GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Adam Jonas

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.05.07. 15:58

jegember95 írta:Lehet, hogy ciki, de mégis megkérdezem, hogy ezt a kormányelfordulást hol lehet állitani? :oops: :oops: :?
Mármint kormányzárat? :)

Ezt a játékba tudod, ott, ahol állítod pl. a súlyeloszlást, váltót, difit, stb. Ott van egy olyan, hogy "steering lock". :)

Ha pedig magára a kormánynak a szögére gondolsz, azt pedig bizonyos kormányoknál lehet állítani, bizonyosoknál nem. Aminél lehet (pl. Logitech DFGT), azt a kormány profilerében (amit elvileg felraktál, mikor telepítetted a kormányod) lehet állítani. :)
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.07. 16:01

Adam Jonas írta:
Night írta:A kormanyt ugy allitsatok, h a kormanyzarat 20-szal kel szorozni es akkor kell az elfordulasi szog legyen az eredmeny!

Tehat 600fokos kormanyhoz 30 fokos kormanyzar, 400hoz 20as, stb.
Tényleg? :D

Akkor nekem a 200 fokos FF EX-hez 10 fokot kéne beállítanom? :lol:
Ezen mi a nevetseges? Szted hany fokot kell beallitani?

Mielott kinevetsz, itt egy kis olvasnivalo...
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_au ... tasok.html
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.07. 16:02

Adam Jonas írta:
jegember95 írta:Lehet, hogy ciki, de mégis megkérdezem, hogy ezt a kormányelfordulást hol lehet állitani? :oops: :oops: :?

Ezt a játékba tudod, ott, ahol állítod pl. a súlyeloszlást, váltót, difit, stb. Ott van egy olyan, hogy "steering lock". :)

Ha pedig magára a kormánynak a szögére gondolsz, azt pedig bizonyos kormányoknál lehet állítani, bizonyosoknál nem. Aminél lehet (pl. Logitech DFGT), azt a kormány profilerében (amit elvileg felraktál, mikor telepítetted a kormányod) lehet állítani. :)
Vezerlopul/jatekvezerlok-nel egyszerubb allitani.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.07. 16:04

Emerico!

A Viper igy marad vagy valtoztatva lesz rajta? Csak azert kerdezem, mert ha valtoztatva lesz, akkor nem olok a setup beallitasara idot foloslegesen.
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.05.07. 16:35

Night írta:
Adam Jonas írta:
Night írta:A kormanyt ugy allitsatok, h a kormanyzarat 20-szal kel szorozni es akkor kell az elfordulasi szog legyen az eredmeny!

Tehat 600fokos kormanyhoz 30 fokos kormanyzar, 400hoz 20as, stb.
Tényleg? :D

Akkor nekem a 200 fokos FF EX-hez 10 fokot kéne beállítanom? :lol:
Ezen mi a nevetseges? Szted hany fokot kell beallitani?

Mielott kinevetsz, itt egy kis olvasnivalo...
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_au ... tasok.html
Nem Téged nevettelek ki, hanem saját magamon nevetek, mert én eddig mindig 15 és 20 fok között állítgattam a cuccost. :)
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.05.07. 16:35

Night írta:
Adam Jonas írta:

Vezerlopul/jatekvezerlok-nel egyszerubb allitani.
Ebként ua a panelt dobja ki. :)
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2010.05.07. 17:01

batihu írta:Milyen kormányod van most? Nekem Logitech Driving Force Gt-m van, amit 400°-on használok 17°-os kormányzárral! A 34 eleje valszeg meglesz, de az 1'33, nem hiszem, valahogy nem tudok ráérezni...F1 GP79-nél is ugyanez volt anno... :?
logitech ff ex mint adam jonasnak és én kb 16 ot használok a játékba
de ez a vezetőtől is függ hogy hány fokot állít be magának mert ahogy nigh írta elméletileg nekem és jonasnak akkor 20at kellene beállitani, jonas mondta hogy ő 16-20 között állitja én 16 környékén a régi kormányhoz hasonlóan és még egy kis apróság tesóm és én is más fokot használunk ugyan azzal a setuppal és kormánnyal....
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2010.05.07. 17:06

Adam Jonas írta:

Aha, értem.Köszi a segítséget.
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2010.05.07. 17:13

freakyo írta:
batihu írta:Milyen kormányod van most? Nekem Logitech Driving Force Gt-m van, amit 400°-on használok 17°-os kormányzárral! A 34 eleje valszeg meglesz, de az 1'33, nem hiszem, valahogy nem tudok ráérezni...F1 GP79-nél is ugyanez volt anno... :?
logitech ff ex mint adam jonasnak és én kb 16 ot használok a játékba
de ez a vezetőtől is függ hogy hány fokot állít be magának mert ahogy nigh írta elméletileg nekem és jonasnak akkor 20at kellene beállitani, jonas mondta hogy ő 16-20 között állitja én 16 környékén a régi kormányhoz hasonlóan és még egy kis apróság tesóm és én is más fokot használunk ugyan azzal a setuppal és kormánnyal....
Az EX ha jol tudom 180-at fordul. 180-hoz 9-10 fokos kormanyzar a jo.
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.05.07. 17:17

Az a jó hozzá, amit megszok az ember, meg amivel gyorsan tud menni... Én a 360°-hoz 17-25 között szoktam állítania kormányzárat, totál autófüggő, etcc-ben 17 volt, mert különben nem tudtam egy csúszást se megfogni, gokart meg 25 volt(és ha lehett volna feljebb venni, akkor feljebb is raktam volna), mert különben túl sokat kellett tekernem a kormányon, hogy kanyarodjon.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Lezárt