Társalgó
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Re: Társalgó
Bardocz, miért nem vettél jobb gumit? Így is durván mentél, de akkor még stabilan is tartottad volna.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Hát tudod, plusz 40 kilóval és kb. 30 körös gyakorlással, meg 5 éves kormánnyal már nem vagyok a régiPaffy írta:Hát ez nagyon komoly volt.Van a Bika meg vannak a többiek.1:20:9 hogyan?Beteg.
Viccet félretéve,(igaz amit fent leírtam
"Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít!" - Ayrton Senna da Silva
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
4 Times Hungarian Champion!
2016 Octavia Cup Champion!
Nissan Competition evernally!
http://www.timgabor.hu
Szatocs írta:Bardocz, miért nem vettél jobb gumit? Így is durván mentél, de akkor még stabilan is tartottad volna.
Stabilabb nem lettem volna. Plusz a jobb gumit nem is ismertem, ráadásul meg én a liga verzióval körözgetem eddig végig offline, aztán lépek fel a szerverre, és mutatja, hogy nincs megvásárolva a kocsi. Na mondom fasza. Lehet újra összevásárolgatni a kocsit.
Norbi, a lökés nem zavart, benne van, az már inkább, hogy utána előzésnél a kigyorsításon felnyomtál a falra, és nem csak te csináltad ezt. Itt ez rF-ben oké, törés alig van, és amúgy is az ütközés modell egy kalap kaka minden modban. De ha valaki ezt csinálja mondjuk netKar-ban, akkor vége a versenyének. Ott nem az van, hogy lepattan a két kocsi egymásról, hanem a futómű az égben áll, és a boxig nem lehet elvánszorogni utána.
Amúgy jó szar futamot mentem, letörtem vagy háromszor az elsőszárnyat.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
Monacora való tekintettel volt kisebbre véve a törés, 60 helyett 40-el mentünk, ezért nem tört úgy a szárny. Először én is furcsának találtam, hogy miért nem szakadt még szét az autó, aztán TS-en rákérdeztem. De így is sikerült 2x letörni az elsőt.
A jobb gumit meg ha kipróbálod, meglátod, hogy 3 körön belül 1 másodpercet javulsz.
A jobb gumit meg ha kipróbálod, meglátod, hogy 3 körön belül 1 másodpercet javulsz.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Pfffff ,na elmész te a tudod hova.Bika írta:Hát tudod, plusz 40 kilóval és kb. 30 körös gyakorlással, meg 5 éves kormánnyal már nem vagyok a régi
A lekörözettekel nekem sem volt semmi bajom, csak néha össze sza.... magam.Szegény Szicsó marhára összezavartam néha.
Visszavonom a régi írásokat, nem lehet téged megelőzni, de azon vagyok!!!!!Egyszer csak sikerül.
Visszanéztem a replayt.
Lali mit ártott neked szegény Safty Car, hogy nekimentél???
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Lekörözettekkel nekem sem volt semmi bajom, gyönyörűen elengedtek, egyedül a lekörözőim tartottak fel^^ Ha az nincs, akkor talán egy hellyel előrébb végzek, még az utolsó körös balfaszságaimmal is.
edit: mondjuk most visszagondolva volt egy tehetséges, aki úgy akart elengedni, hogy alagút után a sikánnál, erre rövidet fékez, becsúszik elém, és buktam 4sec-et az egy helyben állással.
edit: mondjuk most visszagondolva volt egy tehetséges, aki úgy akart elengedni, hogy alagút után a sikánnál, erre rövidet fékez, becsúszik elém, és buktam 4sec-et az egy helyben állással.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bardocz 2010.11.07. 16:07-kor.
▲
-
Lali
Ja az volt a legszarabb és elég lámaPaffy írta:Pfffff ,na elmész te a tudod hova.Bika írta:Hát tudod, plusz 40 kilóval és kb. 30 körös gyakorlással, meg 5 éves kormánnyal már nem vagyok a régi![]()
![]()
![]()
A lekörözettekel nekem sem volt semmi bajom, csak néha össze sza.... magam.Szegény Szicsó marhára összezavartam néha.![]()
Visszavonom a régi írásokat, nem lehet téged megelőzni, de azon vagyok!!!!!Egyszer csak sikerül.
Visszanéztem a replayt.
Lali mit ártott neked szegény Safty Car, hogy nekimentél???![]()
![]()
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
Ne is mond!Szinte minden kényszerű boxkiállásom után Te jöttél!Paffy írta: A lekörözettekel nekem sem volt semmi bajom, csak néha össze sza.... magam.Szegény Szicsó marhára összezavartam néha.![]()
Már azt se értettem néha,hol is járok!
De nehéz volt az elengedés...volt kétszer is olyan,hogy kénytelen voltam a box bejáratánál megállni,és elengedni 3-4 versenyzőt,akik nagy csatában voltak.
Nem volt egyszerű...
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Jövő hétenTerranceG írta:Lehet tudni lassan, hogy mikor lesz a következő futam?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo