Bocsánatot kértem, csak nem hallhattad. A lányaim tönkre tették a fülesem, így csak Én hallottam másokat...Milán írta:Ha te is voltál ilyen helyzetben nagyon jól tudod mi az ami dühít ilyenkor. Először is egy bocsánatkérés kezdésnek nem ártott volna, de mindegy is ezen már nem akadok ki, a másik, hogy nem feltételezek szándékosságot, de ahogy az óvás menüben is leírtam, az hogy be is fékezel elém az enyhén szándékosnak tűnik. Ha ilyenek nem lennének akkor nem lenne anyázás, főleg úgy hogy a helyzetet nem is értem mai napig, hogy hogyan tudtad így megoldani. Itt aligha lehettem volna türelmes mikor váratlanul visszajössz a pályára. És igen ez egy örökzöld téma lesz, hiszen nagyon sokszor volt már probléma lekörözésnél, de ilyen súlyos még nem, és ha nem a 2. helyről löktél volna ki nem is írogatnék ennyit. Sok ember tud figyelni a lekörözésnél és simán el tud engedni, szóval nem a helyzettel van a baj, hanem az odafigyeléssel. Tudom, hogy ti is versenyeztek, de például ebben a helyzetben abszolút nem volt verseny főleg, hogy Szicso kicsúszott előled.Szkarol írta:Azt hiszem, elnézést kell kérnem Night-tól, 2x is nekimentem hátulról!!![]()
A másik ,,örökzöld" téma, a lekőrözés. Az ember fia igyekszik elengedni az UFO_kat, de Mi utolsók is vívjuk a magunk kis harcát. Becsúszik néhány elengedési hiba(is).
Ezért ha egy csöppet türelmesebbek lennétek, nem lenne ennyi anyázás...
Tudom miről beszélek, réges-régen egy távoli Gallaxisban Én is lekőröztem már másokat...![]()
Karol
Nem volt szándékos a fékezés, sérült volt az autóm, megpróbáltam visszanyerni a tapadást.
Akkor már néhány körön keresztül kergettem Szicsot, a gumikat is elmelegítettem kicsit.
Ja, és nem kilöktelek, nekem jöttél hátúlról...
Tisztellek a gyorsaságodért, de ismétlem, egy kis türelem.
Hidd el nagyon bánt, ha elrontom mások versenyét.