emerico>
Úgy gondolom hogy verseny után nem a legjobb ötlet érvényteleníteni az eredményt, remélem nem kell magyaráznom hogy miért. Személy szerint kezdő vagyok rfactorban, tehát sokmindent nem tudok hogy mit kell csinálni a játékban, de úgy gondolom aki picit is oda akart figyelni annak nem voltak komoly gondjai (mint ahogyan az páran írták).
A másik pedig, hogy véleményem szerint kicsit ki kéne szórni az olyan embereket akik minden kanyarban kipörögnek, nem biztos hogy egyből bajnokságban a helyük, én is félve jöttem el nehogy gond legyen velem, mert esetleg nem figyelek oda.
Időmérőn sokak rendszeresen azt csinálták hogy kiment már a sóderágyre (tehát teljesen elbénázta a körét) visszajön pont elém és nem enged el, sőt mikor elmegyek mellette még jól rám is húzza a kormányt, etc... sok hasonló eset történt az időmérőn velem. Ennek ellenére mindenkivel szemben próbáltam normálisan viselkedni, remélem nem volt velem gond hasonló esetekben.
Pályák is szerintem maradhatnak nyugodtan, hidd el lemorzsolódik a mezőny pár verseny alatt (más játékban, más bajnokságban mindig ezt tapasztaltam).
Amúgy pedig az 1.1-es patch nagyon jó lett, sokkal jobban vezethető számomra az autó