Na és az mi, hogy padlónál nem fog, amikor a kerék nem csúszik?gazsiadam írta:Padló féknél nem fog, ha meg nem nyomtál padlót akkor számomra rejtély (egyelőre).bardocz írta:Miért van az, hogy a boxban úgy fog a fék, mintha kb kiraknám a lábamat az ajtón, és jól odaszorítanám az aszfalthoz? Marha idegesítő.
INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Szerintem ez valami rFactor "fikcsör"-nek tűnő bug. A pályán is nehéz egyből blokkolót fékezni, áztán meg ha egyszer megcsúszik, akkor meg lehetetlen visszaengedve abbahagyni a füstölést.
Név:Füzy Barna
Néztem is nagyot, hogy mi történt, hogy csak úgy eltüntél!freakyo írta:Mikle és Petho
omg ekkora mákotok nem lehet te hogy megfagy a net 10másodpercre erre elmentek mellettem és így buktam a 2. helyemet 4.re grat![]()
Kuplung is szar rF-ben, elkezdem nyomni, és akkor érzékeli, amikor tövig nyomtam.kamikaze írta:Szerintem ez valami rFactor "fikcsör"-nek tűnő bug. A pályán is nehéz egyből blokkolót fékezni, áztán meg ha egyszer megcsúszik, akkor meg lehetetlen visszaengedve abbahagyni a füstölést.
▲
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Én most csendben örülök az ajándék 2. helynek.
Kicsit kárpótol az előző betlimért.
Stefant meg banoljuk szerintem, Ő nem ebben a kategóriában versenyez.
Grat!
Kicsit kárpótol az előző betlimért.
Stefant meg banoljuk szerintem, Ő nem ebben a kategóriában versenyez.
Grat!
The Power of Dreams
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Aztán lehet hogy a pedál érzékenységen kéne állítani. Ki tudja?
Név:Füzy Barna
-
Lali
Nézelődtem az rf szerverlistáján, és találtam egy szervert ami simco moddal versenyez!A szerver neve QWHO zárt jelszavas szerver. Úgy tudom hogy Simco által készített modokkal csak simco szervereken lehet menni. Ha nem így van bocs de az tuti hogy valaki lenyúlta a power mini 1:3 at!

-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
hát az ilyen egyrészt szomorú, másrészt azért jó látni, hogy tetszik a munkánk másoknak. lényegében ezzel nem sok mindent tudok kezdeni..Lali írta:Nézelődtem az rf szerverlistáján, és találtam egy szervert ami simco moddal versenyez!A szerver neve QWHO zárt jelszavas szerver. Úgy tudom hogy Simco által készített modokkal csak simco szervereken lehet menni. Ha nem így van bocs de az tuti hogy valaki lenyúlta a power mini 1:3 at!![]()
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Lali
Legalább szólni azért illik nem? Figyeljetek tetszik a mod tök jó használnánk oszt csókolom.emerico írta:hát az ilyen egyrészt szomorú, másrészt azért jó látni, hogy tetszik a munkánk másoknak. lényegében ezzel nem sok mindent tudok kezdeni..Lali írta:Nézelődtem az rf szerverlistáján, és találtam egy szervert ami simco moddal versenyez!A szerver neve QWHO zárt jelszavas szerver. Úgy tudom hogy Simco által készített modokkal csak simco szervereken lehet menni. Ha nem így van bocs de az tuti hogy valaki lenyúlta a power mini 1:3 at!![]()
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Érdekes jelenség. Még anno 2-3 éve Sompirtól engedélyt kértem az F1C alapu módját frissíteni és ligába használni. Aztán egy hét mulva (oda volt írva nagybetüvel, hogy egy e-mailt kell küldeni és már lehet használni) haverom kapott egy ligát akik vígan belinkelték az oldalt is. E-mail nem volt... Felkerestem a tagot, aztán elintéződött.