STCC 2011 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Re: STCC 2011 - társalgó

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2011.10.18. 17:11

Kicsit vegyesek az érzéseim .Én ennél jobb helyezéseket képzeltem el magamnak.de ez van
1.futam A mezőnyt tekintve igen előkelő helyről rajtolhattam.és szépen zárkóztam is fel az előttem levőkre és talán még a 3.hely fogható lett volna számomra ,de sajnos nem így lett féktávon hátulról jól seggen vágtak úgy hogy ugrott az a 4 .hely 10 lettem
2. futam Eléggé le voltam lombozva hogy nem sikerült jó helyen végeznek ez sajnos rányomta a bélyegét erre a futamra hibáztam is eleget.sajnálom hogy az első körökben kiforgattam az előttem levőt.
NA volt ott más is sajnos ezért is sorryyyyy nagyon .De itt jött az i-re a pont az utolsó kör elején kifogyott a nafta pedig 45 literrel mentem rajtnál 44 volt kiírva .és nem értem ,de ha jól tudom más is járt ám így ez sajna nem vigasz.Összességében óriási futam volt mindkettő és az,hogy ennyire egybe van az eleje aszem az első 20 1secen belül.Ezért is jó ez a bajnokság.
FANATIC OF THE SPEED
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.10.18. 17:13

kaszasi írta:Ez a futam nagyon ott volt a toppon.Rajtnál meg mutatta Szicsó szomszéd hogy van még hely a fal és köztem,max a festék marad ott.Ezt legalább megusztam...
Bocsi,ha kicsit agresszívabb voltam,de nem tudtam már máshová menni,mert hátulról eléggé a popimba voltak. :mrgreen: Ott volt hely. :D ...a dukkót állom! ;)

Pali!Fogunk még csatázni,az tuti... :D
Ma újrarakom a Win.-t,hátha az a bibi...a net szolgáltató is ezt tanácsolta. :(
Kár,hogy a 2. futam kezdetekor,megszakadt a kapcsolatom,és már nem tudtam visszalépni. :(

Varga Peti!Bocsi a féktávos meglökésért,de néha eltűntek az autók előlem,és már nem láttam,mikor is fékezel...óvd meg! ;)
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.18. 18:45

kaszasi írta: Tepliczky bocs hogy össze akadtunk és megforogtál,biz isten nem akartam.B. Mile neked is bocs a lökdösődés ért ,de olyan volt mintha direkt lassabban kanyarodnál hogy feltarts.1 futam 22. helyről 22-nek be is jöttem.
Igazából nem tudom, hogy hibás voltál-e vagy sem, kijöttél-e mellém vagy sem (azaz módosítottad-e az ívedet vagy sem). Vissza kell néznem több szempontból. Tudom, hogy nem volt szándékos. Az a gond, hogy a replayemen a Te tükröd totál ellentétes oldalt mutat, a verseny közben is ilyen volt a tükröd?
A lényeg, hogy elvileg tudatában lehettél, voltál annak hogy melletted vagyok. Nagyon szerencsétlen szituáció volt, igazából lehet hogy egy másik moddal, vagy akár egy másik autóval sima kocc, majd kilincs a kilincsen lett volna, de amint már leírtam teljesen kibillentette az autóm egyensúlyát.

Azért nem óvok még semmit sem meg, mert mindegyik esetet visszanézem, hiszen nem akarom óvással elrontani más eredményét. Csak abban az esetben óvok, ha én speciál ki tudtam volna védeni az esetett, tehát ha elvárás lett volna ez mástól is. Nem szokásom óvni, ha meg mégis, akkor azt teljes körültekintéssel és előzetes "kivizsgálással" teszem, hiszen ez csak egy játék, de muszáj a fegyelem. :)
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.18. 18:51

Én 44 literrel indultam és maradt 2 liter a végére, igaz szinte sose, azaz csak az utolsó 3-4 körben húzattam ki piros jelzésig, minden esetben hamarabb váltottam el. Illetve sokszor hagytam begurulni a kanyarba, lehet ezzel spóroltam.
oldman

