TCL - Nevezés és társalgó
Re: TCL - Nevezés és társalgó
Engem az első körben a visszafordítóban kiforgattak, és visszaestem a 22. hely környékére. Utána viszont nagyon jó csaták voltak, amíg felküzdöttem magam a hetedik helyig. Kamikazet megelőzni nem volt egyszerű, eltartott pár körig 
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Nekem meg ki kellett kapcsolni a gépem olyan heves volt a villámlás
Bár amúgy sem ment túl jól, nem volt időm gyakorolni, de azért sajnálom hogy nem tudtam végig nyomni
Az első körös torpedóért pedig bocsánat
Bár amúgy sem ment túl jól, nem volt időm gyakorolni, de azért sajnálom hogy nem tudtam végig nyomni
Az első körös torpedóért pedig bocsánat
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Kemény verseny volt
Nem számítottam ilyen jól sikerült időmérőre, próbáltam legelsőnek kimenni a pitből hogy tiszta legyen a pálya közben Cseltel kellett viaskodnom hogy így is maradjon. Mondhatni az első mért köröm sikerült a többi nem, úgy látszik Cselt hogy kergetett ösztönzően hatott a performanszra
Rajtnál megint beremegett a lábam a kuplungon és remek kigyorsitással a harmadik helyről sikerül visszacsúszni a 7. re. Csöppet volt frusztráló az erősebb autók möge beragadni de szerencsére a természetes szelekciót megoldották maguk, Teppy és Mugen Euro Ncap töréstesztet hajtott végre nem hiába a Volvo 5 csillaga be sem horpadt az ajtó
Amikor kitisztult a terep Pumával felváltva taszajtattuk Bika Wartburg ihlette Nissanját amíg önhibájának köszönve a lökhárítomon keresztül kilökte saját magát
Pumát a végére már nem bírtam tartani minél jobban probáltam ráragadni egyre lassabb lettem
Jó lett volna a 3. hely de ahhoz még fel kell nőni. Gracca mindenkinek.
Rajtnál megint beremegett a lábam a kuplungon és remek kigyorsitással a harmadik helyről sikerül visszacsúszni a 7. re. Csöppet volt frusztráló az erősebb autók möge beragadni de szerencsére a természetes szelekciót megoldották maguk, Teppy és Mugen Euro Ncap töréstesztet hajtott végre nem hiába a Volvo 5 csillaga be sem horpadt az ajtó
Na ez beszámoló volt!Ingy2 írta:Kemény verseny voltNem számítottam ilyen jól sikerült időmérőre, próbáltam legelsőnek kimenni a pitből hogy tiszta legyen a pálya közben Cseltel kellett viaskodnom hogy így is maradjon. Mondhatni az első mért köröm sikerült a többi nem, úgy látszik Cselt hogy kergetett ösztönzően hatott a performanszra
![]()
Rajtnál megint beremegett a lábam a kuplungon és remek kigyorsitással a harmadik helyről sikerül visszacsúszni a 7. re. Csöppet volt frusztráló az erősebb autók möge beragadni de szerencsére a természetes szelekciót megoldották maguk, Teppy és Mugen Euro Ncap töréstesztet hajtott végre nem hiába a Volvo 5 csillaga be sem horpadt az ajtóAmikor kitisztult a terep Pumával felváltva taszajtattuk Bika Wartburg ihlette Nissanját amíg önhibájának köszönve a lökhárítomon keresztül kilökte saját magát
Pumát a végére már nem bírtam tartani minél jobban probáltam ráragadni egyre lassabb lettem
![]()
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
Név: Kovács László
Kormány: Van!
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Ez az én faszságom voltbardocz írta:Utolsó kör, utolsó kanyar: mivel ketten szerencsétlenkedtek belső íven, így emiatt nem tudok kigyorsítani, meg előzni. Az előző körben simán KisKimi mellé tudtam kerülni a célegyenesig, és most még jobb volt a kigyorsítás, amíg nem kellett elvennem.
Bocsánat mindenkitől akiket megzavartunk.
Név:Füzy Barna
Szerintem az én accident okozásomhoz képest semmiség volt a Tiedkamikaze írta:Ez az én faszságom voltbardocz írta:Utolsó kör, utolsó kanyar: mivel ketten szerencsétlenkedtek belső íven, így emiatt nem tudok kigyorsítani, meg előzni. Az előző körben simán KisKimi mellé tudtam kerülni a célegyenesig, és most még jobb volt a kigyorsítás, amíg nem kellett elvennem., szerencse nem lett baleset. Segítettem Zsoltinak begurulni, de elég veszélyes dolog volt, így utólag belegondolva.
Bocsánat mindenkitől akiket megzavartunk.
Így hát én kérek elnézést a harmad élmezőnytől, hogy megcsúsztam az első kanyarban. Sajnos egyik pillanatról a másikra elment a tapadásom és nem bírtam mit tenni, már csak utaztam. Az ideális ívre csúsztam vissza, nagyobb baj lett volna, ha nem rakom R fokozatba a váltót, mert ha nem ezt tettem volna, a palánkról vágódtam volna vissza. Így lényegében megtudtam állni, utána megpróbáltam lejönni fűre, csak eltaláltak. Még egyszer elnézést.
-
Adam Jonas
Szeretném visszavonni a nevezésemet, sajnos nem igen van időm gyakorolni 
Köszöntem a lehetőséget!
Köszöntem a lehetőséget!
Lali, Szicsó!
Hétvégém nemtom hogy lesz, amit igértem Alfás tréning nap ma este megfelel?
Hétvégém nemtom hogy lesz, amit igértem Alfás tréning nap ma este megfelel?
-
Lali
Fú a fun után mer az lesz ma
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Hó télleg és még nem is neveztem