Általános Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
batihu

Re: Általános Társalgó

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.01.12. 08:29

jeamiro írta:
jeamiro írta:
batihu írta:Itt találtam, ez a legújabb verzió:
http://www.sonicracingteam.com/download ... 0_v2.1.exe
Kíváncsi vagyok mit fogsz mondani róla, nekem tetszett, nagyon jól ki vannak dolgozva, de hogy a GTR ne csússzon meg? :o Vagy csak nem nyomtam neki jobban, pedig a gumi az visított minden kanyarban! :lol:
Köcce, már jön lefelé :)
Nekem nem akar telepűlni, mindig valami 1800-as hibát ír, hellp!?
Nálam nem volt semmilyen hiba a telepítésnél! Lehet, hogy rosszul jött le! :oops:
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.01.12. 08:33

Saknálom, hogy a Nissan GTR fizika nem akar jó lenni, a Ford GT, meg a többi alapból is nagyon feelinges! Valaki aki ért hozzá helyretehetné, azzal mennék állandóan! :lol: A Skandináv Porsche fizikája sztem jó lenne alá, csak finomítani kellene rajta! ;)
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.12. 11:37

Na megprobálom leszedni mégegyszer :?
És egy kis segitség a tályákat tervezőknek:
http://blogf1.co.uk/circuits/europe/
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.01.12. 15:48

Leszedtem megint, de most is mindenféle hibát ír. A kérdésem annyi lenne, hogy ezt hova milyen mapába kellene telepiteni?
Szerintem itt a hiba nálam, bár azt sem tudom, hogy offline vagy online részbe van telepitve.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.01.12. 17:18

Online telepítéshez: C:\Program Files\Steam\SteamApps\te neved\race 07 mappába kérd a telepítést.
pumba
Név: Veréczi Dániel
Kormány: Logitech DFGT

Hozzászólás Szerző: pumba » 2010.01.12. 17:59

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy amikkor elinditom a gépemet és be akarok lépni a biosba akkor aszt irja hogy BIOS.ini fájlk hiba majd beindul a gép.
Ez mitöl van ???????
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.01.12. 18:07

Ilyen hibával még nem találkoztam...Nem frissítettél BIOS-t mostanában?
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.01.12. 18:10

pumba írta:Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy amikkor elinditom a gépemet és be akarok lépni a biosba akkor aszt irja hogy BIOS.ini fájlk hiba majd beindul a gép.
Ez mitöl van ???????
Te hol akarsz belépni a bios-ba?
Emerico - Head of SIMCo
pumba

Hozzászólás Szerző: pumba » 2010.01.12. 18:25

Mikkor beinditom a gépet mert ujra akarom rakni a gépet.De már megoldotam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
pumba

Hozzászólás Szerző: pumba » 2010.01.12. 23:13

Sziasztok ujabb problémával fordulok hozzátok ugyanis ha elkezdek valamivel játszani és amikkor ki szeretnék lépni akkor befagy a gépem de véglegesen és se kép se hang majd csak akkor kezd feléledni ha ujrainditom. Olvastam az Interneten hogy lehet hogy ez alaplap gond.Vagy elég ha ujra rakon a Windows ja ehez is egy kérdés hol kell rendesen leformázni a winchestert?
Válasz küldése