És ha észreveszem ezt minimumon is akkor mitévő legyek?emerico írta:szokásos, csökkentsd a grafikát.Capeta írta:Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. A DTM és a WSR módnál versenynél, tehát több autónál belassul a játék de borzasztóan, holott 100 FPS körül van a játék szerint. Rajtnál igen kellemetlen így, egyedül a Clionál nem jött ilyen elő. Ötlet?
Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
Kormány: Logitech G29
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
hát, ez a mod és mod közti különbség. néha még én sem értem mi miért gépigényes.Capeta írta:És ha észreveszem ezt minimumon is akkor mitévő legyek?emerico írta:szokásos, csökkentsd a grafikát.Capeta írta:Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. A DTM és a WSR módnál versenynél, tehát több autónál belassul a játék de borzasztóan, holott 100 FPS körül van a játék szerint. Rajtnál igen kellemetlen így, egyedül a Clionál nem jött ilyen elő. Ötlet?Olyan gányok úgy az autók hogy legszívesebben csukott szemmel mennék.
ezeket próbáld:
1. grafika csökkentése = árnyék ki, speciális effektek ki
2. +fullproc alkalmazása
3. esetleg a felbontás csökkentése
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Nálam ugye elég sokszor előfordul(t), hogy kifagyott az rF ha sokan voltunk bizonyos modoknál, bár ez nem volt FPS. A grafika lehúzása valóban segített. Általában az autók részlegességét veszem lejjebb, úgysem a skinek felbontását figyelem versenyen. Pálya részletesség közepes, textúrák közepes, effektek kikapcs, árnyék medium, és simítás kikapcs. Utána nem szokott fagyni, felbontást nem szoktam lejjebb venni. Nálad nem fagyás van, de hátha segít.
The Power of Dreams
Akinek esetleg van "felesleges" pénze, eladó:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sMbEU0na3Q
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sMbEU0na3Q
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Hát ha még CSW kormánnyal lenne, de így...

Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nos a kérdésem.emerico írta: Fokozottan kérem Szigeti Csabát, nézzen utána az internet/hálókártya problémának, képtelenség megállapítani, hol tartózkodik néha.
Mivel használok kb. 2 hónapja WiFi-s router-t,ez okozhat e microlagot?
Bár ez csak mostanában,az utolsó pár futamon jelentkezett.WiFi ilyenkor ki is van lőve,tehát csak router-ként működik.
Hétfői futamra kiiktatom majd,hátha helyreáll a rend,de ha van valakinek valami ötlete,várom!
Kami!A LAN kártya rendesen működik,de ettől még lehet rossz,csak nem tudom,hogy tesztelhetném.
Kis segítségre van szükségem:
Van egy "szürke" rFactor Lite-om, melyet a gépre installáltam és onnan annyi példányban másolgattam, ahány bajnokságban megy itt. Az utóbbi időben sajnos az első köröknél tovább nem jutok, mert állandóan ledob a játék, mindenki eltűnik. Vannak jelei, például a alul a bogyók hülyeséget mutatnak, a rajtot követően a piros keret ottmarad, rajtlámpák nem működnek.
Emericoval a tisztítást (nem odaillő fájlok törlése) megtettük, de tegnap WSR-en megint elszálltam. Van valakinek építő jellegű ötlete? A "szürke" mivolta lehet a hunyó? Vagy ne másolgassam a példányokat, hanem inkább ennyiszer installáljam őket?
Minden segítséget szívesen fogadok és köszönök, hiszen jön a DTM és azon szeretnék teljes egészében indulni!
Van egy "szürke" rFactor Lite-om, melyet a gépre installáltam és onnan annyi példányban másolgattam, ahány bajnokságban megy itt. Az utóbbi időben sajnos az első köröknél tovább nem jutok, mert állandóan ledob a játék, mindenki eltűnik. Vannak jelei, például a alul a bogyók hülyeséget mutatnak, a rajtot követően a piros keret ottmarad, rajtlámpák nem működnek.
Emericoval a tisztítást (nem odaillő fájlok törlése) megtettük, de tegnap WSR-en megint elszálltam. Van valakinek építő jellegű ötlete? A "szürke" mivolta lehet a hunyó? Vagy ne másolgassam a példányokat, hanem inkább ennyiszer installáljam őket?
Minden segítséget szívesen fogadok és köszönök, hiszen jön a DTM és azon szeretnék teljes egészében indulni!
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
Ne add felszaboz írta: Van valakinek építő jellegű ötlete?
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
OK! Közben nézelődtem és már ott tartok, hogy holnap megrendelem a DVD-s változatát, mert AKAROK (
) ezekkel a szörnyekkel menni és nyugodtan. Nekem 2500 Ft-ot megér, ha van 
Láttam, hogy itt különböző verziók vannak (C, F, G), amik valami patchek. Kell ezekről bármit tudni, melyik friss, mit hogyan? Van hozzá olyan patch, amely a CD használatát mellőzi és full marad?
Láttam, hogy itt különböző verziók vannak (C, F, G), amik valami patchek. Kell ezekről bármit tudni, melyik friss, mit hogyan? Van hozzá olyan patch, amely a CD használatát mellőzi és full marad?
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Isten éltessen Szatocs!