Ugyan! A legkirályabb futam volt!Szicsó írta:Nekem se jó,se rossz...![]()
Olyan semmilyen futamnak nevezhetném...
Kvalifikáció annyira fergetegesre sikeredett, szinte mindenki jelentkezett hogy szélárnyékot adjon nekem! Avagy ahogy valakire rácsimpaszkodtam eldobta az autót
Sőt a verseny még jobb volt, asszem bealudtam azért sikerült végre elöször jól rajtolnom a 12. ről felrepítettem az alfát a 6. helyre! Úgy éreztem hogy a kaján vigyort semmi sem törölheti le sőt annyira überül ment az alfa, hogy az egész verseny alatt sikerült egészen a 11. helyig előre menetelni! Szóval kiábrándítóan szenvedtem az autóval kigyorsitásnál a merciktől kaptam fél másodpercet, féktávon úgy éreztem hogy egy légpárnásnak több a tapadása a teflonhoz mint az alfának bármihez, máshol még úgy ahogy tartottam magam de akkor nyakamba esett a komplett mezőny mert a lovak úgy döntöttek csatlakoznak a rendvédelmisek sztrájkjához. Egyedül Teppy vigasztalt, folyamatosan tolt az egyenesben hátha tudom tartani a tempót a többiekkel(majdnem bele fulladtam a saját nyálamba a röhögéstől). Köszi cimbi fun volt
De mivel szorgos népünk győzni fog a köv. versenyen az Alfa visszavág
Egyebek mellett gratula mindenkinek!
Ja és bocsi Mugennek hogy megtoltalak és még Bobák Zsoltitól szeretnék elnézést kérni hogy lekörözésnél az Alfá nózijával végig húztam a BMW oldalát.