TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
bardocz

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2011.06.07. 16:23

Engem az első körben a visszafordítóban kiforgattak, és visszaestem a 22. hely környékére. Utána viszont nagyon jó csaták voltak, amíg felküzdöttem magam a hetedik helyig. Kamikazet megelőzni nem volt egyszerű, eltartott pár körig :lol:
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.06.07. 18:49

Nekem meg ki kellett kapcsolni a gépem olyan heves volt a villámlás :(
Bár amúgy sem ment túl jól, nem volt időm gyakorolni, de azért sajnálom hogy nem tudtam végig nyomni :?
Az első körös torpedóért pedig bocsánat :roll:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.06.07. 19:21

Kemény verseny volt :lol: Nem számítottam ilyen jól sikerült időmérőre, próbáltam legelsőnek kimenni a pitből hogy tiszta legyen a pálya közben Cseltel kellett viaskodnom hogy így is maradjon. Mondhatni az első mért köröm sikerült a többi nem, úgy látszik Cselt hogy kergetett ösztönzően hatott a performanszra :lol:
Rajtnál megint beremegett a lábam a kuplungon és remek kigyorsitással a harmadik helyről sikerül visszacsúszni a 7. re. Csöppet volt frusztráló az erősebb autók möge beragadni de szerencsére a természetes szelekciót megoldották maguk, Teppy és Mugen Euro Ncap töréstesztet hajtott végre nem hiába a Volvo 5 csillaga be sem horpadt az ajtó :lol: Amikor kitisztult a terep Pumával felváltva taszajtattuk Bika Wartburg ihlette Nissanját amíg önhibájának köszönve a lökhárítomon keresztül kilökte saját magát :lol: Pumát a végére már nem bírtam tartani minél jobban probáltam ráragadni egyre lassabb lettem :mrgreen:
Jó lett volna a 3. hely de ahhoz még fel kell nőni. Gracca mindenkinek. :mrgreen:
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.06.07. 19:51

Ingy2 írta:Kemény verseny volt :lol: Nem számítottam ilyen jól sikerült időmérőre, próbáltam legelsőnek kimenni a pitből hogy tiszta legyen a pálya közben Cseltel kellett viaskodnom hogy így is maradjon. Mondhatni az első mért köröm sikerült a többi nem, úgy látszik Cselt hogy kergetett ösztönzően hatott a performanszra :lol:
Rajtnál megint beremegett a lábam a kuplungon és remek kigyorsitással a harmadik helyről sikerül visszacsúszni a 7. re. Csöppet volt frusztráló az erősebb autók möge beragadni de szerencsére a természetes szelekciót megoldották maguk, Teppy és Mugen Euro Ncap töréstesztet hajtott végre nem hiába a Volvo 5 csillaga be sem horpadt az ajtó :lol: Amikor kitisztult a terep Pumával felváltva taszajtattuk Bika Wartburg ihlette Nissanját amíg önhibájának köszönve a lökhárítomon keresztül kilökte saját magát :lol: Pumát a végére már nem bírtam tartani minél jobban probáltam ráragadni egyre lassabb lettem :mrgreen:
Jó lett volna a 3. hely de ahhoz még fel kell nőni. Gracca mindenkinek. :mrgreen:
Na ez beszámoló volt! :D :D :D
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.06.08. 17:27

bardocz írta:Utolsó kör, utolsó kanyar: mivel ketten szerencsétlenkedtek belső íven, így emiatt nem tudok kigyorsítani, meg előzni. Az előző körben simán KisKimi mellé tudtam kerülni a célegyenesig, és most még jobb volt a kigyorsítás, amíg nem kellett elvennem.
Ez az én faszságom volt :oops: , szerencse nem lett baleset. Segítettem Zsoltinak begurulni, de elég veszélyes dolog volt, így utólag belegondolva.
Bocsánat mindenkitől akiket megzavartunk.
Név:Füzy Barna
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.06.08. 18:34

kamikaze írta:
bardocz írta:Utolsó kör, utolsó kanyar: mivel ketten szerencsétlenkedtek belső íven, így emiatt nem tudok kigyorsítani, meg előzni. Az előző körben simán KisKimi mellé tudtam kerülni a célegyenesig, és most még jobb volt a kigyorsítás, amíg nem kellett elvennem.
Ez az én faszságom volt :oops: , szerencse nem lett baleset. Segítettem Zsoltinak begurulni, de elég veszélyes dolog volt, így utólag belegondolva.
Bocsánat mindenkitől akiket megzavartunk.
Szerintem az én accident okozásomhoz képest semmiség volt a Tied :)

Így hát én kérek elnézést a harmad élmezőnytől, hogy megcsúsztam az első kanyarban. Sajnos egyik pillanatról a másikra elment a tapadásom és nem bírtam mit tenni, már csak utaztam. Az ideális ívre csúsztam vissza, nagyobb baj lett volna, ha nem rakom R fokozatba a váltót, mert ha nem ezt tettem volna, a palánkról vágódtam volna vissza. Így lényegében megtudtam állni, utána megpróbáltam lejönni fűre, csak eltaláltak. Még egyszer elnézést.
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2011.06.10. 13:09

Szeretném visszavonni a nevezésemet, sajnos nem igen van időm gyakorolni :(

Köszöntem a lehetőséget! :)
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.06.10. 15:34

Lali, Szicsó!

Hétvégém nemtom hogy lesz, amit igértem Alfás tréning nap ma este megfelel? :lol:
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2011.06.10. 17:56

Fú a fun után mer az lesz ma
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.06.10. 18:03

Hó télleg és még nem is neveztem :lol:
Lezárt