Oldal: 1 / 1

Legend Cars Trophy - Croft

Elküldve: 2023.02.11. 23:10
Szerző: emerico
Érvényes büntetések a futamon:
-
Időmérés:
A Croft pálya adottságai miatt lényegében szinte lehetetlen a vonalakon belül maradni. Mivel nem volt versenyzői eligazítás a verseny előtt, mindenki úgy ment, hogy nem büntetett a játék érte. Nem volt az időmérésen akkora pályaelhagyás, vagy levágás ami jelentős előnyt jelentett volna. A 22 indulóból 19-en szabálytalan mért kört teljesítettek a SIMCO szabályai szerint, azaz:
"Pálya szélét a betont szegélyező fehér (néha sárga) vonal jelzi. A járműnek folyamatosan, minimum két kerék TELJES terjedelmével ezen fehér vonalon belül kell lenni"
A valóságban a pálya fehér vonala mellett vagy sóder vagy fű van, illetve gumibálák, így ott nem szélesítenek. Emiatt nem büntettem senkit.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Óvás nem érkezett.

Verseny1 1. kör, rajt:
Ok

Óvás nem érkezett.

Verseny2 1. kör, rajt:
3:24 Koczhog László és Dalanics János összeakad és többeket elsodornak. Nincsen igazán felelős, ketten akart egy helyen elfordulni. Versenybaleset.

Óvás alapján:
A játék két büntetés kiosztott Szűcs Ádámnak, kár hogy nem jelezte, mert egy gyors restart ezt megoldotta volna. Nem csinált semmit, amiért büntetést érdemelt, a 2x 35mp büntetést töröljük.
Kép

Érvényes büntetések a következő futamon:
-