VW Scirocco Cup - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jegember95
2024 licenszes

Re: VW Scirocco Cup - Társalgó

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2013.04.22. 22:06

jajj, de felemás futamok voltak...
Az első versenyen szárnyaltam, az elrontott rajt után a 8. helyről 2.nak jöttem fel, Bikát is szorongattam, de ő kegyetlen jól védekezett, és nem tudtam megelőzni, de így is a legjobb SimCo-s eredményem eddig :D
A 2. futam röviden, hibák, daráló, motorhiba :(

Sajnálom, hogy nem tudok jönni majd minden futamra, mert nagyon jó ez a rendszer :)
twisting
Név: Tóth Dávid
Kormány: G27

Hozzászólás Szerző: twisting » 2013.04.22. 22:14

emerico írta:Figyelem!

A motor karakterisztikáján állítani fogok, a véletlenszerű meghibásodást lejjebb veszem.
Ez egy remek ötlet ! :D
MetaC

Hozzászólás Szerző: MetaC » 2013.04.22. 22:41

twisting írta:Nos, valakinek esetleg valami tipp, hogy miért hal meg a motor 7 percel a futam vége elött, 5-ös Engine Brake Map mellett? valaki legyen szíves magyarázatot/segitséget adni!! :D
Szerintem az engine brake map-nek 0 köze van a motor elhasználódásához, hiszen az a motorféket hivatott csak állítani, nem a hűtését. (de ha Én tudom rosszul akkor mélyen elnézésedet kérem!)
A motormeghibásodással szerintem nincsen nagy baj, talán egy picit lehetne kevésbé durva, de szerintem csak kitapasztalás az egész. Giorgonak az első futamon azért ment szét mert sokszor váltott vissza 2-esbe és pörgette a motort ahol 3asba elég lett volna menni jó esetben. Én a 2. futamon pedig szerintem azért durrantam el mert sokáig tartottam a motor olaj hőmérsékletet 100 fok felett.

Azt viszont nem tudom hogy a rajtrács hibát miért nem lehetett orvosolni, hiszen tesztfutam alatt is felhívtuk erre a figyelmet...
kimi1996

Hozzászólás Szerző: kimi1996 » 2013.04.22. 22:51

Első futam nagyon jó 18. ról 7 Másodikon visszaestem elkezdtem felkapaszkodni ,ahol kb 4-en elozgettuk egymast és tartottuk fel egymást 10-14. helyen magunkra huztunk pár embert... Előttunk lévőkről meg lemaradtunk nagy nehezen feljottem 10. helyre majd kiestek elollem páran 6. helyről még megakartam előzni Bercisant, mert joval gyorsabb voltam nálla majd elfustoltem 94% os motornal , es 99 C-fokossal...

Emerico egy kérdés/ötlet.Nem lehetne bevezetni, hogy egy első, és egy masodik legszosszabb eredményt eldobni?
Darvasi Marcell
SF 49ers!!
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.04.22. 23:02

Update v1.5.5

http://simcompany.hu/downloads/vw_sciro ... _patch.rar

- új BRNO
- alacsonyabb véletlenszerű motormeghibásodás
- picit nagyobb gumikopás, 60 fok induló hőmérséklet
Emerico - Head of SIMCo
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2013.04.22. 23:10

Az első futamon nekem 89fokos víznél füstölt el, az olajat nem néztem, de az sem lehetett kritikus értéken.
A másodikban már jobban ügyeltem a hőmérsékletre, max. 101-102-ig engedtem, viszont a felkapcsoló gomb szarakodott, ezért az utolsó kanyart sokszor elrontottam.
Ennek ellenére a 30.-ról a 9.-re jöttem fel, köszönhetően a sok füstölgőnek. Na jó, azért előztem is párat ! :D
Minden esetre elég nehéz úgy csatázni, hogy közben figyelni kell a vizet, meg nyomkodni kell a gombokat. Nem szívesen lennék most F1 pilóta sem.
Név: Rebók József
Bercisan

Hozzászólás Szerző: Bercisan » 2013.04.23. 09:20

Race1: A rajtot nagyon elrontottam, igaz, most sem tudom, hogy
hogyan kell rajtolni ezzel az autóval :(
A verseny nagy részében egyedül autóztam, majd az utolsó 1-2 körre nagy csatában buktam el Szicsó ellen.(ezzel a tavalyi iss bajnokságot is figyelembe véve egyenlített :DD )
Race2:
A rajtot szintén elszúrtam.
Majd a 2. kanyar féktávján valakit megpöcköltem.
aztán inkább vissza engedtem, mert nem voltam biztos abba, hogy szabályos volt az előzés. (na meg persze, ha netán óváson gondolkodna felejtse el, mert vissza engedtem).
A verseny további részében egy nagyon kemény,csatákkal teli vonatban autóztam. Amikor Marcival kicsit keményebben bántam mint a többiekkel, mert tudtam ,hogy valamivel gyorsabb nálunk.
A 10. helyről 1 előzéssel feljöttem az 5.helyre. kicsit meglepődtem, de nagyon örültem neki:D. Nagyon várom már BRNO-t, Moto Gp-s versenyeket látva, biztosan ott is nagyon jó verseny lesz
Név: Kovács István
Kormány: Logitech Momo
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.04.23. 11:46

RACE 1:
Egesz szoros futam volt, sokat csataztunk Takiatival. Kar, hogy a vegen a soderben vegeztuk, ezzel 2 helyet veszitve 9. lettem.

RACE 2:
Elcsesztem a qualit, igy utolso helyrol indultam. A rajtnal sikerult 4-5 helyet javitani, na innentol kezdve elgurult a gyogyszerem es jottem fel a 34. helyrol egeszen a 7.ig :D 8-)
Visszagondolva kicsit tul agressziv voltam nehany elozesnel, aki ugy erzi, hogy letoltam, nyugodtan ovjon. Emelkeim szerint senkit nem loktem ki, 1-2 tamaszkodos elozes volt.
Amugy borzasztoan elveztem, egyik legjobb versenyem volt :mrgreen:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.04.23. 18:03

Nem lehetne eldobni ezt a versenynapot tesztnek? :mrgreen:
Sajna,Én is úgy jártam,mint sokak,hogy a második futamon,Önhibámon kívül adta meg a motor magát. :( Így,a 9. helyemet buktam el sajnos.
Első verseny vége felé,jókat vívtam Bercisan-nal :P :D,és Rónai Tamással a 2. futamon,bár nem értettem,miért villogott sokszor. :shock: :D Asszem',6-7 kör üldözés után,sikerült megelőznöm,és jött a motorbibi...ehhh! :?
Igazán remek ez a mod,és baromi jókat lehet csatázgatni...talán,a Clio kupát élveztem ennyire még. :D
Várom a következő futamot...tuti izgi lesz. :D

Grat mindenkinek! ;)
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2013.04.28. 16:39

Válasz küldése