Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.09.25. 09:05

kvali: azt a nyomorult 1 tizedet nem tudtam kicsikarni ami még 2 helyet jelentett volna :?
1. rácse: Button féle stílus + a jó setup megint meghozta a dobogót, igaz néhányan kiforogtak.
Bika remélem legközelebb nem az ideális ívre akarsz vissza jönni, mert az ott karcos mutatvány volt.
Végére oldman igen belassult, én meg körönként hoztam rajta több tizedet, másodpercet. Csak lestem. Még 1 kör és sima első hely. Megint nem jött össze a győzelem (a pályán). Utólagos 1. helyem már van.

2. futam: Nos olyan jó (új fajta) rajtot akartam csinálni, hogy be is jött. Picit beugrottam idő előtt, majd sikerült megállni. Lányos zavaromban még rükvercbe is visszakapcsoltam. Szerencsére nem büntetett meg és a 7. helyről csak a 12.ig estem vissza. Majd szépen jöttem felfele. Szintén dobogó. Összességében elégedett vagyok, csapatbajnokit átvettük megint. Egyénibe is valószínű nőt a távolság bikával szemben. :)

Nem értem azokat akik csak úgy feladják, mert vissza estek a táv felénél és gyorsabbak az előttük lévőnél. Simán feljebb tudnának lépni, csatázni. :? :roll:
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2012.09.25. 09:23

Maseratiról Jaguarra váltottam ettől a versenytől és minden sokkal jobb lett !
Időmérőn megcsíptem a nyolcadik helyet és ez azt mutatja, hogy lehet valamit kezdeni ezzel a vassal.
A verseny már nem alakult olyan jól, mert egyszer telibe találtam valakit, aki megpördült, én is hibázgattam, a végén pedig Emericonak maradhatott még gumija, mert nem tudtam utolérni, így 11. lettem.

A második felvonás katasztrófa: a második kör első kanyarjában frikivel volt egy kontaktunk, irány a kavicságy és mire onnan kikecmeregtem, az utolsó előtti is 8sec-re elment. Innen sikerült feljönni a tizennyolcadik helyre, de legalább jókat előztem. :D

Bocs Emerico a pöccért, de az előtted levő csak nem akart kigyorsítani abból a kanyarból és mire észrevettem, késő volt.
Név: Rebók József
Tequila
2024 licenszes
Név: Bernhardt Gábor

Hozzászólás Szerző: Tequila » 2012.09.25. 10:19

Hát nekem az a pálya kocsi kombó nagyon nem feküdt, mondhatni eszméletlen utáltam. Ennek köszönhetően nem is készültem rá, úgy voltam vele, egyszer csak vége lesz. Sajnos a csapatom eléggé megfogyatkozott, ugyanis egy másik esemény is pont ezeken a napokon lesz megrendezve, és a többiek azt választották, így kénytelen voltam egyedül jönni, plussz ugye Oldman, Bryan, akit mondhatok továbbra is csapattársnak.

Q: egy árva kört sem gyakoroltam üres kocsival, illetve felsúlyozott kocsival, látszott is, marha sokat kaptam, de nagyon meglepett, hogy végül 3. lettem, a kvali nagy részében a súlyozott teli kocsit próbáltam megszokni, illetve picit utánaállítani a kocsit.

R1: Elég jól kaptam el a rajtot, de az első kanyarba túlságosan belestem, vissza is estem az 5. helyre. Kezdtem szépen lemaradni, amit marhára nemértettem, nemtudtam 35 alá menni, ráadásul egyszer be is hintázott a kocsi a 2. szektor fékpontjánál, vissza is estem a 7. helyre. Nemértettem, mitől ennyivel másabb a kocsi, mint előtte volt. Utána láttam hogy Bika hibázott és elém került, Night próbálta előzni, de az első kanyarban kiforgott, elkezdtem lassítani, na mondom melyik a jobb választás, hogy kikerüljem, jobbra mentem, és majdnem sikerült is, de ahogy forgott éppen elcsípte a kocsim hátulját így megforogtam. Végül utána nagy kínlódások után behoztam 7-nek, nagyon elfogytam a végére.

