Társalgó
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Re: Társalgó
Felraktam ezt a modot, hát le vagyok taglózva teljesen. Csodálatos hangok, kiváló fizika, nagyon baba!
De
az Alfa belső nézete (meg motorházas) nekem bugos, olyan mint ha olajcsere közbe vezetnék 
De
Név:Füzy Barna
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Megnézem, mi a gond. Köszikamikaze írta:Felraktam ezt a modot, hát le vagyok taglózva teljesen. Csodálatos hangok, kiváló fizika, nagyon baba!
Deaz Alfa belső nézete (meg motorházas) nekem bugos, olyan mint ha olajcsere közbe vezetnék
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Sziasztok, nagyon klafa a mód, 1 nekem hibát vettem észre, hogy nem tudom kikapcsolni a fiat-nál a reel feel plugint, és nekem az vhogy nem jön be, így nehézkes azt vezetni, gyors megoldásnak találtam, hogy feljebb vettem az ffb erősséget, de lesz rá vmi esély h azt javítjátok?
l___l-oooo-l___l
Az FWD húz az RWD tol, a Quattro visz!!!(by szoltid)
Bocsánat, azt hiszem rossz gombra nyomtam, és jelentettem a hozzászólást, miközben idézni akartammilk4 írta:Upgrade-eknél tudod kikapcsolni.
l___l-oooo-l___l
Lassan itt az első verseny, és hát nem sokan neveztek még
Mi lesz ha nincs elég jelentkező? Nekiindulunk ezzela kevés emberrel is, vagy nem esz belőle semmi?
l___l-oooo-l___l
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Én jönni fogok erre is meg 12 órás Evo-ra is meg street fight-ra csak sajnos ez a hét nekem csak tanulásból és zh írásból áll, így nincs időm letesztelni a modokat és leadni a nevezésem, de ami késik az lassan ér ide, szal jövök én is 
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ha nagyon kevesen leszünk akkor át kell gondolnom, vagy nem sikeres a mod (túl nehéz, nem élvezetes stb) vagy egyszerűen ez a része az autósportnak nem érdekes a srácoknak.Andrew írta:Lassan itt az első verseny, és hát nem sokan neveztek mégMi lesz ha nincs elég jelentkező? Nekiindulunk ezzela kevés emberrel is, vagy nem esz belőle semmi?
Kiderül, de azért reménykedem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Hát a remény hal meg utoljára
De szerintem aki egy kicsit is elkötelezet a autósport irányába annak biztos kedves emme mod, és nem hagyná ki semmi pénzért sem. Remélem hamarosan megindulnak a tömeges nevezések.
De szerintem aki egy kicsit is elkötelezet a autósport irányába annak biztos kedves emme mod, és nem hagyná ki semmi pénzért sem. Remélem hamarosan megindulnak a tömeges nevezések.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)