TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Ingy2

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.08.15. 22:10

Szicsó írta:Nekem se jó,se rossz... :D
Olyan semmilyen futamnak nevezhetném... :?
Ugyan! A legkirályabb futam volt!
Kvalifikáció annyira fergetegesre sikeredett, szinte mindenki jelentkezett hogy szélárnyékot adjon nekem! Avagy ahogy valakire rácsimpaszkodtam eldobta az autót :lol:
Sőt a verseny még jobb volt, asszem bealudtam azért sikerült végre elöször jól rajtolnom a 12. ről felrepítettem az alfát a 6. helyre! Úgy éreztem hogy a kaján vigyort semmi sem törölheti le sőt annyira überül ment az alfa, hogy az egész verseny alatt sikerült egészen a 11. helyig előre menetelni! Szóval kiábrándítóan szenvedtem az autóval kigyorsitásnál a merciktől kaptam fél másodpercet, féktávon úgy éreztem hogy egy légpárnásnak több a tapadása a teflonhoz mint az alfának bármihez, máshol még úgy ahogy tartottam magam de akkor nyakamba esett a komplett mezőny mert a lovak úgy döntöttek csatlakoznak a rendvédelmisek sztrájkjához. Egyedül Teppy vigasztalt, folyamatosan tolt az egyenesben hátha tudom tartani a tempót a többiekkel(majdnem bele fulladtam a saját nyálamba a röhögéstől). Köszi cimbi fun volt ;) Na ezért a legjobb liga a TCL, ahhoz képest hogy nem fun verseny a legvidámabb liga amelyben eddig részt vettem. A nagy betűs ÉLMÉNY, akkor is ha nem mindig sikerül a verseny úgy ahogy eltervezi az ember :)
De mivel szorgos népünk győzni fog a köv. versenyen az Alfa visszavág :lol:
Egyebek mellett gratula mindenkinek!

Ja és bocsi Mugennek hogy megtoltalak és még Bobák Zsoltitól szeretnék elnézést kérni hogy lekörözésnél az Alfá nózijával végig húztam a BMW oldalát.
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.08.15. 22:11

Az 5. körtől lagolni kezdtem, addig marha jó volt, onnantól fostam hogy bajt csinálok. Sajnos sikerült is. Karcsi, Bobák úr a megmondhatója.
Név:Füzy Barna
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.15. 22:15

emerico írta:még a fülcimpám is izzadt. kemény menet volt. nekem nagyon tetszett :lol:
Báldi!
Nah ezért mondtam, hogy wet gumi kell:D
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.08.15. 22:23

Ingy azt sem tudom hogy nekem jöttél-e, volt annyi bajon nem volt idő figyelni ki jön épp nekem. XD
Amúgy mit ittál? :lol:
Légpárnás vs teflon...... EZMÍÍÍÍ??? :lol: :lol: :lol:
The Power of Dreams
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.08.15. 22:26

Óvom és egyúttal be is tiltatom a rákba a frikkjó meg a Gabi olajzabáló, környezetszennyező, üszkös, hátrahúzós, füstokádó és mindezek ellenére csít gyanúsan gyors Nissanjait, a féktávot nem láttam bakker olyan füstfelhő jött ki a kocsikból. Legalábbis frikkéből.

VÖDRÖT a kipura!! :x
The Power of Dreams
Capeta
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Capeta » 2011.08.15. 22:37

Hát először is szeretnék köszönetet mondani Tim Gabinak, aki rávilágított arra a tényre, hogy az egyenesben ég a féklámpám. Éreztem én már előtte is, hogy valami nem stimmel, szerencsére egy újracsatlakoztatás és újrakalibrálás segített megoldani a problémát. Időmérőn a 3. hely kifejezetten jónak mondható. Rajt szokás szerint gyenge lett, de szerencsére jól helyezkedtem, így első körök után Kiss Balázs mögött találtam magam. Hát mit mondjak, elég szépen tartotta magát, a Ford Sierám 225-230 felé már a végét járta, de a Skylineja akkor lőtt ki kb szerintem. :D Vagy 15 körön át biztos elvoltunk, aztán sikerült megelőznöm őt féktávon, de később hibáztam, így ő támadt engem, próbáltam keményen védekezni, remélem még a szabályok szabta keretek között. Miután kb. 1 sec lett köztünk elkezdtem megnyugodni. Előttem volt Tim Gabi, de fogalmam se volt, hogy mennyivel és hogy közeledek-e rá vagy se, mert a köztünk lévő különbség folyton változott, rohamos léptekben, egyszer volt 20 mp, rá fél percre már 0, majd megint 20, szóval nyomtam neki ahogy tudtam, Hard gumikkal mentem, így nagyon nem kellett spórolnom. Aztán megláttam az autóját, na akkor még inkább kezdtem nyomni neki, valamivel gyorsabb voltam, dehát nem tudom mennyivel, később vétett egy hibát a verseny vége felé, így már csak be kellett hoznom az autót. Amennyire szenvedtem az elején az autóval, annyira kezdem megszokni, dehát sajnos megint a bajnokság vége felé. :S Mindenesetre nagyon boldog vagyok, hogy összejött ez a győzelem. :) :D
Név: Hegyvári János
emerico
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.08.15. 22:47

grat! nem is tudtam hogy nem gabi nyert :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.15. 22:49

Mugen írta:Óvom és egyúttal be is tiltatom a rákba a frikkjó meg a Gabi olajzabáló, környezetszennyező, üszkös, hátrahúzós, füstokádó és mindezek ellenére csít gyanúsan gyors Nissanjait, a féktávot nem láttam bakker olyan füstfelhő jött ki a kocsikból. Legalábbis frikkéből.

VÖDRÖT a kipura!! :x
legnagyobb hűtő powa :lol:
__
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.08.15. 23:00

Mugen írta:Ingy azt sem tudom hogy nekem jöttél-e, volt annyi bajon nem volt idő figyelni ki jön épp nekem. XD
Bort de úgy látszik nem eleget mert a szürkebarát szerencsét hozó szellemét nem tudtam megidézni :lol:
freakyo
2024 licenszes
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.08.16. 13:00

Ingy2 írta:
Mugen írta:Ingy azt sem tudom hogy nekem jöttél-e, volt annyi bajon nem volt idő figyelni ki jön épp nekem. XD
Bort de úgy látszik nem eleget mert a szürkebarát szerencsét hozó szellemét nem tudtam megidézni :lol:
akkor simogasd még a palackot :lol: :lol:
__
Lezárt