Ezzel eggyet értek, de Okos enged szamár szenved.Én Emerico helyében fognák mindenkit aki káromkodik és egymást szítja és kidobnám a versenyből persze a sokadik alkalomnál, de ez már nem az első.Ezt nem nekem kell eldönteni.Dozoo írta:Én nem szóltam le Márkot és próbáltam elkerülni a vita kialakulását, meg semmi olyan megjegyzést nem tettem, ami sértené az ő személyiségét. Ő ezt teljesen fordítva tette, kö*özött, leszólt, meg hogy ezt megkapom stb... :S 15 éves vagyok, de azt hiszem, már ennyi idősen lehet tudni, mi az a tisztelet, úgy tudom hasonló korú mint én.Paffy írta:Neked sem muszáj KIABÁLNI!Mugen írta:Még valami. Nem muszáj KIABÁLNI sem.![]()
![]()
Béke legyen mán,2012-ben úgy is megmurdelunk.
![]()
![]()
Jah hallottam, hogy ment rendesen az osztás megint Dozoo és Márk között.Emerico nagy a tűrés küszöböd.
Csak egy tipp, ami a szabályzatban is le van írva.Addig Any... tok egymást amíg mind a kettőtöket kicsapnak versenyről.
(Csak halkan:Ebből lehet mindenki tanulna)
Csak egy kis idézet.
Szabálykönyv:
2. Online etika:,,A szerveren szabadedzések, gyakorlások folyamán, illetve funrace-en szabad használni a játék Chat opcióját. Az admin "Chat Stop" beírással jelzi, ha a Chat zárul, ezt időmérés vagy verseny előtt teszi. Ekkor a chat használata Tilos, amíg az admin erre nem ad engedélyt "Chat Start" beírással.
A Chat-en Tilos mások sértegetése, rágalmazása, legyen az versenynap, vagy egyszerű tesztnap. Természetesen tudjuk, hogy vannak olyan pilóták, akik ezt viccnek szánják, mégis mellőzük a trágárkodást. A büntetés akár bajnokságból, vagy ligából való kizárás is lehet.
A versenyzői etikett a fórumban is érvényben van, kérjük kulturáltan tárgyaljátok meg a vitás eseteket. Az admin felszólítás nélkül törölhet oda nem illő bejegyzéseket."
Ez szerintem mindenkire vonatkozik.Részemről ennyi.Csak véleményt nyilvánítottam mert engem is zavarnak az ilyen dolgok.