R2: Beszéltük a többiekkel, hogy valamit ki kell találni a második futamra, mert eszméletlen elfogytunk, mondhatni marha jól sikerült, vagy egyszerűen jobban ment, nem tudom. Le sikerült rajtolni Bryant, és mentem a saját tempómat, ami majd 1 seccel volt jobb körönként, és kiépítettem egy kis előnyt, de ekkor már láttam, hogy jön Bika, ááá mondom a végére úgyis elfogy, ahogy eddig is. Hát nagyon nem tette. A 13. helyről majdnem megfogott, annyi mákom volt, hogy az utolsó kör első kanyarját szélesen vette, ha ez nincs simám megnyeri, marha nagyot ment, grat érte. Mondhatni én bemákoltam egy újabb győzelmet, aminek persze nagyon örülök, de tudom jól, hogy nagyon nem ment most.

Spa-t kipróbáltam, és nagyon tetszett ott a kocsi, imádom ezt a pályát, oda tuti többet fogok készülni. Freak, jó lenne ha már neked is szarul jönne ki legalább 1 futam, így eléggé esélytelenek vagyunk :D
Gabor Bernhardt
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.09.25. 11:32

Joke írta: Bocs Emerico a pöccért, de az előtted levő csak nem akart kigyorsítani abból a kanyarból és mire észrevettem, késő volt.
Nem para. sima győzelmet buktam :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.09.25. 13:13

Bocs joke, ott én már nem tudtam mit kezdeni. Bevetődtél, picit löktem rajtad, pedig még jobban is fékeztem akkor amikor megjelentél mellettem. :?
Tequila írta: Freak, jó lenne ha már neked is szarul jönne ki legalább 1 futam, így eléggé esélytelenek vagyunk :D
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/ori ... ntitle.JPG

Monza 2. versenyen kiforgattak, kb a 15-16 helyről jöttem vissza
Imola 2. versenyen többször is elém forgott morfi, szintén a 12. helyről kellett vissza kapaszkodnom.
Donington 2. versenyen Leitner Norbi rántotta be elém a kocsit 4.5.helyről-12.ről kellett szintén vissza jönnöm.
Mugello teljesen rendben volt.
Most meg én b@$ztam el a rajtot szóval szintén a 12-13. helyről kellett feljönnöm. :roll:
Szóval több verseny is szarul jött ki, mint ahogy kellett volna :? :roll: :)

Spa-ba szerintem kapni fogjuk az ívet a Maseratitól és a Luminától, meg akár a mercsótól is. Most speciel 7-8 tizeddel voltak 8-9 körön keresztül gyorsabbak. Legalábbis oldman és bika. Ez gyorsabb pálya, megkockáztatom az 1.4es hátrányt.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Tequila
2024 licenszes
Név: Bernhardt Gábor

Hozzászólás Szerző: Tequila » 2012.09.25. 13:20

freakyo írta:Bocs joke, ott én már nem tudtam mit kezdeni. Bevetődtél, picit löktem rajtad, pedig még jobban is fékeztem akkor amikor megjelentél mellettem. :?
Tequila írta: Freak, jó lenne ha már neked is szarul jönne ki legalább 1 futam, így eléggé esélytelenek vagyunk :D
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/ori ... ntitle.JPG

Monza 2. versenyen kiforgattak, kb a 15-16 helyről jöttem vissza
Imola 2. versenyen többször is elém forgott morfi, szintén a 12. helyről kellett vissza kapaszkodnom.
Donington 2. versenyen Leitner Norbi rántotta be elém a kocsit 4.5.helyről-12.ről kellett szintén vissza jönnöm.
Mugello teljesen rendben volt.
Most meg én b@$ztam el a rajtot szóval szintén a 12-13. helyről kellett feljönnöm. :roll:
Szóval több verseny is szarul jött ki, mint ahogy kellett volna :? :roll: :)
Na jó, én csak a végeredményeket néztem, csupa dobogó :) Am grat, jól mész :)
Gabor Bernhardt
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2012.09.25. 13:55

Mugen írta: Nálam tuti hogy 100x jobb voltál, 1 centit nem gyakoroltam, benyomtam egy Donington setet, aztán annyi. :|

:| Rossz rossz Mugen!! :D Mondjuk ehhez képes nem voltál rossz, csak a gumikopásos téma nem jött be a végére ahogy szemléltem. :lol:
Matthew91 írta:...végül Kinizsi Pál olyan erővel jött nekem, hogy majdnem kiestem itthon a székből..

