Megane Trophy - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Zsoltee
Kapcsolat:

Re: Megane Trophy - társalgó

Hozzászólás Szerző: Zsoltee » 2012.02.25. 00:22

[HRC]Norbi írta:
zolee145 írta:Felterjesztem magamat egy nap hülyéje díjra. Elsőre túlszaladtam a boxomon és mivel nem akartam tolatni (tulajdonképpen azt sem tudtam mennyit kellett volna) így mentem mégegy kört és megint vissza a boxba.

Lehet rosszul emlékszem, de eddig kinn álltak a varangyok és várták a kocsit, most meg csak egy idétlen kis nyíl volt, amit persze nem láttam. Hova lett a pitszemélyzet? Sztrájk, vagy be kellene valamit állítani?
Ha jól hallottam esett az eső néha, vagy én hallottam rosszul?
Eső szerintem nem esett egyszer sem. :mrgreen:
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.02.25. 01:07

Bizony. Az update óta nincs boxszemélyzet, csak egy halovány piros négyzet és nyíl.

Az eredmények :)
http://www.online-results.net/index.php?race_id=341
Emerico - Head of SIMCo
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.02.27. 17:29

Sajnos nem tudtam jonni, kozbejott egy program.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
zolee145

Hozzászólás Szerző: zolee145 » 2012.03.02. 22:13

Bocs akinek elszartam a versenyét. Az biztos, hogy nem fogok többet gyakorolni. Ha életemben nem mentem volna ezen a vackon egy kört sem akkor is pont így bele tudtam volna akadna abba a szarba. Most mentem itt vagy 100 kört, egyszer sem mentem neki. Aztán a wu végén egyszer beleakadtam, meg persze a futamon.
[HRC]Norbi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: [HRC]Norbi » 2012.03.02. 22:19

Az elején az nagyon szép volt Balázs. Gratula.
Leitner Norbert

SIMCO BMW 325i Challenge 2014 Bajnok
SIMCO DTM 2013/2014 Bajnok
SIMCO Endurance Series 2013 Bajnok
SIMCO Megane Trophy rF2 2012 Bajnok
SIMCO Suzuki Bio Kupa 2011 Bajnokság 3. helyezett
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2012.03.02. 22:51

Hát nem kellet volna kereket cserélni az tuti.
Hamar felszáradt, aztán katasztrófa. Azt a pár kört ki lehetett volna bírni és akkr +1-2 hely. De szép is lett volna.
Név:Füzy Barna
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.03.03. 11:14

Hú bakker ekkora mákot :D :D
A rajtnál sikerült elmenni Zoli mellett, majd a két ufó kiütötte egymást, így az ölembe pottyant az első hely. Innentől kezdve "csak" meg kellett tartani.
Volt azért para rendesen, első boxolásnál szépen lekoccoltam a falat, majd aztán jött a villám eső, ami megint összekuszált mindent. Végül is jó döntés volt a végén kint maradni esős gumikon, bár az előnybe még egy kerékcsere is belefért volna.
Büszke voltam magamra, hogy sikerült végigmenni megforgás és nagyobb hibák nélkül, és persze, baromira örülök, hogy megvan az első rf2-es győzelmem :D :lol: :mrgreen: :twisted: ;)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.03.03. 11:44

Neeem. Nem Cseltnek volt mákja ha nem nekem.
Nyomi kvalit középszar rajt követett.
Zolit sikerült telibe verni mikor megforgott, vártam, hogy elhaladjon az egész mezőny, de persze valaki telibe vert eközben engem is. Közel tök utolsóként indultam tovább.

Amik még voltak:
-összeakadtam Norbival és Gyurkával, pörgések
-gyors balosban 2x eldobtam, pörgés
-telibe vertem a boxutca falát totál, tolatás
-esőben keresztülszánkáztam a legnagyobb sódertengeren
-elment a futómű, lerágta a jobb elsőt
-nem tudtam ráfordulni a célegyre, tovább csúsztam a francba a füvön a nagy pálya felé, tolatás
-végén megkaptam Frikket a nyakamba

Ehhez képest nem tom hogyan lettem második. :lol:
The Power of Dreams
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.03.03. 12:26

[HRC]Norbi írta:Az elején az nagyon szép volt Balázs. Gratula.
Mivel a replayem egy gány és csak egy autót látok, és amikor átváltok egy közelebbi kocsira akkor az előtte lévő kocsi árnyékát látom.
Mielőtt még hozzád/hozzám értél volna még a füvet saját magadtól elcsípted és érdekes módon utána egy pár centit saját magától arrébb ugrott a kocsid, majd amikor hozzám értél akkor az enyém is.
Nem értem ezt a pinball szerű effektet, emericonál is hasonló volt.
1 kocsi helyet hagytam köztem meg a fű között. Ennek ellenére picit rámentél a fűre. Ebből az "egy kocsis" replayből és a versenyben lévő tapasztalatomból mondom csak ezt.
Ha mind a 2 autót látnám akkor többre jutnék. Ha én voltam a hibás akkor bocs.

A 2. esetnél meg Zsozsonak mentél neki egy kicsit, megúszott a segge a kocsidnak és azon a fél centis távolságon nem tudtam reagálni, megtoltalak még jobban.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Knife
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Knife » 2012.03.03. 14:27

Hát ez buli volt!
Nem mondom, hogy nem teszteltem, mert erre a pályára még előző alkalommal sokat gyúrtam. De azért most is jó volt itt csapatni és offline tök jól is ment. Aztán mikor felmentem szerverre már más volt a helyzet. Majdnem 1mp lemaradásom volt magamhoz képest mert folyamatosan szaggatott az rf. Tök mindegy volt mit állítottam neki. Video syncen stabil 60fps végig, nélküle 100-300fps, de az első kanyart szó szerint egyszer sem tudtam íven venni, mert átlaggoltam. A többit meg hol így hol úgy, rendszerint vagy előbb fékeztem, vagy később de sose akkor mikor ráléptem a fékre. Nem értem.
De aztán versenyen simán tapadtam az előttem lévőkre és igyekeztem előzni, mikor az utolsó kanyarban egy autót röptében vettem észre, kerülni nem volt hely, gondoltam megnyomom, hátha elsiklok alatta. Nem jött be. A kocsi a szélvődőnek csapódott de a pilóta éppen túlélte, majd megforogtam. Próbáltam visszafordulni, de jöttek szembe, pár ember elment, de ekkor valaki sólyomként csapott le újra szegény meganeomra. Ettől én is a levegőbe emelkedtem és fent akadtam a palánkon.
Körökig néztem ahogy elhúznak a többiek. Emerico nem tudott elég közel kerülni, hogy lelökjön. (Tudtátok, hogy kintről látszik az ablaktörlő, ha működik? Csak a kocsi belsejében csapkod, kicsit a sofőrt is megnyesegetve.) Aztán Norbi felszabadított. Köszönet érte!
A kocsinak csodával határos módon semmi baja nem volt. Elindultam visszaszerezni a köreimet. Aztán közeledett a boxkiállás ideje és felhőket láttam megjelenni. Mondom eső lesz, úgyhogy esőgumit fel. És bejött, 2 kör és jött a megváltó eső. Emerico csapata hibázott, és rossz gumit raktak fel neki ha jól emlékszem, úgyhogy emiatt sikerült megközelítenem, de mielőtt utólértem volna az eső elállt, a gumim slickesedett és még ki is csúsztam.
De a móka jó volt. Örülök, hogy nem léptem ki a palánkról.
De valamit ki kell találnom erre az akadozásra.
Válasz küldése