Marco az egész eddigi és további segítségedért szeretnék majd valami hálát kifejezni, ha adsz vektoros logot, a kocsira kirakjuk.Marco írta:Nyilván nem a közutakra gondolt az ifjú versenyző...Bika írta:De az utakon a kategóriájában mindenkit büntetek vele!![]()
![]()
Egyébként szép eredmény, főleg így elsőre. Gratulálok a Sebesség Magazin nevében is és várjuk a hasonló folytatást.
MiniRally - FRT - Rallysprint
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: MiniRally
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Köszönöm szépen, részemről a szerencse. Majd mailben elküldöm a logót.emerico írta:Marco az egész eddigi és további segítségedért szeretnék majd valami hálát kifejezni, ha adsz vektoros logot, a kocsira kirakjuk.Marco írta:Nyilván nem a közutakra gondolt az ifjú versenyző...Bika írta:De az utakon a kategóriájában mindenkit büntetek vele!![]()
![]()
Egyébként szép eredmény, főleg így elsőre. Gratulálok a Sebesség Magazin nevében is és várjuk a hasonló folytatást.
A magyar drifterek közül Radák "Radír" Jani és csapattársa autóján is kint lesz a matricánk egész szezonban.
Ismerem a típust, volt szerencsém hozzá pár hétig, kellemes élmény volt. Japán vonalon egy CRX-el is bírkóztam egy nyarat, de elszálltam vele (durrdefekt), pedig az is nagyon ment.Bika írta:De, itt pont a közutakra gondoltam...Marco írta:Nyilván nem a közutakra gondolt az ifjú versenyző...Bika írta:De az utakon a kategóriájában mindenkit büntetek vele!![]()
![]()
Egyébként szép eredmény, főleg így elsőre. Gratulálok a Sebesség Magazin nevében is és várjuk a hasonló folytatást.![]()
Pl. beáll mellém a Honda Accord 2.3 Ctd-i-vel a napszemüveges zöldfölű suttyó, és elkezdi túráztatni a gépet, h gyorsuljunk, én csak annyit mondok neki: Haver majd 100 méter után olvasd el az autó hátulján lévő feliratot - és kiröhögöm!![]()
![]()
![]()
És 100 méteren adok neki 50et...viccen és nagyzoláson kívül, az egyik legjobb 2000es, szívó konstrukció, ha nem a leg...de nem folytatom! Kinek mi jön be, nekem ez nagyon bejött...
Szóval Nissan 4ever Emberek!!!![]()
Ja és köszönöm az újabb gratulációkat!
Azt, hogy nem a közutakra gondoltál csak azért írtam, nehogy egy rendőr is olvassa és baj legyen...
Próbáljon meg elkapni...

"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
A Sunny is egy állat lehet, de 2000-es motor téren számomra a mindentvivő:
S2000
F20C held the record for producing the highest specific output for any production naturally aspirated engine until Ferrari released the 458 Italia in 2010.

S2000
F20C held the record for producing the highest specific output for any production naturally aspirated engine until Ferrari released the 458 Italia in 2010.
The Power of Dreams
Igen, de az s2000 mennyivel újabb mint a sunny?Arról nem is beszélve, hogy az használtan is 6-8 milla kb., a sunny meg max 4milla németből, de az már 300 ló körüli! Szval...

"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Oké, oké! Én a motorra értettem, de akkor a 2. számú fav. a 80-as évek végéről, a B16A1.
Az is nyaldossa a 100 LE-s literteljesítményt.
Nyomaték persze ohne, de hát valamit valamiért.
Az is nyaldossa a 100 LE-s literteljesítményt.
Nyomaték persze ohne, de hát valamit valamiért.
The Power of Dreams
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
http://racing-bazar.hu/versenyauto/amat ... ersenyauto
sírógörcsöt kapok, hogy nem tudták előbb feltenni
sírógörcsöt kapok, hogy nem tudták előbb feltenni
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Bika, a Sunnyn az utcai gumidat használtad, vagy vittél egy másik szett gumit? Azért kérdezem, mert érdekel, hogy mennyire eszi a gumit ez a fajta versenyzés.
Amúgy megtaláltam az ultimate versenyautómat, ami még olcsó is, régi swift gt, bővn 800 kiló alatt van, és 100 lóerős
Amúgy megtaláltam az ultimate versenyautómat, ami még olcsó is, régi swift gt, bővn 800 kiló alatt van, és 100 lóerős
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
-
norbimotard
- Kapcsolat:
bardocz írta:Bika, a Sunnyn az utcai gumidat használtad, vagy vittél egy másik szett gumit? Azért kérdezem, mert érdekel, hogy mennyire eszi a gumit ez a fajta versenyzés.
Ja igazad van a kis kocka swift tényleg nagyon fasza a kategóriájába, gyárilag 750kiló és 101ló, könnyitve "motorpiszkálva" komolyat mehetnek.