:lol: :lol: Ezt most így elképzeltem. :lol: De am helytálló leírás..
Én csak megijedtem.. :P
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
kosal86
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kosal86 » 2012.09.25. 14:01

Sziasztok!

Sajnos a Superstars sorozatot nem fogjuk tudni adni mindaddig míg meg nem tudom csináltatni a gépem. Elég rendesen kibabrált velem a technika ördöge. A tegnapi futam ismételten az én hibámból nem lett leadva. Amint tudok bármilyen információval szolgálni jelentkezem.
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2012.09.25. 14:48

kvali: igazabol biztos jo kort akartam menni igy maradt benne jopar tized.. de igyis ugytunt hogy megvan a pole.. par masodpercig :D.. mindenesetre azt jo volt latni hogy bika-val mi vmit nagyon eltaltunk a tobbiekhez kepest.. nagyon meglepodtem a kulonbsegeken.

race1: elso kort tuleltem es bika utan eredtem hoztam is rajta koronkent 1-2 tizedet.. vegig 33 veget 34 elejet jottunk! aztan bika hibazott es "olembe hulott" az elso hely. neztem hogy tobb int 8mp elonyom van, ezert a sporolas mellett dontottem de igyis az utolso 2 kor inkabb tuleles volt a palyan reszemrol mint verseny tempo.. utolso korom 1.39 volt! kb defekten gurultam be.. volt olyan lekorozott akit utana lehet en tartottam fel :/

2 futam kozott ugy dontottem hogy allitok a setupon, lejebb vettem a kerekdolest , feljebb tettem a gumi nyomast ergo megprobaltam elerni hogy tobb maradjon a hatso gumikbol, eredmeny? semmi ugyanolyan szar volt a kocsi cserebe lassabb.

race2: igyekeztem okosan menni 8dik helyen.. szep lassan lepkedtem elore, mar 4 dik is voltam amikor hibaztam egyet es kezdhetem mindent elorol :/ egyszer keresztbe alltam es amikor gurultam vki belem jott, nemtudom kivolt de sorry, mivel oldalt alltam keresztbe teljesen nem lattam mikor jon vki es mikor nem :/ hiaba a lassabb tempo, hiaba a gumibarat setup, utolso 2-3 kor megint egyszeruen a tuleles / korcsojazas volt, Viszont Pinter Roland -al olyat kuzdottunk hogy orom volt nezni :D, megha sajnos nem is sikerult megelozni nagyon elveztem hogy egyikunkne se volt mar gumija.. mindkettonk keresztbe allt majdnem mindenhol de nyomtuk neki, nehogy mar a masik megelozze :)
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.09.25. 15:44

Bercisan írta:Katasztrófa!Ezzel az egy szóval jellemezném az egyéni teljesítményemet.
Valencia egy nagyon szimpatikus hely számomra. Sajnos a verseny előtt Sz@rt be a gázpedálom (Csak 3/4-ét vette be a gáznak),ezért jobbnak találtam ,ha megcserélem a féket a gázra.Ez így magába jó döntésnek bizonyult volna,papíron..Szerencsére megúsztam nagyobb ütközés nélkül a versenyt."Csak" F.Barnát löktem ki..(Bocsánat érte :oops: ) , próbáltam "kedveskedni" neki,és amikor a következő körben utol ért ,akkor félre álltam.A versenyvégére egy izgalmas csatát vívtam szicsóval.Ahogy sikerült magam mögött tartani, örülni tudtam a 20.helynek.
2.Race.No comment. Nem vagyok egy feladós tipus,de olyan idegállapotba kerültem,hogy jobbnak találtam ,ha elmegyek aludni :D.Gratula mindenkinek!
2hét múlva remélem már lesz kormányom,és tövig nyomhatom a gázt,a másik "szimpatikus"helyszínen :D
Jó, akkor mérges voltam kicsit, de most jót röhögök, ahogy elképzelem, hogy próbálsz fékezni, de a gázt nyomod egyre jobban :). Kb. akkora svunggal jöttél nekem mint ahogy Sumi szokott kilökni embereket Szingapurban :)
Mivel nem gyakoroltam, tök jó volt megtanulni a pályát. A 2. verseny végére már 2mp-vel jobb időt mentem az időmérőhöz képest. Jókat csatáztam fasza volt, mindegy hogy csak 20. hely környéke.
Név:Füzy Barna
Lezárt