Vélemények, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Paffy

Re: Vélemények, társalgó

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.02.16. 15:08

Dozoo írta:
Paffy írta:
Mugen írta:Még valami. Nem muszáj KIABÁLNI sem.
Neked sem muszáj KIABÁLNI! :lol: :lol: :lol: Béke legyen mán,2012-ben úgy is megmurdelunk. :shock: :lol: :lol:
Jah hallottam, hogy ment rendesen az osztás megint Dozoo és Márk között.Emerico nagy a tűrés küszöböd.
Csak egy tipp, ami a szabályzatban is le van írva.Addig Any... tok egymást amíg mind a kettőtöket kicsapnak versenyről.
(Csak halkan:Ebből lehet mindenki tanulna)
Én nem szóltam le Márkot és próbáltam elkerülni a vita kialakulását, meg semmi olyan megjegyzést nem tettem, ami sértené az ő személyiségét. Ő ezt teljesen fordítva tette, kö*özött, leszólt, meg hogy ezt megkapom stb... :S 15 éves vagyok, de azt hiszem, már ennyi idősen lehet tudni, mi az a tisztelet, úgy tudom hasonló korú mint én.
Ezzel eggyet értek, de Okos enged szamár szenved.Én Emerico helyében fognák mindenkit aki káromkodik és egymást szítja és kidobnám a versenyből persze a sokadik alkalomnál, de ez már nem az első.Ezt nem nekem kell eldönteni.
Csak egy kis idézet.
Szabálykönyv:
2. Online etika:,,A szerveren szabadedzések, gyakorlások folyamán, illetve funrace-en szabad használni a játék Chat opcióját. Az admin "Chat Stop" beírással jelzi, ha a Chat zárul, ezt időmérés vagy verseny előtt teszi. Ekkor a chat használata Tilos, amíg az admin erre nem ad engedélyt "Chat Start" beírással.

A Chat-en Tilos mások sértegetése, rágalmazása, legyen az versenynap, vagy egyszerű tesztnap. Természetesen tudjuk, hogy vannak olyan pilóták, akik ezt viccnek szánják, mégis mellőzük a trágárkodást. A büntetés akár bajnokságból, vagy ligából való kizárás is lehet.

A versenyzői etikett a fórumban is érvényben van, kérjük kulturáltan tárgyaljátok meg a vitás eseteket. Az admin felszólítás nélkül törölhet oda nem illő bejegyzéseket."
Ez szerintem mindenkire vonatkozik.Részemről ennyi.Csak véleményt nyilvánítottam mert engem is zavarnak az ilyen dolgok.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Dozoo

Hozzászólás Szerző: Dozoo » 2011.02.16. 15:37

freakyo írta:1.futam:
Kiss Balázs óvja: Kuti Krisztiánt
current time: 22.49
Kuti kilök féktávon, több helyet vesztek.
Nem tudom, hogy nálatok volt-e olyan, hogy mindenki laggolt a szerveren. Az tudom, hogy másnál is volt ilyen, de hogy mindenkinél, azt nem. Ebből kifolyólag voltak olyan esetek, hogy a lökhárítóban voltam és utána hirtelen az igazi pozícióját vette fel az illető. Ez volt nálad is Freakyo :/ az én visszajátszásomban látszódik is, hogy simán fékezünk és egyszer csak elrepülsz. Az óvás jogos, oké, csak mi volt ez a lagg? Nem hiszem, hogy néhány embernek pont most volt csak laggja, különböző nettel, különböző géppel. :? :|
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2011.02.16. 15:45

1 futam: nem túl jó rajt:(viszont végig igyekeztem konstans teljesítmény nújtani igy sikerült a 11 hely.Nem rossz de lehetett volna jobb is
2.futam:itt már jobb rajtot vettem max egy-két helyet veszítettem de gyorsan visszahoztam magam a 10.helyre és ....mi történik ha jön murphy hát ...az vmi elállítódott és az utolsó előtti körben box, tankolás és vissza az utolsó két körben elment az agyam emiatt és próbáltam menteni ami menthető ennek következtében kicsit erőszakosabb voltam a kelleténél és az én hibámból adódóan kiforgattam Endre Kiss-t ezuton is sorry de nagyon .és bocs hogy elrontotta a csatádat:(óvás jogos )ez van .20.vagy 21 lettem:(
FANATIC OF THE SPEED
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.02.16. 18:27

