Nem, nagyon rossz, és húzza a gépet. Valamint nem ad semmilyen olyan infot ami plusz lenne. Hogy merre kanyarog a pálya, meg nem info
Általános Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Általános Társalgó
Nem, nagyon rossz, és húzza a gépet. Valamint nem ad semmilyen olyan infot ami plusz lenne. Hogy merre kanyarog a pálya, meg nem info
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
És esetleg a Sim Viewet használja valaki, nekem nem műxik mert mindig valami szero gondja van.
Egyébként thx a választ
Egyébként thx a választ
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
Egy olyan XD lenne már jó mint a gtr-é, az hasznos lenne, de tudtommal nincsen még rFactorral műkődő verzioja, de javitsatok ki ha tévedek
Van egy béta de nekem az nem megy
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
nagyon várom a x-race-t ,de adddig is nem lesz funrace a AE82-VEL? nagyon bejött a csapatnak és nekem is!
na......................?
na......................?
Csak szólni szeretnék, hogy a fő oldalon az ETCC futam van kirakva de elviekben ha jól tudom elötte lesz még -án egy Road futam. Ha én tudom rosszul akkor azt hiszem lemaradtam valahol. 
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
A Road to F1 futam dec 26-ra esett volna, így az eltolódik.jeamiro írta:Csak szólni szeretnék, hogy a fő oldalon az ETCC futam van kirakva de elviekben ha jól tudom elötte lesz még -án egy Road futam. Ha én tudom rosszul akkor azt hiszem lemaradtam valahol.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
OK!
Még jó, hogy az ETCC meglesz tartva

Még jó, hogy az ETCC meglesz tartva
A legújabb XD nálam gond nélkül megy, egyetlen bajom vele hogy nem igazán testre szabható. Amit nagyon várok az a CTDP Dynamic HUD-ja. Elvileg már készen vannak vele, csak dizájnert keresnek, hogy szép is legyen.jeamiro írta:Egy olyan XD lenne már jó mint a gtr-é, az hasznos lenne, de tudtommal nincsen még rFactorral műkődő verzioja, de javitsatok ki ha tévedek![]()