Hát nekem az a pálya kocsi kombó nagyon nem feküdt, mondhatni eszméletlen utáltam. Ennek köszönhetően nem is készültem rá, úgy voltam vele, egyszer csak vége lesz. Sajnos a csapatom eléggé megfogyatkozott, ugyanis egy másik esemény is pont ezeken a napokon lesz megrendezve, és a többiek azt választották, így kénytelen voltam egyedül jönni, plussz ugye Oldman, Bryan, akit mondhatok továbbra is csapattársnak.
Q: egy árva kört sem gyakoroltam üres kocsival, illetve felsúlyozott kocsival, látszott is, marha sokat kaptam, de nagyon meglepett, hogy végül 3. lettem, a kvali nagy részében a súlyozott teli kocsit próbáltam megszokni, illetve picit utánaállítani a kocsit.
R1: Elég jól kaptam el a rajtot, de az első kanyarba túlságosan belestem, vissza is estem az 5. helyre. Kezdtem szépen lemaradni, amit marhára nemértettem, nemtudtam 35 alá menni, ráadásul egyszer be is hintázott a kocsi a 2. szektor fékpontjánál, vissza is estem a 7. helyre. Nemértettem, mitől ennyivel másabb a kocsi, mint előtte volt. Utána láttam hogy Bika hibázott és elém került, Night próbálta előzni, de az első kanyarban kiforgott, elkezdtem lassítani, na mondom melyik a jobb választás, hogy kikerüljem, jobbra mentem, és majdnem sikerült is, de ahogy forgott éppen elcsípte a kocsim hátulját így megforogtam. Végül utána nagy kínlódások után behoztam 7-nek, nagyon elfogytam a végére.
R2: Beszéltük a többiekkel, hogy valamit ki kell találni a második futamra, mert eszméletlen elfogytunk, mondhatni marha jól sikerült, vagy egyszerűen jobban ment, nem tudom. Le sikerült rajtolni Bryant, és mentem a saját tempómat, ami majd 1 seccel volt jobb körönként, és kiépítettem egy kis előnyt, de ekkor már láttam, hogy jön Bika, ááá mondom a végére úgyis elfogy, ahogy eddig is. Hát nagyon nem tette. A 13. helyről majdnem megfogott, annyi mákom volt, hogy az utolsó kör első kanyarját szélesen vette, ha ez nincs simám megnyeri, marha nagyot ment, grat érte. Mondhatni én bemákoltam egy újabb győzelmet, aminek persze nagyon örülök, de tudom jól, hogy nagyon nem ment most.
Spa-t kipróbáltam, és nagyon tetszett ott a kocsi, imádom ezt a pályát, oda tuti többet fogok készülni. Freak, jó lenne ha már neked is szarul jönne ki legalább 1 futam, így eléggé esélytelenek vagyunk