De nincs pénzememerico írta:Ami miatt leterheli a procit, az a füst. Speciális effekteket vedd le. Egyébként meg vegyél normális gépetpumba írta:sziasztok nem tudtok arra valami megoldást arra hogy rajtnál mikkor álunk a rajtrácson akkor 17 fps-en van de mikkor elrajtolunk akkor már kenény 8 elsö kanyarban megmár 2-ö nem tudtok erre valami megoldást mert szinte tejesen minimum grafon vagyok .![]()
![]()
INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
Re: INGYENES - PowerMini Cup - Társalgó
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
Ez a pálya nem lett túl széles? Engem nagyon emlékeztet az indy-re meg a chamcar-ra. Sose tudom, hol van a két széle. De meg lehet szokni, csak fura.
Ami gondom vele, hogy valamitől 25 fps-t kapok a boxba és körülötte (csontig lehúzott grafikával, ennél jobban már nem lehet lejebb venni)
A BardoczRing után ez felüdülés számomra
(Hiba eddig nincs,ha csak a szélesség nem az)
Ami gondom vele, hogy valamitől 25 fps-t kapok a boxba és körülötte (csontig lehúzott grafikával, ennél jobban már nem lehet lejebb venni)
A BardoczRing után ez felüdülés számomra
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Ez a szélesség jött ki Night rajzai alapján... Elég széles, bár mondjuk egy F1-es pálya kb ilyen széles. Az autó pici

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Fitti!
Ezek szerint ez a futam volt a tanulópénz. Pár éve pötyögtetek rF-ral de eddig nem volt ilyen gondom. Ezek után tolok 10 kört és leosztom a fogyasztást, az talán hihető lesz majd.
Csak most kicsit felzaklatott, hogy egy biztosnak tűnő 2., max. 3. helyem ugrott a progi hibájából.
Ha én megyek falnak, vagy borulok fel az oké, de ez így bosszantó.
Ezek szerint ez a futam volt a tanulópénz. Pár éve pötyögtetek rF-ral de eddig nem volt ilyen gondom. Ezek után tolok 10 kört és leosztom a fogyasztást, az talán hihető lesz majd.
Csak most kicsit felzaklatott, hogy egy biztosnak tűnő 2., max. 3. helyem ugrott a progi hibájából.
Ha én megyek falnak, vagy borulok fel az oké, de ez így bosszantó.
The Power of Dreams
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Nekem is volt ilyen, nem is egy. Idővel már rutinból fogod megnézni verseny elött mikre kell figyelni. Pl boxba hogy állsz be, hogy a legrövidebb a boxkiállás, stbstb.
De hát ez időigényes.
De hát ez időigényes.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
emerico írta:Night Track
http://www.simcompany.hu/downloads/powe ... ack_v1.zip
szerver megy
ha bug van, jó lenne megtalálni![]()
Alig varom, h este kiprobalhassam
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Ha volt valakinek valamimi megmozdulása és szeretné a videóban viszontlátni akkor egy körszámot dobjon és belekerül. 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
A Racing Spirit két pilótájának (Clayman és Én) mesteri startolása legyen benne, sikerült mindkettőnknek a boxból rajtolnidodiiee írta:Ha volt valakinek valamimi megmozdulása és szeretné a videóban viszontlátni akkor egy körszámot dobjon és belekerül.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Az elso 2-3 korben Gazsi Adammal volt jo csatank, azt sztem be lehetne tenni.dodiiee írta:Ha volt valakinek valamimi megmozdulása és szeretné a videóban viszontlátni akkor egy körszámot dobjon és belekerül.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Na, kipróbáltam a pályát, rohadt jó. Nagyon élvezetes lett, tetszik, hogy ilyen széles, bár ezekkel a kerékvetőkkel még lesz bajom. Az utolsó előtti kanyar előtt van egy nagy hupli ami eléggé megdobja az autót és nem lehet normális féktávot venni, az direkt van ott?