GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
jeamiro
Kapcsolat:

Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.04.27. 11:20

A setnek az volt szerintem csak a hibája, hogy a kis mennyiségű űzemanyaghoz nagyon jó volt, de a futamra ugye meg kellet tankolni és nagyon másként viselkedett. Most lesz egy kis időm és megprobálok késziteni egy kőztes settet ami picit lassabb, de átlagosan jobb egy picit.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.04.27. 11:25

Valószínű, hogy a futóművön kell majd puhítani, és a magasságon emelni. Bár amikor próbálgattam online a setet, nem fogyott ennyire... 2'02'600-2'02'900 között mentem vele 7 körön kerseztül! A versenyen 2'03'900 volt a legjobb időm, 1 másodperccel mentem lassabban! Sztem a a sérülések miatt ette meg az első gumit, amiatt ment el az egy másodperc! :cry:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.04.27. 11:27

Persze lehet, hogy nem fogyott volna el az elején a gumi ha nincsen az űtkőzésem. Én mondjuk megfutottam az edzésen hamar a leggyorsabb időmet és megtankolva is kimentem egy pár kört, hogy tudjam mire számithatok. Igazán gyorsabb voltam több előttem végzőnél, ez bebizonyosodott amikor elkővettem a hibáimat mert mindig vissza tudtam zárkozni de nem tudtam olyan pozicioba jutni, hogy előzés legyen a dologbol. Erőszakoskodni meg nem akartam igazán, mert nem szerettem volna kiűtni senkit még véletlen sem.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.04.27. 11:31

Dettó, nekem is az edzésen simán mentem 8-10 kört 04 elejével, szinte csak tizedek voltak a kűlőnbségek.
A futamon nekem is 1 mp-vel volt rosszabb a gyors körőm mint az időmérőn. A baleset után is tudtam menni utánad, de egy apró hibánál megléptél, pedig ugy terveztem beállok mőgéd és hátha előrébb tudunk vonatozni. :D
A futómű szerintem jó volt igy erre a pályára, megprobálom majd letesztelni egy versenytávon sértettlen futóművel.
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2010.04.27. 12:28

Sziasztok!

Hát nekem milyen rossz volt a set-em. Bende I. már az első körben meglöktem bocsi érte.Fabiantyt meg megpörditettem Bocs fiuk nem akartam.Remélem következő pálya jobban fog menni.Gratula minden célbaérőnek.
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2010.04.27. 15:01

Helló!

Jaramában lehet használni a műfüvet?????
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Micó

Hozzászólás Szerző: Micó » 2010.04.27. 15:03

ilyen nincs. a modemet ki is vágtam az ablakon, most ki kéne találni mit mondjak a szolgáltatónak...
Micó
spitfire

Hozzászólás Szerző: spitfire » 2010.04.27. 15:57

kaszasi írta:Sziasztok!

Hát nekem milyen rossz volt a set-em. Bende I. már az első körben meglöktem bocsi érte.Fabiantyt meg megpörditettem Bocs fiuk nem akartam.Remélem következő pálya jobban fog menni.Gratula minden célbaérőnek.
Hi!

Ha már így megemlíted, amikor megforgattál, ott semmi nem a setupon múlott... hanem azon h mekkorát fékezel. Túlságosan ki akartad centizni az elengedést, erre legközelebb figyelj légyszíves, mert elég idegesítő, hogy szinte az egész futamon csatáztam 3-4 emberrel, és egy szabálytalan dolgot nem tudok mondani (pedig húztuk egymás idegeit rendesen), és erre odaérek hogy lekörözzelek és megforgatsz :cry:

Ezt az esetet leszámítva azt kell hogy mondjam rég volt már ilyen izgalomteli futamom, remélem sok ilyen lesz még !
És örülök hogy így is sikerül behozni a gépet a 9. helyre (megint a legjobb Astonosként 8-) )
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.04.27. 15:58

Sajnálom, hogy nem tudtam jönni, remélem, következő alkalommal egy Corvette-tel gazdagabb lesz már a mezőny! :)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.04.27. 18:45

Gyere! :D
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Lezárt