Nem, nem ertedTomievo írta:28 végi köröket is simán bírja hőmérséklet emelkedés nélkül.
Értem én, hogy a tapadásvesztéssel van a gond, de az normális, ha 20 fokkal melegebb a gumi mint kéne.
2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Re: 2009 V8 Supercar Season
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Mennyi a dolesszoge a jobb elso gumidnak?Tomievo írta:28 végi köröket is simán bírja hőmérséklet emelkedés nélkül.
Értem én, hogy a tapadásvesztéssel van a gond, de az normális, ha 20 fokkal melegebb a gumi mint kéne.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Név: Ujicz Péter
Nick: Pointer
Nick: Pointer
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Sziasztok valaki el tudná nekem küldeni a a v8letöltési linkét mert nincsen meg az e-mail és a steam lopás mia a régi gtr evo is elveszet. Elöre is kösz!!!
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
3.7Night írta:Mennyi a dolesszoge a jobb elso gumidnak?Tomievo írta:28 végi köröket is simán bírja hőmérséklet emelkedés nélkül.
Leesett egyébként, hogy a kocsi veszít tapadásból 2 kör után, de ezt én csak az új gumik jobb tapadásának tudom be. Utána viszont nem degradálódik olyan vészesen.
Németh Tamás - Tomievo
-
Günthar Rowe
- Kapcsolat:
FYI I hope to release version 1.0 of the newest FVR V8 2010 tomorrow 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
the physics of original mod is not too good, we use own versionGünthar Rowe írta:FYI I hope to release version 1.0 of the newest FVR V8 2010 tomorrow
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Szerver megy? En nem talalom...
Re: 2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Baszki a berugozasok mas sorendben vannak az evoban, mint az rfben es nem vettem eszre
Csodalkoztam, h miert nem mukodik a setupom... Javult is az auto, ami utan a jo helyen allitottam az autot 
Re: 2009 V8 Supercar Season - Társalgó, nevezés
Emeric, mikor lesz szerver, ma van idom gyakorolni, jobb lenne szerveren mint offline...
Elore is koszi!
Elore is koszi!