GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
-
TerranceG
- Kapcsolat:
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor
Sajnos nem tudtam jönni, de jó lett volna. Majd élesben...
Név: Kaszap Zsolt
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nagyon jó kis verseny volt...kár,hogy a 4. kör végén,bepörögtem a célvonal melletti palánk mögé
és lebombáztam az autó elejét...alig bírtam teljesíteni azt a kört a box-ig....
Bocsi,ha feltartottam volna valakit addig is,de nem szerettem volna feladni a versenyt!
Bocsi,ha feltartottam volna valakit addig is,de nem szerettem volna feladni a versenyt!
És milyen élvezetes volt próbálkoznikamikaze írta:Klasz volt, mondjuk a felétől tropa volt a gumi, 30 percen keresztűl védekeztem.
Nagyon szégyenlem magamat! E.Kiss bocsánat, egy féktávon annyira hirtelen kezdett az a Porsche közeledni, amire nem számítottam. Úgy beletapostam a fékbe, hogy irányíthatatlan lett a fékezés, és kiforgattalak a homokba.
Boccs, hogy tönkretettem a versenyed!
Poi
-
batihu
Nagyon jó verseny volt, nagyon tetszett nekem is! Jó a mod, próbálgattam az autókat, nekem a Gillette Vertigo jött be..
Elég jó helyről rajtoltam (8.), de az előttem lévők több mint 1 másodperccel voltak gyorsabbak! A rajtott sikerült elrontanom, már ott vagy hárman megelőztek, aztán próbáltam visszazárkózni.Sikerült is valamennyire, voltak jó kis csaták! Clayman-től szeretnék elnézést kérni, egy picit rátartottam mikor el akart menni mellettem... Szerencsére nem pördült meg, és nem vesztett helyezést emiatt. Sikerült feljönnöm 10-11-re, előttem volt egy Aston és Csillik Bence a Gallardo-val, a sikánnál megcsúszott bementem mellé belülre, de sajna rámcsúszott, így nem tudtam megfogni, nekimentem a falnak.
Megsérült a jobb eleje, így be kellett mennem a boxba. Utána utolsó helyről mkapaszkodtam, sikerült is 76 másodpercről 33-ra csökkentenem a hátrányt. Egyedül körözgettem ...Sajna ekkor jött a feleségem és kérdezett valamit, levettem a fülhallgatót...Fal, futómű kampec...
Pedig még lett volna 20 perc...
Az vigasztal, hogy a versenytempóm egyébként jó lett volna...
Majd kérnék valamilyen tanácsot a beállításokra

"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Na igen a kiforgatás nem volt nagy öröm, de a kasztnis versenyek ilyenek... Ez úgymond része. Hogy aztán odalett a versenyem az túlzás, elkapkodtam a futamot mert mindenáron vissza akartam magam tornázni, de az már az én hibám... Egy nyugodt tempóval akár jobb helyen is végezhettem volna... Részemről nincs harag, legaláb megtapasztaltam milyen az autó ha túl vállalom magam. 
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Nincs parabatihu írta:... Clayman-től szeretnék elnézést kérni, egy picit rátartottam mikor el akart menni mellettem... Szerencsére nem pördült meg, és nem vesztett helyezést emiatt...
Nagyon nehéz volt előzni, többször is hibáztam emiatt de pont ez adta az ízét a dolognak
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Nagyon jo a mod, tokeletes a hosszutavu versenyzesre, nagy Grat Emericonak!
Erdekes lesz a boxtaktika egy 3 oras versenyen. Ugy szamoltam, h 2 telitank kibirja, tehat a benzin miatt 1x kell kiallni. Viszont a gumi az mas kerdes... Nekem tegnap siman kibirta a versenyt, az utolso elotti korben futottam a legjobbamat, de sokkal tovabb lehet, h nem birna. Ha ugy szamolunk, h kb 1 orat kibir a gumi, akkor kb 2 kiallas kell, nemhiszem, h 1.5 orat kibirna, de azt is le kell tesztelni.
Erdekes lesz a boxtaktika egy 3 oras versenyen. Ugy szamoltam, h 2 telitank kibirja, tehat a benzin miatt 1x kell kiallni. Viszont a gumi az mas kerdes... Nekem tegnap siman kibirta a versenyt, az utolso elotti korben futottam a legjobbamat, de sokkal tovabb lehet, h nem birna. Ha ugy szamolunk, h kb 1 orat kibir a gumi, akkor kb 2 kiallas kell, nemhiszem, h 1.5 orat kibirna, de azt is le kell tesztelni.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Lesz kocsik, amiknek a gumikopása nőni fog, és a fogyasztása is.
Lesz egy kis táblázat, melyik autónak mi az érőséggé.
Lesz egy kis táblázat, melyik autónak mi az érőséggé.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Az Audi R8-nál ezt a hibát írja ki nálam,és kifagy a gép...emerico írta:Fontos, ha hibát láttok, lehetőleg irjátok fel, hogy mit ír ki. Ez fontos, különben sosem találom meg mi a hiba
"gMOTOR 2 Error
Instance FWING (parent:SLOT000) has no meshes.
check scene file for errors."
És ezt azóta csinálja,amióta javítva lett a hang...
Remélem tudtam segíteni!
remélem jol idézek:Szicsó írta:Az Audi R8-nál ezt a hibát írja ki nálam,és kifagy a gép...emerico írta:Fontos, ha hibát láttok, lehetőleg irjátok fel, hogy mit ír ki. Ez fontos, különben sosem találom meg mi a hiba
"gMOTOR 2 Error
Instance FWING (parent:SLOT000) has no meshes.
check scene file for errors."
És ezt azóta csinálja,amióta javítva lett a hang...
Remélem tudtam segíteni!
valamit lehet hogy rosszul raktál be, mert nálam nem csinálja.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!