Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
bardocz

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.05.08. 22:18

A rajtot viszont nem értem. A felvezető körön jobban tudtam eljönni, mint élesben, lehet azért, mert akkor még kevésbé tapadt a kerék?
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
jeamiro
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: jeamiro » 2010.05.08. 22:20

Ja gumi, nézte valaki a melegedését????
Én akár mit csináltam, még ha 250-el csináltam is 4-5 piruettet akkor is csak 60-64 fokig ment fel a gumihőfok. Egyszerűen nem birtam megmelegiteni.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.05.08. 22:36

Nem is figyeltem milyen kocsival léptem fel a szeróra, még jó hogy szóltatok.

Időmérő jobban sikerült mint vártam, köszönhetően a kiváló setup-nak. THX

Rajt persze élesben nem sikerült úgy mint elötte, de azért elöl tudtam maradni. Persze Bika átgázolt rajtam is, aztán Emerico ahogy megpörgött 3. helyen találtam magam. Futam felénél ahogy számolgattam, rájöttem, hogy nem lesz elég az üzemanyag, ha továbbra is boost-olok. De mivel Bardocz nem volt a nyakamon, be is jöttem volna a dobogóra. Hát sajnos sikerült rámennem a szegélykőre ami meg is dobott. Ki a füre, máris negyedik hely. De azt már megtartottam.

Grat Cseltnek, a dobogósoknak és mindenkinek!
Név: Kaszap Zsolt
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.05.08. 22:38

Le lehet előre foglalni a F1-es kocsit? Mert én mindenképpen Sutil Force Indiájával szeretnék menni :-)
  ▲
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2010.05.09. 10:52

emerico írta:Nem tudom mi van, valami front?
Ingy kocsija boxon kívül volt.
restart
Az új felvezetőn kettétört a fülesem, mert ráléptem előtte. Addig nyomiztam vele, mert lele esett a fejemről, hogy belementem a falba. Nyomtam egy restartot, igaz a srácok biztattak erre a TS-en.. Oké az én saram.
restart
A gyors restartban elfelejtettem a plusz súlyokat ami akkor esett le, mikor az első körben elment mellettem Tim Gabi....
restart
Ingy kinmarad a boxban mert pisil :lol: :lol: :lol:
restart
Eljövök elég jól a futamon, Ingy nyomkodja a pitlimitet boost helyett, elmegyek mellette, Tim Gabi megelőz, nekikoccanok, kipörgök, mindenki el...
Megint nyomom mint a barom, megint megpörgök...ááááá.

A végére kicsit leengedtem és nyugodt tempóban feljöttem az 5. helyre.. Ez kész volt ez a futam.

Ne is mond mert a boost a kormányon volt a pit limiter meg a váltón (g25) :lol: mérgelődni sincs kedvem a sok gyakorlásnak betett a falu nap :lol: inkább kiléptem minthogy több bajt okozzak :lol:
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2010.05.09. 11:03

Hát Ingy, én csak lestem, mikor 3x is pit limiter lett a boost-ból. Főleg mikor Eau Rouge meg az utána lévő kör első kanyarjában. :D Na akkor nagyon nem örültem.

A másik meg, Darvasi M., ugye billentyűvel játszol? Sajnos nagyon veszélyes, nem merek melléd menni, mert nem tudom épp mikor húzod rám, kb 2-3 métereket ugrasz balról jobbra és vissza. Lehet, hogy a köridőd megvan néhány körben, az is nagy szórással, de ez így veszélyes, ha más csatázni szeretne Veled.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2010.05.09. 13:12-kor.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2010.05.09. 12:20

Jó kis futam volt megint :D
Bár végig Ingynek állt a zászló a sok gyakorlásnak és a jó setupjának köszönhetően, azért reménykedtem egy tisztes második helyben. Aztán a sorozatos újraindítgatásokkal sikerült a végére egy egész jó rajtot fogni, amivel az élre álltam és onnantól fogva én már csak autókáztam az egész futamon keresztül. Egyedüli izgalom talán az utolsó előtti körben volt, amikor akartam futni egy jó kört de az utolsó sikánnál kicsit besokalltam és majdnem eldobtam a kocsit, de azért nagynehezen összeszedtem :)

Sajnálom, hogy Ingy kilépett és nem tudtunk küzdeni egy jót az első helyért :( Majd legközelebb cimbi ;)
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.05.09. 21:31

Rohadt jó ez a pálya ezzel a kocsival :O
  ▲
TerranceG
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TerranceG » 2010.05.09. 21:58

bardocz írta:Rohadt jó ez a pálya ezzel a kocsival :O
Egyetértek!

Ennek ellentéte a köv két pálya. És már voltak is a szériában egyszer.
Név: Kaszap Zsolt
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2010.05.09. 22:11

Szerintem te Spa-ra gondolsz, én meg Brands Hatchra:D
  ▲
Lezárt