Dozoo írta:
Nem tudom, hogy nálatok volt-e olyan, hogy mindenki laggolt a szerveren. Az tudom, hogy másnál is volt ilyen, de hogy mindenkinél, azt nem. Ebből kifolyólag voltak olyan esetek, hogy a lökhárítóban voltam és utána hirtelen az igazi pozícióját vette fel az illető. Ez volt nálad is Freakyo :/ az én visszajátszásomban látszódik is, hogy simán fékezünk és egyszer csak elrepülsz. Az óvás jogos, oké, csak mi volt ez a lagg? Nem hiszem, hogy néhány embernek pont most volt csak laggja, különböző nettel, különböző géppel. :? :|
az én replayemben( de még futam alatt is ) meg nem volt olyan, hogy lagg és még csak nem is repült az autóm
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Dozoo

Hozzászólás Szerző: Dozoo » 2011.02.16. 18:31

freakyo írta:
Dozoo írta:
az én replayemben( de még futam alatt is ) meg nem volt olyan, hogy lagg és még csak nem is repült az autóm
Repülés alatt azt értettem, hogy hirtelen kicsúsztál. A lagg pedig igaz, és nem csak nálam volt.
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.02.16. 19:28

Most néztem meg a visszajátszásokat! Kiss Endre bocs hogy kilöktelek az első futamon az első körben! Nagyon benéztem a dolgot! Javaslom óvd meg!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.02.16. 20:12

Első köröst nem kell, Emerico végig nézi úgy is.
Nekem akadozott a net, de kiderült, hogy a drága kislányom valami mesét nézet "tecsőn" a másik gépen azért akadt a netem.
Sajna Lalit meg is kínáltam ezért a 2. futamon egy segrepacsival.
Név:Füzy Barna
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.02.17. 01:29

Belenéztem a visszajátszásba.. és nagyon is jól éreztem hogy elnézést kell kérnem az első futamon történt mutatványom miatt a Szigeti,Soos,Füzy hármastól :( + még a lekörözéseknél is bénáztam... :? Szóval bocsánat nem direkt volt. Amúgy mindkét futamom katasztrófa közeli volt... mind1 majd legközelebb.. :arrow: addig rendbe kell magam tenni fejben.. :x
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
Fitti

Hozzászólás Szerző: Fitti » 2011.02.17. 12:03

Nem tudom, hogy nálatok volt-e olyan, hogy mindenki laggolt a szerveren. Az tudom, hogy másnál is volt ilyen, de hogy mindenkinél, azt nem. Ebből kifolyólag voltak olyan esetek, hogy a lökhárítóban voltam és utána hirtelen az igazi pozícióját vette fel az illető. Ez volt nálad is Freakyo :/ az én visszajátszásomban látszódik is, hogy simán fékezünk és egyszer csak elrepülsz. Az óvás jogos, oké, csak mi volt ez a lagg? Nem hiszem, hogy néhány embernek pont most volt csak laggja, különböző nettel, különböző géppel. :? :|[/quote]

az én replayemben( de még futam alatt is ) meg nem volt olyan, hogy lagg és még csak nem is repült az autóm[/quote]

Repülés alatt azt értettem, hogy hirtelen kicsúsztál. A lagg pedig igaz, és nem csak nálam volt.[/quote]

Nálam is laggoltak az emberek rendesen. Nem egy, hanem egyszerre mindenki, de a pingem jó volt, mert felvezetőn le is kértem és 40volt. Lehet csak pár emberrel csinlta a server? Vagy nemtudom mi lehetett, de nekem más a netem mint Krisztiáné.
Amúgy az első versenyem rohadt nagy szívás volt, mert 2 Stop&Go-t is kaptam, ezért léptem ki. A 2. Futamon már csak 1 Stop&Go-t kellett elviselnem, tehát azért még érdemes volt harcolni a pontokért. :)
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.02.17. 16:35

2. versenyen Nekem is voltak laggolások... :shock:

Kinizsi Pali...semmi gond...nem vesztettem pozíciót,csak drift-eltem kicsit. :lol:
Lezárt