INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Benel
Kapcsolat:

Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Benel » 2009.11.16. 22:54

Nekem nem omlott szét a graf (PCI-s gef 6600), de szerintem lag vagy mifene lehetett nálam, még a replay-ban is megy mindenki mindenfelé, aztán boxot mutatja fél percig, utána újból megtalálja stb.. :D
Persze egy kiforduló autó elém is jutott és nem vágom hogy a sérülésre nem lehetett váltani a nyilakkal (N/A volt) , gumikat no change-re tettem, benyát beálllítottam, mégis 128mp-et voltam asszem a boxban. Ez mitől lehet, nem igazán vágom ezt a részét. Buktam vagy 10 helyet így, de úgyis mindegy :D
Mugen pajtit sajnálom, első hely ugrott... :o
raczger

Hozzászólás Szerző: raczger » 2009.11.16. 22:57

emerico>

Úgy gondolom hogy verseny után nem a legjobb ötlet érvényteleníteni az eredményt, remélem nem kell magyaráznom hogy miért. Személy szerint kezdő vagyok rfactorban, tehát sokmindent nem tudok hogy mit kell csinálni a játékban, de úgy gondolom aki picit is oda akart figyelni annak nem voltak komoly gondjai (mint ahogyan az páran írták).
A másik pedig, hogy véleményem szerint kicsit ki kéne szórni az olyan embereket akik minden kanyarban kipörögnek, nem biztos hogy egyből bajnokságban a helyük, én is félve jöttem el nehogy gond legyen velem, mert esetleg nem figyelek oda.
Időmérőn sokak rendszeresen azt csinálták hogy kiment már a sóderágyre (tehát teljesen elbénázta a körét) visszajön pont elém és nem enged el, sőt mikor elmegyek mellette még jól rám is húzza a kormányt, etc... sok hasonló eset történt az időmérőn velem. Ennek ellenére mindenkivel szemben próbáltam normálisan viselkedni, remélem nem volt velem gond hasonló esetekben.
Pályák is szerintem maradhatnak nyugodtan, hidd el lemorzsolódik a mezőny pár verseny alatt (más játékban, más bajnokságban mindig ezt tapasztaltam).
Amúgy pedig az 1.1-es patch nagyon jó lett, sokkal jobban vezethető számomra az autó :)
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.11.16. 23:01

Cselt töled meg kűlőn elnézést, bár igazán nem érzem magam hibásnak, láttalak a tűkőrben és nem mentem rá az ivre, és direkt nem váltottam irányt, sajna nem számitottál rá és te is inkább elrontottad az ivet, de én már ott voltam :(
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Clayman
Név: Gergely Maros
Kormány: Thrustmaster TMX Pro

Hozzászólás Szerző: Clayman » 2009.11.16. 23:02

Nekem spec nem volt semmiben sem más a versenyen a game mintha egyedül lettem volna a pályán (mármint nem volt vele gond, bírta a gépem, nem vettem észre semmit).
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.11.16. 23:16

raczger írta:emerico>

Úgy gondolom hogy verseny után nem a legjobb ötlet érvényteleníteni az eredményt, remélem nem kell magyaráznom hogy miért. Személy szerint kezdő vagyok rfactorban, tehát sokmindent nem tudok hogy mit kell csinálni a játékban, de úgy gondolom aki picit is oda akart figyelni annak nem voltak komoly gondjai (mint ahogyan az páran írták).
A másik pedig, hogy véleményem szerint kicsit ki kéne szórni az olyan embereket akik minden kanyarban kipörögnek, nem biztos hogy egyből bajnokságban a helyük, én is félve jöttem el nehogy gond legyen velem, mert esetleg nem figyelek oda.
Időmérőn sokak rendszeresen azt csinálták hogy kiment már a sóderágyre (tehát teljesen elbénázta a körét) visszajön pont elém és nem enged el, sőt mikor elmegyek mellette még jól rám is húzza a kormányt, etc... sok hasonló eset történt az időmérőn velem. Ennek ellenére mindenkivel szemben próbáltam normálisan viselkedni, remélem nem volt velem gond hasonló esetekben.
Pályák is szerintem maradhatnak nyugodtan, hidd el lemorzsolódik a mezőny pár verseny alatt (más játékban, más bajnokságban mindig ezt tapasztaltam).
Amúgy pedig az 1.1-es patch nagyon jó lett, sokkal jobban vezethető számomra az autó :)
Igazából a legnagyobb baj, hogy kb 8-10 ember már be sem tudott lépni, a pálya alkalmatlan volt ekkora mezőnynek.
Meg akarom teremteni a nagy mezőnyhöz szükséges hátteret.
Emerico - Head of SIMCo
raczger

Hozzászólás Szerző: raczger » 2009.11.16. 23:21

emerico>
Azt én értem, meg sajnálom is őket, viszont akkor még időben döntést kellett volna hozni, én ezt így gondolom, nem pedig hogy huszonakráhány ember végigküzdi a futamot és ez a hír fogadja őket utána. Viszont én megkérdezném ezektől az emberektől, hogy fenn volt-e nekik az 1.1-es patch? Mert én pl délelőtt mikor gyakorolni akartam emiatt voltak gondok (azaz hogy csak az 1.0-ás volt fent).
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.11.16. 23:24

Sok mindenben igazad van, ez tény. De mindenképp egy tiszta rajtot akarok a bajnokságnak. Utána majd úgyis lecsökken a mezőny.
Emerico - Head of SIMCo
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2009.11.16. 23:33

Hat en se orulok, ha ervenytelenitik ezt a versenyt :(

Nekem par auto teljesen eltunk, tehat csak az arnyekat lattam es az en automnak csak a vazat. Full grafikaval jatszok 4850 1Gb-val...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2009.11.16. 23:35

Szavazzatok felül. Ne mondjátok nincs demokrácia :lol:
Emerico - Head of SIMCo
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2009.11.16. 23:35

raczger írta:emerico>

Sokmindenben igazad van, de tényleg voltak páran akik nem a felkészűletlenség hiányában nem tudtak menni. Nem szeretném nagyon ragozni ezt a témát, de tényleg voltak ilyen esetek amikről beszélsz, pedig ez a liga nem a sportszerűtlenségéről hires.
Természetesen mindenki volt kezdő ezt azért nem szabad elfelejteni, (természetesen nem mentesiteni akarom a "bűnősőket")
de mivel ez egy olyan sorozat amin bárki indulhat az ilyen emberek kiszűrése lehetetlen, ha ki is teszel valakit majd jőn hejette másik két olyan ember.
A megoldás, hogy sokat kell gyakorolni és az elejébe menni ott tiszta a kűzdelem ;)
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Válasz küldése