Blancpain Series - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szkarol
2024 licenszes

Re: Blancpain Series - társalgó

Hozzászólás Szerző: Szkarol » 2014.06.24. 13:35

Milán írta:
Szkarol írta:Azt hiszem, elnézést kell kérnem Night-tól, 2x is nekimentem hátulról!! :oops:

A másik ,,örökzöld" téma, a lekőrözés. Az ember fia igyekszik elengedni az UFO_kat, de Mi utolsók is vívjuk a magunk kis harcát. Becsúszik néhány elengedési hiba(is).
Ezért ha egy csöppet türelmesebbek lennétek, nem lenne ennyi anyázás...
Tudom miről beszélek, réges-régen egy távoli Gallaxisban Én is lekőröztem már másokat... :D

Karol
Ha te is voltál ilyen helyzetben nagyon jól tudod mi az ami dühít ilyenkor. Először is egy bocsánatkérés kezdésnek nem ártott volna, de mindegy is ezen már nem akadok ki, a másik, hogy nem feltételezek szándékosságot, de ahogy az óvás menüben is leírtam, az hogy be is fékezel elém az enyhén szándékosnak tűnik. Ha ilyenek nem lennének akkor nem lenne anyázás, főleg úgy hogy a helyzetet nem is értem mai napig, hogy hogyan tudtad így megoldani. Itt aligha lehettem volna türelmes mikor váratlanul visszajössz a pályára. És igen ez egy örökzöld téma lesz, hiszen nagyon sokszor volt már probléma lekörözésnél, de ilyen súlyos még nem, és ha nem a 2. helyről löktél volna ki nem is írogatnék ennyit. Sok ember tud figyelni a lekörözésnél és simán el tud engedni, szóval nem a helyzettel van a baj, hanem az odafigyeléssel. Tudom, hogy ti is versenyeztek, de például ebben a helyzetben abszolút nem volt verseny főleg, hogy Szicso kicsúszott előled.
Bocsánatot kértem, csak nem hallhattad. A lányaim tönkre tették a fülesem, így csak Én hallottam másokat... :))
Nem volt szándékos a fékezés, sérült volt az autóm, megpróbáltam visszanyerni a tapadást.
Akkor már néhány körön keresztül kergettem Szicsot, a gumikat is elmelegítettem kicsit.
Ja, és nem kilöktelek, nekem jöttél hátúlról...
Tisztellek a gyorsaságodért, de ismétlem, egy kis türelem.
Hidd el nagyon bánt, ha elrontom mások versenyét.
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2014.07.03. 20:57

Emerico!

Biztos hogy élethű az Audi rendszere? Nekem most már a sokadik pályán ideges a kocsi, és nem lehet beállítani! Bár nem voltam pár versenyen, de akárhol próbáltam, mindig kidobta a farát, és ez nekem nem tetszik! Ismerem Monza-t is, és már mentem más versenyen az audival, de soha nem volt ilyen ideges a hátulja! Nézz rá kérlek, mert szerintem ez már túlzás! Ez az én véleményem! Köszi Emerico! Várom a véleményed! :D
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2014.07.04. 14:44

Kis segítséget kérek:

Silverstone-ban voltam utoljára, viszont Monzába megint jönnék. Sajnos a pálya betöltésénél kidob .GDB és .TDF hibával... Volt valami update? Mert én se itt (v 1.51-ig megvagyok) se F3-ban nem találtam pályapatch-et.
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2014.07.04. 18:24

szaboz írta:Kis segítséget kérek:

Silverstone-ban voltam utoljára, viszont Monzába megint jönnék. Sajnos a pálya betöltésénél kidob .GDB és .TDF hibával... Volt valami update? Mert én se itt (v 1.51-ig megvagyok) se F3-ban nem találtam pályapatch-et.
viewtopic.php?f=4&t=1177
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
szaboz

Hozzászólás Szerző: szaboz » 2014.07.04. 19:04

freakyo írta:...
viewtopic.php?f=4&t=1177
Köszi! Ez felülírja a régit vagy azt törölni kell?
drsanya

Hozzászólás Szerző: drsanya » 2014.07.04. 23:46

Sziasztok! Sajnos a hétfői monzai futam számomra kimarad, mert a Fanatec összefosta magát, így megy vissza szépen garanciáztatni. Remélhetőleg a következő fordulón újból megkísérelem az utolsó pozícióért a harcot. Így a Youtube Nissan Monzába vihető... :(
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2014.07.06. 18:29

emerico írta: Verseny 1. kör:
4:51 Cseh Tamás kilöki Serbán Norbertet +10mp
Egy picit vitatkoznék ezzel a büntivel, oké első kör volt én voltam hátul meglöktem ez így van, de ha megnézed jobban szerintem elég korán fékeztem, abszolút nem akartam se bevetődni se semmi, viszont Norbi valamiért tök korán kezdett fékezni, majd visszaengedte a féket aztán újra rálépett. Én vettem egy laza féktávot és közben elkezdett elém behúzódni, de ott már nem tudtam semmit se csinálni, jobban nem tudtam fékezni, csak mentem egyenesen és épphogy összekoccantunk. Légyszi nézd meg újra az esetet!
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2014.07.07. 19:21

Cselt írta:
emerico írta: Verseny 1. kör:
4:51 Cseh Tamás kilöki Serbán Norbertet +10mp
Egy picit vitatkoznék ezzel a büntivel, oké első kör volt én voltam hátul meglöktem ez így van, de ha megnézed jobban szerintem elég korán fékeztem, abszolút nem akartam se bevetődni se semmi, viszont Norbi valamiért tök korán kezdett fékezni, majd visszaengedte a féket aztán újra rálépett. Én vettem egy laza féktávot és közben elkezdett elém behúzódni, de ott már nem tudtam semmit se csinálni, jobban nem tudtam fékezni, csak mentem egyenesen és épphogy összekoccantunk. Légyszi nézd meg újra az esetet!
újra megnéztem, Serbán fékez de Te nem reagálod, ha akkor elkezdesz fékezni, nem lököd ki. Mindig az elől lévőnek van előnye
Emerico - Head of SIMCo
Kovi03
Kormány: Logitech G27

Hozzászólás Szerző: Kovi03 » 2014.07.07. 19:30

Sajnos mai futamon nem tudok indulni, mivel behalt a videokártyám! :( Amíg nem szerzek be egy újabbat addig a többi futamon se tudok indulni, mivel a Geforce 6600 128 mb-os régi kártyámon eléggé játszhatatlan, így sajnos nincs értelme nekivágni.
Név: Kovács Bálint
Válasz küldése