Truck Series 2012 - Társalgó
Re: Truck Series 2012 - Társalgó
Hát ez rohadt jó egy mód. Nagyon tetszetős, csak a gumik... Rajtom mindkettő futamon olyan volt, hogy na...
Aztán utána a tripla balosban valamiért mindig sokkal lassabb voltam mindenkinél és a gumim is nagyon fogyott.
2. futamon 5. helyről kiálltam féltávon, megnéztem mit hoz az új gumi... Hát végül is 18. helyre jöttem vissza, de legalább friss gumikon... 12. helyig feljöttem és a legjobb dolog, a 8. KÖRBEN MEGFUTOTTAM A LEGGYORSABB KÖRT
Gábortól elnézést, hogy utolsó körben elmentem, csak idegesített, hogy sokkal jobban tapad a gumim, de mégse tudok elmenni kigyorsításon, mert tiéd az ív, bár mindegy lett volna, hogy 13.-nak v. 12.-nek jövök be, majd Emerico jól megbüntet miatta... 
Egy szlalom abszolút 1. hely: https://www.youtube.com/watch?v=TK534x0tRlY
+ 1 Freakkel: https://www.youtube.com/watch?v=tTvipPCy9mk
+ 1 Freakkel: https://www.youtube.com/watch?v=tTvipPCy9mk
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Semmi gond, erre van az óvás topikMDBence írta: Gábortól elnézést, hogy utolsó körben elmentem, csak idegesített, hogy sokkal jobban tapad a gumim, de mégse tudok elmenni kigyorsításon, mert tiéd az ív, bár mindegy lett volna, hogy 13.-nak v. 12.-nek jövök be, majd Emerico jól megbüntet miatta...
Láttam, hogy gyorsabb vagy nálam és örültem, hogy ki tudtalak védekezni. Erre meg feltűnsz jobbról és
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Nekem meg így nézett ki a gumi...jószerivel csak egyenesen tudtam vele menni, kanyarban majdnem meg kellett állni.
Pedig Lajossal egész jót küszködtünk amíg volt tapadás. Aztán irány az utolsó hely.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
1. futamon majdnem sikerült aránylag elfogadható helyen célba érnem, de Karcsi a célegyenes előtti sikánban telibe talált 
Sikerült viszonoznom neki azonnal
2. futamot inkább hagyjuk...
Gumik nagyon elkoptak, de érdekes módon a kanyarok utáni kigyorsításoknál sokkal gyorsabb voltam.
Emerico is csodálkozott hogy hogy kap valakitől 8 tizedet a kigyorsítás utáni egyenesekben.
Majd megy a FIA-hoz lázadni, mint Schumiék szuper DRS-ére a többiek
Endre, a képen az a tachográf kicsit sokat fog írni nem?
Gumik nagyon elkoptak, de érdekes módon a kanyarok utáni kigyorsításoknál sokkal gyorsabb voltam.
Emerico is csodálkozott hogy hogy kap valakitől 8 tizedet a kigyorsítás utáni egyenesekben.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
csak emerico meg ne büntessen a zéró tolerancia jegyében.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Bocs Zoli, Emericot kellett kerülnöm, + Tepy tolt hátúlról, nem volt esélyem...Apophis írta:1. futamon majdnem sikerült aránylag elfogadható helyen célba érnem, de Karcsi a célegyenes előtti sikánban telibe talált
A futamról:
1. Jó rajt, stabil setup, 4. körben 6.hely.
Aztán Nigth a sikán előtti féktávon elrendezte a továbbiakat....
2. Nem indult el az órám, beragadtam.Aztán 1. hely egy körön át...
Aztán utolsó helyről 18. talán...
Sajnálom, mert a 10-be kellett volna végeznem.
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Legközelebb Emerico-t gyilkold le, és engem kerülj kiSzkarol írta:Bocs Zoli, Emericot kellett kerülnöm
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Akkor már inkább mindkettőtöket, persze ha Szicsó nincs ott...Apophis írta:Legközelebb Emerico-t gyilkold le, és engem kerülj kiSzkarol írta:Bocs Zoli, Emericot kellett kerülnöm![]()
![]()
![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szkarol 2012.04.17. 21:09-kor.
,,Az életemet adnám ezért a Nőért, de Ő azt akarja, mosogassak is...." (HellBoy 2)
Bocs Szkarol, a kanyar elejen egy kicsit megloktelek, de ebbol nem lett volna gond, utana engem is megloktek hatulrol es beindult a domino...Szkarol írta: Aztán Nigth a sikán előtti féktávon elrendezte a továbbiakat....15. hely
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Nem mondom hogy nem gond, mert sokat vesztettem, de az egészről a Bika tehet!!Night írta:Bocs Szkarol, a kanyar elejen egy kicsit megloktelek, de ebbol nem lett volna gond, utana engem is megloktek hatulrol es beindult a domino...Szkarol írta: Aztán Nigth a sikán előtti féktávon elrendezte a továbbiakat....15. hely