A teljes versenytávot kibírta a soft gumi ? Mert nekem a második körtől kellett volna bírnia 2kör hátrányból a hajszát.emerico írta:simán! Mint írtam is, soft gumi fel, egyből gyorsabb vagy 1sec-el minimum, így nem mutat kék zászlót, lehet haladni.Joke írta: Körhátrányban, egy még le nem töltött stop&go-val próbálj jó versenyt futni ezen a pályán. Amúgy meg nem akartam még több embernek elrontani a versenyét.
Nevezés, Információk
- Joke
- Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25 - Tartózkodási hely: Balatonberény
Re: Nevezés, Információk
Név: Rebók József
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
olyan 25-26 kört kibírtJoke írta: A teljes versenytávot kibírta a soft gumi ? Mert nekem a második körtől kellett volna bírnia 2kör hátrányból a hajszát.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nem leszek a futamon mert nem leszek itthon 1 hétig.Kocsim szabad.
Ma nem tudok jönni, sajnos csak holnap (kedd) érkezem haza 
Sziasztok!
Beugorhatok a mai futamra? Futam előtt persze megnézem tudok-e még egyáltalán vezetni.
Üdv!
Beugorhatok a mai futamra? Futam előtt persze megnézem tudok-e még egyáltalán vezetni.
Üdv!
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Kniiiiiiifeeeee gyere csak 
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
A hotlaps időknél a "CruiseR" felhasználó én általam volt a szerveren. A modot próbálta ki 2 kollégám, 1 felhasználói alól. Versenyre nem fognak jönni, csak egyszeri alkalom volt. Idejüket ne vegyétek figyelmen kívül.
Aha értjük hogy nem mertél rendes névvel jönni mert lealáztak volnaTropie írta:A hotlaps időknél a "CruiseR" felhasználó én általam volt a szerveren. A modot próbálta ki 2 kollégám, 1 felhasználói alól. Versenyre nem fognak jönni, csak egyszeri alkalom volt. Idejüket ne vegyétek figyelmen kívül.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
A "ne vegyétek figyelmen kívül" --- úgy értem: vegyétek figyelmen kívül, csak teszteltek. Csak fáradt vagyok az F1 miatt, korán kell kelni és későn érek haza, sok a meló.
ne böködj, mert megpushingollak futamonkaszasi írta: Aha értjük hogy nem mertél rendes névvel jönni mert lealáztak volnaHátsó sorból rögtön közép mezőny
Pedig már majdnem bejelentkeztem Nitro Manci néven