rFactor 2 - Társalgó
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Re: rFactor 2 - Társalgó
A legújabb verzióba bekerült a demo, így aki eddig nem vette meg, az tehet vele egy próbát
Link
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Na felpakoltam már a legújabbat.
Eléggé odabaszósos. Graf nagyon kellemes, ha a kocsiból lessük (bár az én gépemet is kifekteti nem high grafon, 1 autóval
), TV kamerákon át még hót bugos most is (árnyékok, tökröződések)
Esőfüggöny szép, nem igazán bugos, időjárás változik, irányítás fenomenális, esek kelek.
Eléggé odabaszósos. Graf nagyon kellemes, ha a kocsiból lessük (bár az én gépemet is kifekteti nem high grafon, 1 autóval
Esőfüggöny szép, nem igazán bugos, időjárás változik, irányítás fenomenális, esek kelek.
The Power of Dreams
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
- Kormány: Logitech G29
Kőne mán egy szombati bajnokság, pl. Clió eléggé qrva jó lett szerintem most már. A zavaró dolgok nagyrészt elmúltak (gumi hőmérséklet, kormányzás bug, eső... ), viszont faszán eszi a VGA-t, 40-60fps, pedig rfactor 1-ben 150-200 mindenhol ugyan ezzel a konfiggal.
Név:Füzy Barna
Minden minimumon van és így is élvezhetetlen. 
Név: Hegyvári János
Kormány: Logitech G29
2013-as jatekhoz 2013-as gep kell... ez van.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Hidd el jópár mostani játékot tudok futtatni High vagy Medium beállítások mellett úgy, hogy nem szaggatnak.Night írta:2013-as jatekhoz 2013-as gep kell... ez van.
Név: Hegyvári János
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Milyen géped van?
Név: Cseh Tamás
En is igy voltam, egyedul az rf2 nem ment jol. A szimulatorok altalaban magasabb gepigenyuek, sokkal tobb mindent szamolnak, legyen autos vagy repulos, stb.Capeta írta:Hidd el jópár mostani játékot tudok futtatni High vagy Medium beállítások mellett úgy, hogy nem szaggatnak.Night írta:2013-as jatekhoz 2013-as gep kell... ez van.
Igazabol nem is kell 2013-as gep, nekem se az van. Kell egy eros 4 magos proci es egy jo vga (kb 45-ert mar olyant kapsz, ami siman viszi).
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- Milán
- Név: Sirán Milán
- Kormány: Logitech G27
Hát én letöltöttem a demot, és mikor rányomok hogy Launch Demo, előjön a a töltő képernyő és 5 percig semmi majd rányomok az ablakra és "Nem válaszol". Bezárom és ennyi. Ráadásul a config beállitásokat nem menti el, rányomok hogy Ok majd visszalépek megint az alap beállitás van.