Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Apophis

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.03.29. 10:09

kaszasi írta:2. futam
3.Kör 54-58 sec-ig Z. Felfoldi fűről figyelmetlenül jön vissza,rálegyez L. Gorombei-re aki bőven hagy helyet neki ,és igy elém huzza be kocsiját amit alig tudok kikerülni,hogy ne menjek bele.
Bocs Fiuk.
Sógor, ezt az óvást nem igzán tudom hova tenni.
Igen, vissza jövök a fűről, mert nem vagyok fűnyíró :D
Az, hogy alig tudok kikerülni valakit, megóvhatnám a fél mezőnyt. A visszatérésemmel nem okoztam balesetet, nem vesztett vele senki pozíciót, max pont akkor nem bírtad megelőzni Lalit. De majd Emerico véleményezi :D
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.03.29. 10:47

Apophis írta:
kaszasi írta:2. futam
3.Kör 54-58 sec-ig Z. Felfoldi fűről figyelmetlenül jön vissza,rálegyez L. Gorombei-re aki bőven hagy helyet neki ,és igy elém huzza be kocsiját amit alig tudok kikerülni,hogy ne menjek bele.
Bocs Fiuk.
Sógor, ezt az óvást nem igzán tudom hova tenni.
Igen, vissza jövök a fűről, mert nem vagyok fűnyíró :D
Az, hogy alig tudok kikerülni valakit, megóvhatnám a fél mezőnyt. A visszatérésemmel nem okoztam balesetet, nem vesztett vele senki pozíciót, max pont akkor nem bírtad megelőzni Lalit. De majd Emerico véleményezi :D
Oké,de ha vissza jön valaki a pályára akkor nem kacsázunk össze vissza.Mi vagy te bolygó hollandi :lol:
Még kritizál,na ezért még 1-et óvok :twisted:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2011.03.29. 11:35

Kvali egész jól sikerült bár sztem volt benne vágás , de ezt majd a BOSS eldönti.
1.futam egész jó rajt az elején ügyesen helyezkedtem , igyekeztem kimaradni a sok hűhóból ez sikerült kemény csata Mikle urat üldöztem de már a végére elfogyott a gumim:(5 hely.nem rossz , de lesz még jobb is)
2.futam nem tul jó rajt sokan elmentek aztán ismét(Mikle ur előttem )harcoltam és sztem megis tudtam volna volni de benéztem az egyik féktávot (7 helyen voltam aszem vagy 8) és féktávon leért a bval hátsó kerék a fűre ..........de nem sikerült megfognom kiforogtam a sóderben .egész jó hátraestem m18 helyre , mindenesetre a végén jó kis csata volt ,behoztam a 10. helyre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lightning STIG 2011.03.29. 16:39-kor.
FANATIC OF THE SPEED
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.03.29. 12:50

[quote="emerico"]Bakker, Joke-t úgy ki löktem mint a pinty. Visszanéztem, Ő olyan 70 méternél fékezett, én olyan 50 méternél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Joke 2011.03.29. 12:53-kor.
Név: Rebók József
Joke

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.03.29. 12:52

emerico írta:Bakker, Joke-t úgy ki löktem mint a pinty. Visszanéztem, Ő olyan 70 méternél fékezett, én olyan 50 méternél.
Kielemeztem az esetet lassítva is és az a helyzet, hogy hajszálra ugyanazon a ponton gyulladt ki a féklámpánk, csak én jóval intenzívebben fékeztem, mert a Focusnál addig nem szabad a gázra lépni, míg egy kicsit is nyomod a féket, ugyanis azonnal eldobja a seggét. Ezért minden kanyarban a lassan be - gyorsan ki elvet kell alkalmaznom.
Ez persze meglepetésként érhetett, úgyhogy nem óvom meg, úgyis már csak egy verseny van hátra.
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.03.29. 13:39

az ilyen esetet is óvni kell, az eset egyértelmű. a hátul haladó kilöki az előtte lévőt.
Emerico - Head of SIMCo
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.03.29. 14:17

Na uraim, érdekes verseny volt! Volt csetepaté rendesen, sajnos nekem is volt részem benne. püföltek engem is rendesen, főleg az első versenyen. Füzy Barna elnézést kell kérjek mert az első versenyen, a 4.körben kiforogtál elém, és én nem tudtalak már elkerülni. Bocs hogy beléd mentem. Kaptam én is pofonokat, Cseh Tamástól, Nagy Zolitól, és még Görömbei Lalitól is, amit meg is óvok. :twisted:

A 2. verseny is érdekes volt. Nekem a versenyen nagyon úgy tünt hogy kiforgattam NagyZolit, és ezáltal ő sajnálatos módon elintézte Feke Gabit. Visszanéztem a server replay-t, de nem vagyok benne biztos hogy én vagyok a hibás. Mivel Megóvtál Zoli, így majd Emerico mester eldönti. Azért sajnálom fiúk hogy ez történt. Bobák Zsolti az 5. körben 0:52-nél kitett sikeresen a fűre, még szerencse hogy vissza tudtam jönni. Nem volt szép Zsolti!

Mindenkinek gratulálok az elért eredményéért!!!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Joke

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.03.29. 14:25

emerico írta:az ilyen esetet is óvni kell, az eset egyértelmű. a hátul haladó kilöki az előtte lévőt.
Parancs, értettem ! Máris megyek óvni. :mrgreen:
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.03.29. 17:51

Nem haragszok senkire, ilyen a verseny a hátsó régióban. Sokat hibázunk és utána egymásnak megyünk, nagy a tülekedés.
Nekem a BTCC egyik versenye sem jön össze. A BMW-vel 4-5 helyet javítok a rajtnál, majd még az első körben ütközés és utolsó helyről zárkózok fel. Mindegy, élvezem így is a vezetést, persze csak addig amíg ezt a fost a pályán tudom tartani, de ahogy néztem ez a többi BMW-snek sem sikerül mindig (Tepy, Cselt, ....) :)
Név:Füzy Barna
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.03.29. 19:36

emerico írta:Fontos. A helyzet tisztázása érdekében közlöm, hogy Brands Hatch első kanyarjában a zöld műfű négy kerékkel használható!
Én tetőn megyek ott... :lol:
Ismét egy "antiCivic" pálya... :?
Lezárt