Hozzászólás Szerző: oldman » 2011.10.18. 19:03

Jajj sracok.. azert az ovasoknal ismet van gyongyszem :D
Szatocs írta:Pethe Szabolcs óvja Varga Pétert
1. verseny - CT 0:43 - felvezető körön előz.
Visszanezted egyaltalan a replayt? :D Paran elottem a fuvon, illetve soderagyba kotottek ki maguktol felvezeto koron.. ;) megjo hogy elmegyek es nem varom meg.. ha a palyat elhagyak.. akkor elmehetek melletuk..

masik ovas jogos.. de sose ertem az olyan pilotakat akik vegig roncsderbizik a versenyt majd megovjak az olyanokat akiknek 1-1 hibaja volt.. mindenesetre aranyos tole ahogy megprobalja levillogni a falat ami kozeledik szembol fele :D:D:D..
http://petervarga.net
"of course I have a drive through"
Porsche Supercup Team Champions: Playboy Racing : Szabo Gabor - Varga Peter
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.10.18. 19:09

A középmezőnyben Ádámmal akadtunk össze, szerencsétlenül nem értettük meg egymást. Bezuttyant elém, én meg nem bírtam lefékezni és elkerülni a csattanást. Én neki, majd kicsit kocc fal, Ő a általam adott többlet lendületből dakarozot egyet. Azért húzódtam le balra, külső íven, mert a hirtelen mozdulattól belenyilallt a kín a lábamba, illetve néztem mi sérült az autómon és gondolkodtam egy esc-en és boxos rajton, de nem mertem, mert nem tudtam, kitudok-e jönni akkor a boxból. Ezen elmélkedésem közepette többen elmentek mellettem, ami a valós szabályzat szerint is lehetséges, ha egy versenyző indokolatlanul lassan megy, pláne ha félre is húzódik. Aztán besoroltam és megvártam, hogy elérjük a rajtrácsot. :)
Vettel5

Hozzászólás Szerző: Vettel5 » 2011.10.18. 20:08

Tropie írta:Én 44 literrel indultam és maradt 2 liter a végére, igaz szinte sose, azaz csak az utolsó 3-4 körben húzattam ki piros jelzésig, minden esetben hamarabb váltottam el. Illetve sokszor hagytam begurulni a kanyarba, lehet ezzel spóroltam.
nekem az utolsó kör elején már 1 liter volt és 6-ban gangoltam végig a pályán hogy elég legyen,de beértem :D
A verseny a kockás zászlóig tart...
Név: Pető Ádám

Kormány: Logitech Wingman Formula Force
http://www.youtube.com/user/padamkahungary
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.10.18. 20:14

oldman írta:Jajj sracok.. azert az ovasoknal ismet van gyongyszem :D
Visszanezted egyaltalan a replayt? :D Paran elottem a fuvon, illetve soderagyba kotottek ki maguktol felvezeto koron.. ;) megjo hogy elmegyek es nem varom meg.. ha a palyat elhagyak.. akkor elmehetek melletuk..

masik ovas jogos.. de sose ertem az olyan pilotakat akik vegig roncsderbizik a versenyt majd megovjak az olyanokat akiknek 1-1 hibaja volt.. mindenesetre aranyos tole ahogy megprobalja levillogni a falat ami kozeledik szembol fele :D:D:D..
Azért azt jó lenne, ha megnéznéd, hogy első kanyarig előztél és én azt óvtam, talán ha visszanéznéd az esetet, nem csak feszülnél... Nyugodj meg, Emerico egyébként is büntetett volna érte, csak ha már óvást írtam, legyen benne minden...
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
KisKimi

Hozzászólás Szerző: KisKimi » 2011.10.18. 20:47

Szatocs írta:
oldman írta:Jajj sracok.. azert az ovasoknal ismet van gyongyszem :D

Azért azt jó lenne, ha megnéznéd, hogy első kanyarig előztél és én azt óvtam, talán ha visszanéznéd az esetet, nem csak feszülnél... Nyugodj meg, Emerico egyébként is büntetett volna érte, csak ha már óvást írtam, legyen benne minden...
Most nem azért hogy én most védek valakit, vagy valami, csak úgy kíváncsiságból kérdezem: mi hátrányod származott abból hogy ő előzött? :) Én tuti nem óvtam volna meg...
Gergo Baldi
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.10.18. 20:50

Hátrányom nincs belőle, Emerico bünteti, én is kaptam már emiatt büntetést. Ennyi. Szabályzatban is benne van, amit valószínűleg el is olvastál már.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Válasz küldése