Endurance Series - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai

Az utolsó 3 órás verseny

A szavazás 2013.04.13. 11:01-kor befejeződött.

Maradjon szombaton, nekem csak az a jó!
1
8%
Nekem nem jó a szombat, de vasárnap 100% jönnék
4
31%
Nekem mindkét nap tuti jó
8
62%

Szavazatok száma: 13
Capeta
2024 licenszes

Re: Endurance Series - társalgó

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2013.01.06. 20:24

Na, most leírom részletgazdagon mi is történik ha azt mondom, hogy fekete képernyőm van:

1. A játék képe megáll, a hang beakad, folyamatosan ugyanazt hallom ismételve.
2. A monitoron fekete képernyő, kiírja hogy no signal és narancssárga a ledje, kék szokott lenni ha be van kapcsolva és van jel, a kormányomon érezni a forcefeedbacken, hogy elhúz az egyik irányba.
3. Egyszer csak kiírja a monitor a képernyő felbontását, kék a ledje, de még mindig fekete a képernyő.
4. Ugyanabban a pozícióban és sebességgel rak vissza a játékba, mint amikor megállt. Azt a nyamvadt kábelt amin kapja az áramot már újra bedugtam vagy 5X úgy 1 hete.
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
jegember95
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: jegember95 » 2013.01.06. 20:29

Capeta írta:Na, most leírom részletgazdagon mi is történik ha azt mondom, hogy fekete képernyőm van:

2. A monitoron fekete képernyő, kiírja hogy no signal és narancssárga a ledje, kék szokott lenni ha be van kapcsolva és van jel, a kormányomon érezni a forcefeedbacken, hogy elhúz az egyik irányba.
3. Egyszer csak kiírja a monitor a képernyő felbontását, kék a ledje, de még mindig fekete a képernyő.
4. Ugyanabban a pozícióban és sebességgel rak vissza a játékba, mint amikor megállt. Azt a nyamvadt kábelt amin kapja az áramot már újra bedugtam vagy 5X úgy 1 hete.
Nekem nem volt ilyen sokrétű a dolog, kb. 3tizedmásodpercig fekete képernyő volt, utána semmilyen üzenet nélkül kivágott az asztalra, még pislogni se volt időm, hogy mi a fasz ez :(
Ez a hülye rFactor érzi, mikor van jó versenyen, mert csak akkor képes kidobni, vagy lefagyni :(
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.01.06. 20:30

Nekem tiszta káosz volt a futam. :lol:
Véletlen elnéztem az órát,és az 59. percben akartam letudni az 5 perces kiállást. :lol:
Aztán észrevettem,hogy kaptam egy áthajtásost...de nem tudom miért. :lol: (talán pit limit?)
Mentem 10 kört,és kiálltam az 5 percre,és szépen az utolsó helyre visszaestem.
A végén Laci hibázhatott,és Kamit is beértem,de elkapkodtam,és törtem az Audit rendesen...nem is egyszer. :mrgreen:
Végül,nem lett utolsó! :lol:
Grat mindenkinek!Kicsit szűkült a pálya mindenhol a végére. :lol:
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2013.01.06. 20:45

Capeta írta:Na, most leírom részletgazdagon mi is történik ha azt mondom, hogy fekete képernyőm van:

Hasonló módon trollkodott a monitor itt is, és ki is fingott. Nálad ez hónapok óta fent áll, nálunk ez kb pár nap alatt alakult ki.

A verseny első fél órája élvezhető is volt, igaz délután már levezettem egy gyenge 3.7 órát enduranceon, így pár órányi pihi után újrabb 2 óra volt. Fél óra után letört az első splitter és 27 percet végig vezettem anélkül, pár másodpercet bukva. Óránál kiáltam 5perc alatt volt idejük megjavítani, első 10 percben próbáltam vissza szokni arra, hogy fordul a kocsi és instabilabb a sikánokban. Olyan jól megcsinálták a kocsit, hogy már 6.-at is ritkán kellett kapcsolnom a célegyenesben, mert nem volt végsebességem. 4. helyre bekecmeregtem, kisebb megforgással.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2013.01.06. 21:55

Nekem ugyan ez volt az előző gépemmel.
Core2Duo + nV GF8800GT

Kb. 10 sec-re ugyan így kirohadt a game, majd visszadobott mintha misem történt volna.
Szerintem ez erőforrás hiány, vagy elmelegedés vagy valami hasonló, tuti nem monitorhiba. Annak eleve semmi köze a hanghoz, meg az FFB-hez, meg hogy a játék is úgymond pauzálódik abban az állapotában.
The Power of Dreams
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.01.06. 23:33

Na, én egyetlen egy kört nem mentem épp autóval..
Az első kör vége fele már ferde volt a kormány meg kisebb a légellenállás. :P De mondom, nem megyek ki biztos lesz még nagyobb kress és majd akkor.. na.. hát amikor már nyugodtan szemléltem hogy utolsó köröm van a boxkiállás-5perc pihiig, na akkor teljes nyugalommal úgy falhoz vágtam a kocsit hogy kiszakadt a kereke. :? Szerencsére a pálya 3/4énél kb, de akkor is volt egy kis idő még beértem..
5 perc letelt, autó full hibátlan, feltankolva, boldog vagyok. :D .. Már a 3. kanyar után a következőre változott a diagnózis: autó feltankolva, eleje széttörve, kormány megint ferde.. :shock: nem kicsit szórtam az igét.. :(
Megint úgy voltam vele hogy majd lesz nagyobb bumm és akkor. Szerencsére nem lett. Mátét üldöztem sokáig. Hiába faragtam 2secet nagy sok hosszú köröket végigizzadva, egy kör alatt képes voltam eldobni, ő meg iszonyat stabil volt hozzám képest. :)
Majd Emer utolért, és onnantól nem tudtam nem hátra figyelni. :D Gyorsabb volt de szerencsére sokáig boldogítottuk egymást, tetszett! :mrgreen:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2013.01.06. 23:40

Már előző versenyt is nagyon élveztem, de most összeállt minden. Pálya nagyon tetszett, setup nagyon jó lett, kicsit másnaposan de én is összeraktam magam, játék se szaggatott, egyszerűen élveztem h minden fasza és gond nélkül körözhetek. 2óra alatt egy pici megforgás ,ennyi ami hibám volt. Nem gondoltam h ennyire fogom élvezni az endurance-ozást de imádom a városi pályákat a porsche mocskos mód tetszik szal remélem tudok jönni a többire is. Grat mindenkinek aki végig tolta, nem volt egyszerű!!
Név: Pintér Roland
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.01.08. 10:24

versenykiírásban elírtam. nem Pau jön, hanem Porto. Sorry.
Emerico - Head of SIMCo
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2013.01.08. 16:08

Szerintem az első 2 kanyar utáni minisikánra legyen valami szabály, hogy belső íven nem lehet megközelíteni vagy valami, ahogy a Macaun is van, legalább az első körben, mert 100000000000%, hogy akkor beszorul valaki, és soha nem jutunk túl rajta. Fél herémet rá merném tenni, hogy így lesz.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Milán
Név: Sirán Milán
Kormány: Logitech G27

Hozzászólás Szerző: Milán » 2013.01.08. 17:03

Engem inkább a padkák idegesitenek fel ráadásul a lambo széles és a kamerán nem lehet látni a szélét csak nagyábol érzékelni hol is lehet, sztem nincs baj a sikánnal, még előzni is lehetne ott.
Lezárt