INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
-
Lali
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Ja és egyébként én szerintem is csak azoknak kellett volna szavazni akik elindultak a versenyen. Nem jó ez hogy egyesek hozzák a haverjukat és szavaztatnak, hogy legyen esélyük a dobogóra a bajnokság végén.[/quote]
Mer? Ez pont azokról szól akik egy Pálya technikai korlát miatt nem tudtak elindulni. Nem szavazott itt senki más. Ha neked ilyen gondolataid vannak akkor nem is tartóztatlak. Min változtat ez a szavazás. Tulajdonképpen ez egy tesztfutam volt, ami felhívta a figyelmet egy komoly technikai problémára. A bajnokság most fog kezdődni
Mer? Ez pont azokról szól akik egy Pálya technikai korlát miatt nem tudtak elindulni. Nem szavazott itt senki más. Ha neked ilyen gondolataid vannak akkor nem is tartóztatlak. Min változtat ez a szavazás. Tulajdonképpen ez egy tesztfutam volt, ami felhívta a figyelmet egy komoly technikai problémára. A bajnokság most fog kezdődni
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
-
Lali
JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!emerico írta:Akinek nem megfelelő így az menjen, valószínüleg nem is idevaló, nagyon tisztességes, köszi a megértést, melózok vele, próbálom a legjobbat kihozni...
Új pálya lesz, olyanok készülnek ahol elfér ennyi ember. Hétfőn újra verseny. Végleges.
Még most találja ki, aki nem akar jönni, mert akkor kiveszem a kocsiját, és a boxokat ki tudom osztani rendesen.
ez Király
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Egyedi pályák , egyedi hangulat , egyedi autó , egyedi festések , egyedi pilóták 
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít." (Ayrton Senna)
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Ha a komolytalan azt jelenti, hogy a mezőnyben van egy Gokart Magyar és Zóna Bajnok, egy fél tucat gokart bajnok, 2-3 MNASZ versenybíró, Formula versenyző, egyedi a mod, egyedi a festés, egyediek a pályák, akkor oké, legyen komolytalan.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Sajnálom ,hogy kilépett és nem szeretném megbántani, de csak neki volt problémája.
én nem kritizálni akartam a dolgokat , én csak leírtam , h milyen hangulatot jelent nekem a verseny , ezek szerint roszkor írtam le , bocsi
sztem megszavaztuk , lett ami lett , kinek jó kinek nem , akinek nem , <- arra van a kijárat. Szerintem elkéne fogadni , h mi lett az eredménye a szavazásnak , aki itt reklamál , az majd a versenyeken is fog...
sztem megszavaztuk , lett ami lett , kinek jó kinek nem , akinek nem , <- arra van a kijárat. Szerintem elkéne fogadni , h mi lett az eredménye a szavazásnak , aki itt reklamál , az majd a versenyeken is fog...
Szerintem fejezűk be, szavazás megvolt és ez van, ehez tartjuk magunkat. Felesleges ezen rágodni vagy tulbonyolitani a dolgokat. A sorozat megy tovább és nem kötelező!
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
ott a pont...jeamiro írta:... A sorozat megy tovább és nem kötelező!
Ezaz!
No para!
Jáccunkmá jáccunkmá XD
Mi lesz a köv? Mikor lehet menni? RF elvonási tüneteim vannak
Mugen kartárs fel a fejjel, egyszer ugyis utolérlek a rákegyenmeg

No para!
Jáccunkmá jáccunkmá XD
Mi lesz a köv? Mikor lehet menni? RF elvonási tüneteim vannak
Mugen kartárs fel a fejjel, egyszer ugyis utolérlek a rákegyenmeg
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Mugen kartárs most még duzzog magában egy sort, azt' lenyugszik.
The Power of Dreams