ma este lesz kint csak sajnos. bocsiApophis írta:Futam elemzést kaphatunk? Kíváncsi vagyok Mádzsen szétóvásának eredményére
TCL - Nevezés és társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: TCL - Nevezés és társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
labi
- Név: Labancz Bence
- Kormány: Logitech Driving Force GT
- Kapcsolat:
Hazaérek még is addigra, tesztelni meg majd időmérőn tesztelek...laby írta:Valószínűleg a mai futamot ki kell hagynom.
Labancz Bence
Részemről vége, feladom. Nem maradt motiváció a végére. Egyszerűen nem tudom rávenni magam a tesztelésre, anélkül pedig elég nehéz versenyezni. TCL vége a Porschen még gondolkozom, de ahhoz sincs kedvem. Sok sikert az uccsó futamra!
-
Matthew91
- Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX
Ez az első kanyar annyira amatőr volt, mintha valami 12 évesekből álló, tegnap alapult ligában versenyeznék. Nem gondoltam volna, hogy ennyi gondot okoz itt az a döntött kanyar. Nem SimCo színvonal volt, az biztos. Elég sok baleset történt, szerintem megért volna egy restartot.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Matthew91 2011.08.29. 21:24-kor.
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Hatalmas bocsánat Hegyvári Janinak, meg Oldman bácsinak... Rajtnál nem tudtam jobban kihúzódni, nem kellett volna ilyen aggresszívnek lenni, én hibám volt, bocsi... Oldmant meg megtoltam egyenesbe, és nem birta a Merci... bocsánat...
Gergo Baldi
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nekem eléggé jól sikerült ez a futamom.
Nagyon koncentráltam,hogy ne hibázzam,de a végére elfáradtam fejben,és hibáztam azzal,hogy mások nyomvonalát követtem.
A vége előtt 2 körrel meg elfogyott a medium gumma,és így Jani is meg tudott előzni az utolsó körben.
Végül a 9. helyezéssel becsorogtam valahogy.
Grat mindenkinek!Kemény futam volt.
Nagyon koncentráltam,hogy ne hibázzam,de a végére elfáradtam fejben,és hibáztam azzal,hogy mások nyomvonalát követtem.
Végül a 9. helyezéssel becsorogtam valahogy.
Grat mindenkinek!Kemény futam volt.
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Ezt valaki, ha elmagyarázná:
http://www.youtube.com/watch?v=p8Nd_B_UTAo
a lényeg a kis piros alfán van
Emiatt a hátrányos megkülönböztetés miatt a 17. helyről az utolsó lettem, majd feljöttem a 11.re
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
Szinte hihetetlen de ezt is megéltük...Jokét nem lökték ki az első kanyarban
. De viccet félre téve végre megérte a sok gyakorlás, remekül összejött a kvali. Versenyen a rajtot elméláztam mert nem láttam jól a lámpát az A oszlop miatt
Joke remekül rajtolva elém állt és Cselt-nek is begörcsölhett az állkapcsa mert nem volt hajlandó leszakadni a valagamról
, oszt Joke olyan verseny tempót diktált hogy nem bírtam tartani vele a lépést, csak pislákoltam mint a hugyozó malac szembeszélben milyet lép a Sierra
, de hibáját kihasználva sikerült átugorni. A versenyfelénél meg elfogott a pánik roham, hogy nem lesz elég a benya, ezt nem tudom hogy sikerült kiakkumulálni de szerencsére a végén maradt 7 liter és nem hazuttolt meg az olasz technika tud megbízható is lenni
Grat mindenkinek fasza verseny volt
Grat mindenkinek fasza verseny volt