STCC 2011 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
MDBence

Re: STCC 2011 - társalgó

Hozzászólás Szerző: MDBence » 2011.10.18. 21:30

Szatocs írta:Hátrányom nincs belőle, Emerico bünteti, én is kaptam már emiatt büntetést. Ennyi. Szabályzatban is benne van, amit valószínűleg el is olvastál már.
Reméljük mindenki olvasta és meg is jegyezte :lol:
HunGaben
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.10.18. 21:42

Pal Kinizsi írta:
És köszönöm a váltót amit az Alfa alá hegesztettél :shock: ennek és az alacsony légellenállásnak köszönhetően senki sem ért a közelembe egyenesben :P :D És a set többi részéből is tanultam meg az Attiláéból is, köszi srácok! Na meg azt is köszi hogy mikor fogyatkozott a benya a célegyenesben, nem előztél meg :o ;)
:roll:
Oscar díjat kaptál? Ennyi köszönöm csak ott hangzik el :lol:
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.10.18. 21:42

MDBence írta:Reméljük mindenki olvasta és meg is jegyezte :lol:
Ja, végül is csak 8 óvás érkezett rád. Egyelőre. :roll:
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.10.18. 21:44

HunGaben írta: Oscar díjat kaptál? Ennyi köszönöm csak ott hangzik el :lol:
Savanyú a szőlő cimbi? :P :lol:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
HunGaben

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.10.18. 21:45

oldman írta:B.Mile-t ovnam
Race 1. 5:40 1 fektavon 2 embert lok ki..
6:58 Egyszeruen lelok az ivrol..
10:11 megint kitesz vkit a palyarol
14:14 figyelmetlenul jon vissza palyara majdnem lelok teljesen az asztfaltrol, poziciot vesztek..

race2: 3:34 elsokanyarba belemegy valakiba majd biztos ami biztos kiforgatja
5:50 ismet kiforgat egy bmw-t..

kb ennyi nincs kedvem tobbit kiirni..
A második futam első kanyarját el ne felejtsük :?
HunGaben

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.10.18. 21:46

Pal Kinizsi írta:
HunGaben írta: Oscar díjat kaptál? Ennyi köszönöm csak ott hangzik el :lol:
Savanyú a szőlő cimbi? :P :lol:
Hááát, direkt bevittél a málnásba a setup-al. :mrgreen:
HunGaben

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.10.18. 21:57

MDBence írta:
Szatocs írta:Hátrányom nincs belőle, Emerico bünteti, én is kaptam már emiatt büntetést. Ennyi. Szabályzatban is benne van, amit valószínűleg el is olvastál már.
Reméljük mindenki olvasta és meg is jegyezte :lol:
6. Büntetések

Figyelmeztetés - Szabálytalan mért kör, leszorítás, kiszorítás, cikázás, blokkolás - 2. figyelmeztetés automatikusan 10 mp büntetés, további figyelmeztetések az adott futamon további +10mp-es büntetések.
+10mp büntetés - Durva leszorítás, kiszorítás, olyan esetek, ahol a vétlen fél több pozíciót veszít, chat stop megszegése
+30mp büntetés - Durva lökés, és olyan baleset okozása ahol a vétlen kocsija sérül. Szabálytalankodás felvezető körön, boxutcában. Időmérésen, szabálytalan mért kör.
+60mp büntetés - Durva baleset okozása, melyben a vétlen fél feladni kényszerül a futamot. Több szabálytalanság egy futamon.
Futam eltiltás - Online etika megsértése. Egy bajnokság alatt sorozatos szabálytalankodás.
Eredmény törlése - Olyan körülmények között szerzett eredmény, ahol a versenyen csak a szabálytalanságoknak köszönhető a jobb eredmény.
Tagság törlése - Csalás használata, online etika sorozatos megszegése. (Ez esetben Tagdíjat nem fizetjük vissza)

Megjegyzés: Endurance azaz hosszútávú versenyeken (minimum 90 perc) az időbüntetések 3x szorzót kapnak.

Ezt is olvassuk át :oops:
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2011.10.18. 23:50

Gyerekek, nem hiszem, hogy szükség lenne erre. Mindenki hibázhat és okozhat hátrányt másnak akár direkt (nem feltételezem senkiről) vagy véletlen. Erre ott az óvás topic, nem hiszem, hogy itt kéne oktatni a másikat vagy mocskolódni, nem,nem szeretnék senkinek a védelmére kelni de ezeket a sorokat amiket írtok rossz olvasni. Volt már itt pár sorozat, olyan is ahol magas volt a légyszám és nem emlékszem, hogy bármikor ilyen lett volna a Simcon belül. Ha valakinek van valami sérelme akár jogos akár nem van megfelelő fórum ennek tisztázására.
Az meg, hogy ki miként versenyzik legyen az ő dolga, előbb-utóbb meglesz az eredménye akár így akár úgy.
Aki rendszeresen tisztességtelenül versenyez az úgysem lesz itt hosszú életű. Ez egy játék, aminek az a célja, hogy jó társaságban és jó hangulatban jókat versenyezünk!

Vannak sokan akikkel végigfutottam már pár bajnokságot és futamot, egyszerűbb és nehezebb sorozatokat is, ők tudják nem vagyok az a panaszkodós mindenbe beleszólók típusú ember, de most nem bírtam megállni, mert rossz olvasni ami itt megy.
Tovább nem is ragoznám ezt a témát.

Mindenkinek jó versenyzést és tiszta problémamentes futamokat.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.19. 00:16

jeamiro amit irtal tenyleg szep es jo.. de pl szerintem ha vki kilok x+1 embert.. ot pedig 1szer veletlenul.. akkor azt ha megovjak inkabb lapitson melyen.. esetleg kerjen bocsanatott itt azoktol akiknek elrontotta a versenyet.. pl szicso is bar kilokott, megis tudott annyit irni hogy sry.. mert ahogy irtad mindenki hibazik.. en is.. de amikor vki olyan megov aki dodgemezik.. en visszaovom.. aztan kapok tole olyan privat uzenetet amibe azt irja tobbek kozott hogy "segbek*rtam" .. az nekem sok... ugy hogy ra eddig 9 ovas erkezett.. inkabb maradna csendben :/ legjobb kifogaskent pedig aztirja hogy "túlzott adrenalin szint miatt elfelejtettem elvenni a gázt, így sajnos kipördítettem" bar utobbin jot mosolyogtam :)..
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.10.19. 09:24

Az a fránya adrenalin. :lol: :P
Ahogy Tesókám mondaná(Btcc-ben ment),,Üdv a túrakocsi világában"
Szerintem mindenki ismeri a szabályzatot és mindenki ismeri a szankciókat is.Fölösleges vitafórumot nyitni.Tepyvel direkt beszéltük, hogy mi az ami belefér és mi az ami nem. :D
Jah a felvezetős storyra + annyit, hogy akkor meg megóvom KisKimit mert tolatott a pályán. :lol: Az kemény volt, de az Y-t még gyakorold. :lol:
oldman írta: race2: 3:34 elsokanyarba belemegy valakiba majd biztos ami biztos kiforgatja
5:50 ismet kiforgat egy bmw-t..
Ez Emerico nem hiszem , hogy elfogadja mert nem ellened történt.

Emerico, nem lett volna jobb inkább a DRM?A futamelemzéssel tényleg el fog menni 2 napod, ahogy a ts-en mondtad. :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Válasz küldése