GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
- Mugen
- 2024 licenszes
- Név: Mikle István
- Kormány: DFGT
- Kapcsolat:
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Szerintem is valami szofveres gajdulás volt.
1x sikerült majdnem megsütnöm, de okos kari, lekapcsolt egyből.
Történt, hogy kipucoltam a gépet és a VGA venti kábelét nem dugtam vissza az alaplapra.
Gép bekapcs, kis 3D MAX vagy 1,5-2 órán át, majd rFactor. 1 felvezető kört bírt ki, majd sötétség és sípolás. Dőlt a hő a kártyából, kicsit visszahűlt, bekapcs, hibátlan. Ez volt télen valamikor, azóta ez volt az 1. hibája most a futamon.
1x sikerült majdnem megsütnöm, de okos kari, lekapcsolt egyből.
Történt, hogy kipucoltam a gépet és a VGA venti kábelét nem dugtam vissza az alaplapra.
Gép bekapcs, kis 3D MAX vagy 1,5-2 órán át, majd rFactor. 1 felvezető kört bírt ki, majd sötétség és sípolás. Dőlt a hő a kártyából, kicsit visszahűlt, bekapcs, hibátlan. Ez volt télen valamikor, azóta ez volt az 1. hibája most a futamon.
The Power of Dreams
Valószínűleg rossz helyen jelentkeztem 1.nek,így megteszem itt is.
név : Hafner László
nick : haflac
köszi
név : Hafner László
nick : haflac
köszi
-
Adam Jonas
Elkövetkező futamokat (egészen május közepéig) ki is fogom hagyni, mert érettségizek, szóval tanulok gőzerővel az írásbelire.batihu írta:Ádám, nem tudtál jönni tegnap? Jó kis verseny volt pedig!
Üdv a klubban, én is érettségizekAdam Jonas írta:Elkövetkező futamokat (egészen május közepéig) ki is fogom hagyni, mert érettségizek, szóval tanulok gőzerővel az írásbelire.batihu írta:Ádám, nem tudtál jönni tegnap? Jó kis verseny volt pedig!
(azzal az apró különbséggel, hogy nekem ez a lazítás két tétel megtanulása között
Emerico:
Ha csapattársammal csinálnánk közvetítést és azokat feltennénk youtube-ra áldásodat adnád a dologra?
(Mindezt csak május 5. után tudnám elkezdeni, hiszen érettségi
Wanna race with me? Just keep pushing RESET to stay on the road!!!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Persze simán!Peety írta:Üdv a klubban, én is érettségizekAdam Jonas írta:Elkövetkező futamokat (egészen május közepéig) ki is fogom hagyni, mert érettségizek, szóval tanulok gőzerővel az írásbelire.batihu írta:Ádám, nem tudtál jönni tegnap? Jó kis verseny volt pedig!
(azzal az apró különbséggel, hogy nekem ez a lazítás két tétel megtanulása között
Emerico:
Ha csapattársammal csinálnánk közvetítést és azokat feltennénk youtube-ra áldásodat adnád a dologra?
(Mindezt csak május 5. után tudnám elkezdeni, hiszen érettségi)
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Jó tanulást akkor!!! Sikeres érettségit! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
+1Peety írta:Üdv a klubban, én is érettségizekAdam Jonas írta:Elkövetkező futamokat (egészen május közepéig) ki is fogom hagyni, mert érettségizek, szóval tanulok gőzerővel az írásbelire.batihu írta:Ádám, nem tudtál jönni tegnap? Jó kis verseny volt pedig!
(azzal az apró különbséggel, hogy nekem ez a lazítás két tétel megtanulása között![]()
vidibe láttam hogy emerico kilöktelek, vissza néztem a replayt és kicsit feléd mentem, de te meg még jobban felém (fehér vonalhoz viszonyítva), szerintem ez verseny baleset, közös hibának látom de te jöttél ki rosszabbul,
bocs
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Nem is kívántam reklamálni az ügyben 
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Gratula a vidihez...
Oks, de mondjuk...ha egy kétszeres meghibásodási ráta lenne? Mármint nem szivatni akarok ezzel bárkit, csak hogy..kelljen figyelni az autóra, mégiscsak nyüstöljük őket elég sokáig.emerico írta:Nem! Csak a napszak változik. Persze felrakhatnám a meghibásodást 10x-es értékre, kb az első kör végén kipukkanna mindenki.Demes írta: Amugy fontos kérdés, az Endurance-okon a 10x időgyorsítás miatt a motor és a fékek meghibásodását is 10x 'gyakorisággal' fogja a játék számolni? Tehát azokat úgy fogja venni mintha 24 óra folyamatos terhelés alatt lennének?
A videot próbáltam jól összevágni, de kb 15 percesnek kellett volna lennie, ha mindent beleraktam volna
A 10x-en tényleg behalnának