Társalgó
- Milán
- Név: Sirán Milán
- Kormány: Logitech G27
Re: Társalgó
Pont hétfőn este 8-tól van 4szer net szakadás, futam kezdésére megjött, már késő...
Kösz tcom!
Kösz tcom!
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Ezer bocs Zoli és Bálint, ez nem az én futamom volt, ez a hülye szélárnyék kettőből kétszer megszivatott

-
Kovi03
Semmi baj Cselt, én azt hittem el tudok menni a szélén de tévedtem, valahogy becsurogtál elémCselt írta:Ezer bocs Zoli és Bálint, ez nem az én futamom volt, ez a hülye szélárnyék kettőből kétszer megszivatott![]()
Amúgy meg nem igen gyakoroltam futamra se.
Név: Kovács Bálint
-
Kovi03
Akkor neked is, megnyugodtam, már azt hittem nálam van a hiba, még a routert is szétszedtem.Milán írta:Pont hétfőn este 8-tól van 4szer net szakadás, futam kezdésére megjött, már késő...
Kösz tcom!
És pont ilyenkor
Rohadt thome!!
Név: Kovács Bálint
Na,eddigi legértelmesebb futam ebben a bajnokságban 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Egész országra kiterjedő Telekom meghibásodás volt. Mikor? Hétfőn este 8-kor. Köszi
Sajnos úgy tűnik ebben a bajnokságban képtelen vagyok túlélni az első kört. Megforognak, bele, rotty, kolbászolás végig.
Sajnos úgy tűnik ebben a bajnokságban képtelen vagyok túlélni az első kört. Megforognak, bele, rotty, kolbászolás végig.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Szintén zenész... Szerencsére nekem a warm up-ra visszajött.Kovi03 írta:Akkor neked is, megnyugodtam, már azt hittem nálam van a hiba, még a routert is szétszedtem.Milán írta:Pont hétfőn este 8-tól van 4szer net szakadás, futam kezdésére megjött, már késő...
Kösz tcom!
És pont ilyenkor![]()
Rohadt thome!!
Felvezető kör végén sikerül Kami lökösén a hibát javítani, hogy jobb legyen a légellenállás, bocsi. Aztán Magyar Lacit próbáltam/próbáltuk kikerülni, sikertelenül. Ennyi az első kör, aztán (le)vezetés a verseny végéig...
Egy körön ismét gyors voltam, aztán versenyen meg hihetetlen mennyire nem megy. Nem tudom hogy velem van-e a baj vagy a setupom ennyire érzékeny a szélárnyékra kanyarban, de a verseny elején bármikor is szélárnyékba kerültem egy gyors kanyar közben, teljesen váratlanul mintha letörne a hátsó szárnyam, és repül az autó segge. Bármit csináltam, akárhogy próbáltam fordulni, gázt felengedni, csak ment a segge. Sokszor szélárnyék nélkül is. Teljesen jó és szokásos íven megyek, egyszer csak elszáll a segge... Felejtős a továbbiakban ez a bajnokság.
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
nagy nehezen kievickélve az árokból, amit az elmúlt futamokon produkáltam, erre Norbi tovább növeli az előnyét. Úgy nézem itt a második helyért megy a harc. Brands hatch indy óta bukó a bajnoki
Nem értem, a gyakorláson elsőre futottam kvali setuppal 26.0át, hát mondom oké akkor van még benne, szóval éles kvalin meg közelébe se tudtam menni
dafuq
Elején Jermyoval jót csatáztunk, de mindenkit a szélárnyék viccelt meg, fosch
Nem értem, a gyakorláson elsőre futottam kvali setuppal 26.0át, hát mondom oké akkor van még benne, szóval éles kvalin meg közelébe se tudtam menni
Elején Jermyoval jót csatáztunk, de mindenkit a szélárnyék viccelt meg, fosch
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Ezer bocs Dalanics Jani!
Éppen akkor szakadt le félig a kormánytartóm (túl kicsi csavarokat tettem bele), megijedten, gyorsan el akartam tűnni az útból de a legrosszabb megoldást választottam. Az óvás mindenképpen jár, sőt igénylem!
Ma este telepítettem fel a game-t és a kormányt valamiért nem tudtam beállítani, csakis 900°-ra állította. Így aztán sokat kellett tekerni, hogy forduljon.
A verseny felénél a macska csesztetett, hogy engedjem ki, a 29-körben jött a kormány mizéria, öt körrel a vége előtt csörgött a telefon.
Jó kis futam volt !
Éppen akkor szakadt le félig a kormánytartóm (túl kicsi csavarokat tettem bele), megijedten, gyorsan el akartam tűnni az útból de a legrosszabb megoldást választottam. Az óvás mindenképpen jár, sőt igénylem!
Ma este telepítettem fel a game-t és a kormányt valamiért nem tudtam beállítani, csakis 900°-ra állította. Így aztán sokat kellett tekerni, hogy forduljon.
Jó kis futam volt !
Név: Rebók József