Általános Társalgó
Re: Általános Társalgó
Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok én is minden kedves virtuális pilóta társamnak!
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Boldog karit srácok! 
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- pumba
- Név: Veréczi Dániel
- Kormány: Logitech DFGT
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK
A győzelem attól függ, hogy ki ér be először az utolsó körben, nem attól, ki vezet az elsőben!
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Boldog karácsonyt. Már kapom a hülyébbnél hülyébb ajándékokat

Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
FEFECAPRI
- Kapcsolat:
Lenne egy kis problémám!!
Suta vagyok a géphez, és ma történt egy rendszer ujrarakás a C meghajtómon. Nekem a D meghajtón van a játék, de a parancsikon eltűnt az asztalról hogyan tudom a játékot elindítani?? El lehet vagy újra kell raknom a játékot?
Suta vagyok a géphez, és ma történt egy rendszer ujrarakás a C meghajtómon. Nekem a D meghajtón van a játék, de a parancsikon eltűnt az asztalról hogyan tudom a játékot elindítani?? El lehet vagy újra kell raknom a játékot?
Ford Capri 1973 2.8 V6
Nincs Semmi gond, a D meghajton keresd meg az rFactor nevű mappát abban megtalálod az inditó ikonját, arra jobb klik és kűldés asztal parancsikon létrehozása.FEFECAPRI írta:Lenne egy kis problémám!!
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Persze ez csak elviekben műxik, mert ha a rendszer a C-n volt akor nem bizti, hogy fog meni, mert ha jól sejtem létrehoz dolgokat a system 32 ben és azok hiányozni fognak neki és csak az újratelepités oldja meg a problémád.
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
FEFECAPRI
- Kapcsolat:
Köszönöm! Sajna csak újrarakással működik mert 1 fájl hiányzik azt írja!jeamiro írta:Persze ez csak elviekben műxik, mert ha a rendszer a C-n volt akor nem bizti, hogy fog meni, mert ha jól sejtem létrehoz dolgokat a system 32 ben és azok hiányozni fognak neki és csak az újratelepités oldja meg a problémád.
Ford Capri 1973 2.8 V6