több mint 160 GB ami fontos a gépemen:((((
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
Adam Jonas
Most konkrétan össze-vissza rángat a kormányod kanyar közepén?jeamiro írta:Sajnos ezeken a dolgokon már tul vagyok:(Henrik írta:Hat ez erdekes, nem hallottam meg ilyenrol. Viszont ha mashol nincs gondod, akkor van 1-2 lehetoseged. En eloszor uj controller profilt csinalnek a jatekban es ha ugy sem, akkor torold a jatekos profilod es hozz letre masikat. Ha ezek sem akkor passzolok....jeamiro írta:Hát nekem volt van és lesz is, egyszerűen képtelen vagyok beállitani a kormányt a gtr-hez. Az rF-nél semmi gondom, itt meg hiába állitom bárhová van egy amplitudo ami fojamatosan erősődik és csak cikázok az úton, akár kanyarban akár egyenesben.
Tudom a logi kormányoknál ez létező probléma, de ez orvosolható a profilerben, az rF-nél nincs is gondom a GTR-el már a 12 órás talán 2-3 futamátol kezdve szenvedek. Egész egyszerűen képtelen vagyok iveket menni sőt még az egyenesben sem tudom irányitani az autót, ezért a futamon is ha valaki utolért inkább rámentem a palánkra és probáltam azzal megvezetni az autót mert adig legalább nem cikáztam. Egyszerűen érthetettlen számomra a dolog, és rég nem találom a megoldást, pedig azota volt már párszor újratelepitve a game.
Arra gyanakszom, hogy valami rejtett vagy nem tudom milyen file beragadt valahol és azt mindig előveszi akárhányszor telepitem. Lehet, hogy megprobálok huzni egy új windovst aztán kiderűl. Csakhát több mint 160 GB ami fontos a gépemen:((((