INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
56-os idő az teljesen korrekt.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Emerico majd légyszi válaszolj a PM-re.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezeket a privát üzeneteket ne erőltessétek, mert 50 db engedélyezett, és állandóan teli van a fiókomFitti írta:Emerico majd légyszi válaszolj a PM-re.
továbbra is azt mondom, hogy ott van a mai 1:55,594s-es eredményed a listában. Nincs olyan hogy valakiét megjegyzi, valakiét meg nem. Vagy működik vagy nem.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Azt meg lehetne oldani, h a mod tudjon 45 fokos kormanyzarat, h lehessen hasznalni 900 fokkal?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezt meg, nem nagy ügyNight írta:Azt meg lehetne oldani, h a mod tudjon 45 fokos kormanyzarat, h lehessen hasznalni 900 fokkal?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Koszi!emerico írta:Ezt meg, nem nagy ügyNight írta:Azt meg lehetne oldani, h a mod tudjon 45 fokos kormanyzarat, h lehessen hasznalni 900 fokkal?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Nekem is volt ilyen. Szedd szét, a gombnak a tetejét pedig óvatosan, nem Pista bácsi erejével, nyomogasd meg pl csavarhúzóval, én egyszer csináltam ezt, azóta tökéletesfreakyo írta:nyugi tegnap mentem 1.56os időt ahogy elnéztem az 1.55ösöket mentek 1-2en szóval nekem elfogadható időNight írta:Sztem minel hamarabb kezdj el gyakorloni, mert nem olyan egyszeru ezeket megszokni! Ja es ezekkel a segitsegekkel egy szimulator mar nem is szimulator...átlagba meek 57eseket
már megszoktam csak a kormányon az eredeti váltó "fül" (remélem tudod mire értem) amivel vissza váltanék többször vált vissza vagyis szar az a gombígy másik gombot kellett keresni
Nálam is folyamatosan elő jön ez a probléma, de mivel futamok alatt nincs idő szétszedni, így beleütök kétszer, háromszor, mondok egy imát és utána jó egy darabig 
Nekem még a Force EX-nél jött elő és épp időmérő volt. Befujtam kicsit a résnél WD40-el és utána már egyszer sem csinálta.
Sry Emerico, de annyira már nem lapoztam le, hogy az ezelőtti futam alatt keressem! XD De hogy miért vannak külön ezek....
Sry Emerico, de annyira már nem lapoztam le, hogy az ezelőtti futam alatt keressem! XD De hogy miért vannak külön ezek....
Szerintem jóféle az új peccs, az előzőnek fura volt a hátulja, nagy ívű kanyarokban húzta a csíkot meg a füstöt 
gyorsabb is lett, be is mentem 56 alá vele. Hamarabb megindul a hátulja az tény, de rögtöni gázelvétellel sztem továbbra is megelőzhető.
Énis géptető nézetből megyek, nekem is néha bevillan hátranézéskor a csomagtérajtó, de ilyenkor elenged-újra hátrapillant- és már nincs ott. Amúgy sok MODnál van ilyen bug vagy mi.
Az új időmet először énis kikerekedett szemmel kerestem hogy hol van, de ott van a lap legalján a külön lévő táblázatban - Unknown - 01 - Spain, Barcelona
gyorsabb is lett, be is mentem 56 alá vele. Hamarabb megindul a hátulja az tény, de rögtöni gázelvétellel sztem továbbra is megelőzhető.
Énis géptető nézetből megyek, nekem is néha bevillan hátranézéskor a csomagtérajtó, de ilyenkor elenged-újra hátrapillant- és már nincs ott. Amúgy sok MODnál van ilyen bug vagy mi.
Az új időmet először énis kikerekedett szemmel kerestem hogy hol van, de ott van a lap legalján a külön lévő táblázatban - Unknown - 01 - Spain, Barcelona