Miért is kell várnod
Fizetett Simco tag vagy, ha jól tudom s Taglista is helyes.
Ezek után már csak Versenykiírást kell elolvasnod, azt értelmezned, majd a Simco Szabályzatot kívülről vágni
nyugodtanCselt írta:Hát ha Edukának nem gond, akkor én beülök mellé nagyon szívesen. Az autó nekem megfelel, ha ugyanolyan lesz, esetleg 89-es számmal.
Ja és fontos. Az félreérthető volt, hogy írtam hogy beteltünk. Ez azt jelenti, hogy full-ra van a rajtrács, illetve a boxutca. De mindenki tudja, hogy sokan nevezgetnek aztán nem jönnek. Tehát ettől még lehet továbbra is nevezni, csak a kocsid már nem kap boxbeosztás, ami veszélyes, hisz nem tudni hova rak majd a gép, azaz nem tudod előre kivel leszel egy boxban, kivel kell stratégiát egyeztetni. Na most remélem jól fogalmaztam.emerico írta:Az egy dolog a hotlaps, de attól még kell nevezni.
A hotlaps alapján a legjobb 24 indulhat, de a verseny előtt lesz időmérés.
A bajnokságra kell NEVEZNI. A futamra pedig kavilifikálnod kell magad a hotlap szerveren. A legjobb 24 indulhat az első versenyen. De a futam elött nekik, megint időmérést kell futni. Rá egy hétre a második futamon már nincs időmérés. Az előző futam sorrendjében indulunk. Ha nem vagyunk 24-en a második futamra, a hotlaps alapján lehet feltölteni. Ennyi.Hannibal írta:azt nem értem, hogy MINDEN egyes futamra is kell jelentkezni, vagy én már jelentkeztem és kész./ha igen hol?/
Jelenlévő fórumozók: Semrush [Bot] valamint 2 vendég