SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
cole trickle

Re: SIMCO - Le Mans Series 2010 - Nevezés, tásalgó

Hozzászólás Szerző: cole trickle » 2010.08.10. 09:10

Difficult race for me. I could not do a good lap in qualifying. In the race I put the boost to 1. I tried to manage to save benza. When there were five minutes I realized that I could finish the race without a pit :D :D
My setup was not perfect, at Eaurouge and Radillon I had problems with the car :o
I won but it was a very hard race.

Where you see the chart?
Andrea Conte - RW Team - #124

"Expect the panic grows, when fear turns into heavenly visions, begins to detach..." Kevin Schwantz
My Team http://www.rwteam.it/
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.08.10. 10:38

cole trickle írta:Difficult race for me. I could not do a good lap in qualifying. In the race I put the boost to 1. I tried to manage to save benza. When there were five minutes I realized that I could finish the race without a pit :D :D
My setup was not perfect, at Eaurouge and Radillon I had problems with the car :o

Where you see the chart?
This car use 2.9 Liter / lap, so the fuel isn't not enough for the race. But in rFactor is a litle bug, and the consumption is changing during the race, so i think that you are lucky.

I changed the tank size in the diesel car, because this is not perfect.

Congratulation for your win.
Emerico - Head of SIMCo
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.08.10. 11:26

En nagyon elveztem a verseny!

A Quali nem sikerult tul jol, de nem is torodtem vele tulsagosan, mert tudtam, h versenyen ugyis gyorsabb leszek sok embernel. Ez be is kovetkezett:) 14. helyrol 7.nek hoztam be, ami benzinessel egesz jo, csak 1-2 benzines vegzett elottem.
A rajtnal belemjottek hatulrol, ami miatt serult a futomu, ha az nincs, akkor talan elorebb vegzek eggyel... Tipikus Ver Istvan szituacio volt, a rajtnal belem jon, utana az Eaurouge-ban persze osszecsukja az autojat es kilep... gratulalok.

Na mind1, az a lenyeg, h utana jo es fair csataim voltak, jo volt a verseny:)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.08.10. 11:51

Sajnálom h nem tudtam jönni, de mégis mi a francot csináljak akkor, ha a verseny elött egy órával lekapcsolják a áramot, mert vmi faszom vezetéket csináltak :( ,ezért egész este nem volt áram :shock: Emerico, el tudnál tekinteni a büntetéstöl, mert nem az én hibám miatt nem jöttem ;) pedig ez volt a kedvenc pályám :(
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.08.10. 11:59

Replay 6:50-nél az első kanyarnál történt megforgásom miatt rendesen összegyűltünk körülöttem. :D 6 v. 7 autó egymás mellett-mögött, kemény. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2010.08.10. 12:36-kor.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2010.08.10. 12:27

Nem volt rossz verseny, bár szerettem volna megnyerni :P Sajnos az nem jött össze de a második helynek is nagyon örülök.
Időmérőn futottam egy egész jó kört, bár még volt benne 3-4 tized, amit nem tudtam kiautózni, de szerencsére ez is elég volt a pole-hoz.
Sajnos ismét nagyon ideges voltam az elején, hogy én mentem elől, emiatt többet hibáztam is. De aztán végül belelendültem, Gabival csatáztunk szinte az egész futam alatt. Kanyarokban iszonyatosan rámesett, aztán egyenesekben meg én hagytam ott. Box után az új gumikkal sikerült jobb tempót diktálni és így meg tudtam előzni Gabit :) Jó csata volt, remélem lesz még pár ilyenben részünk.
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.08.10. 12:56

Szatocs írta:Replay 6:50-nél az első kanyarnál történt megforgásom miatt rendesen összegyűltünk körülöttem. :D 6 v. 7 autó egymás mellett-mögött, kemény. :D
Az tenyleg kemeny volt :D
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.08.10. 13:11

Night írta: Az tenyleg kemeny volt :D
Viszont ott profi volt mindenki, ennyi autóval egy csomóban azért lehetett volna baj, de jól csinálta mindenki. 8-)
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.08.10. 15:38

Jó verseny volt, bár előrébb vártam magam a 8.helynél. Sajnos a versenyen 2x is elöttem fordultak keresztbe a visszafordítóban. Szerencsétlen eset, ennyi. Na meg egyszer én is :oops:
Még jó, hogy nem tök sötétben kellett vakon vezetni. Bugos pálya.
Conte máker volt vagy bugos,hogy nem volt kint tankolni?
Név: Kaszap Zsolt
cole trickle

Hozzászólás Szerző: cole trickle » 2010.08.10. 16:21

emerico írta:
cole trickle írta:Difficult race for me. I could not do a good lap in qualifying. In the race I put the boost to 1. I tried to manage to save benza. When there were five minutes I realized that I could finish the race without a pit :D :D

Where you see the chart?
This car use 2.9 Liter / lap, so the fuel isn't not enough for the race. But in rFactor is a litle bug, and the consumption is changing during the race, so i think that you are lucky.

I changed the tank size in the diesel car, because this is not perfect.

Congratulation for your win.
Thanks...the consumption is changing during the race because we running in the first lap in 2:00.xxx (2.86 L)and after 2:01.xxx, 2:02.xxx.....2:04.xxx(2.77L)! I look this and don't push :D

Average lap 2:02. xxx, average consumption 2.80L.....the race is 50 min (50min x 60sec=3000sec) and we have to do 26 lap with formation lap.....26x2.80=72,8L of benza and i finish without pit :lol:

If I wanted to pit, boost 10 and push push push ;)

P.S. I use the Motec for look the exact consumption.
Andrea Conte - RW Team - #124

"Expect the panic grows, when fear turns into heavenly visions, begins to detach..." Kevin Schwantz
My Team http://www.rwteam.it/
Lezárt