Nem akarok cigánykodni, de elárulhatnád hol van. Én nem találtamSzicsó írta:Sajnos van már crack hozzá.JeRm írta:Én egy jó kis crack-re várok![]()
![]()
![]()
De nem ezért várok,hanem addigra optimalizálnak sok mindent...így nem tépem szét magam az idegtől.
rFactor 2 - Társalgó
Re: rFactor 2 - Társalgó
Egy szlalom abszolút 1. hely: https://www.youtube.com/watch?v=TK534x0tRlY
+ 1 Freakkel: https://www.youtube.com/watch?v=tTvipPCy9mk
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Ez a crack nem tartott akkor sokáig. Remélem azért az online részét nem tudták még feltörni...
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nem töltöttem le,mert email címet kér,meg ilyesmi...lehet,hogy csapda?
Egyébként,google...beírod,és dobja.
Viszont remélem nem működik.
Egyébként,google...beírod,és dobja.
Úúúúú, az ilyet nem szeretjükSzicsó írta:Nem töltöttem le,mert email címet kér,meg ilyesmi...lehet,hogy csapda?![]()
Egyébként,google...beírod,és dobja.![]()
Egy szlalom abszolút 1. hely: https://www.youtube.com/watch?v=TK534x0tRlY
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
srácok. semmilyen crack-et reklámozó oldalra, linkre ne kattintsatok!
mivel a játékhoz online be kell jelentkezni minden alkalommal (ha nem is manuálisan, maga a program megteszi) nem lehet törni a játékot.
viszont 1000% hogy napokon lesz offline tört verzió, mint ahogy az iracing-hez is van, mely talán arra érdemes, hogy kipróbáljátok. valószínűleg az eredeti verziónál rosszabb lesz
mivel a játékhoz online be kell jelentkezni minden alkalommal (ha nem is manuálisan, maga a program megteszi) nem lehet törni a játékot.
viszont 1000% hogy napokon lesz offline tört verzió, mint ahogy az iracing-hez is van, mely talán arra érdemes, hogy kipróbáljátok. valószínűleg az eredeti verziónál rosszabb lesz
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Persze nem gondoltam komolyan, úgyis megveszem ha olyan állapotban lesz a játék és a gépem is.
Aki kipróbálta meséljen már róla pár szót, milyen érzés?????
jók az autók fizikái? időjárás?? eső? formula autók????
hangok? gumik? stb. stb. Tényleg kíváncsi vagyok mit hoztak össze!
Aki kipróbálta meséljen már róla pár szót, milyen érzés?????
Név: Pintér Roland
- kamikaze
- 2024 licenszes
- Név: Füzy Barna
Jó, bővebben nem minden jó.JeRm írta:Persze nem gondoltam komolyan, úgyis megveszem ha olyan állapotban lesz a játék és a gépem is.
Aki kipróbálta meséljen már róla pár szót, milyen érzés?????jók az autók fizikái? időjárás?? eső? formula autók????
hangok? gumik? stb. stb. Tényleg kíváncsi vagyok mit hoztak össze!
Szokni kell az biztos. Az FFB, kormány kezelés, fék érzékenység nagyon el van találva. Nincs keresztbe vágott kormánnyal kanyarodás, padló fék utolsó pillanatban, büntet.
Gumi nagyon más mint volt, nem úgy melegszik mint régen, másképp hűl vissza, kopást még nem próbáltam.
Grafika fura, ezt biztos pofozgatják még, néha vibráló árnyékok, erős árnyékok zuhogó esőnél, igaz nekem nem megy full grafon mert csak 15fps lenne. (Gépem AMD-ATI
Néhány pálya részen az FPS durván visszaesik, máshol ok. Viszont a füst úgy tűnik nem zavarja össze, inkább az árnyékok.
Az esőtől nem vagyok elkápráztatva, nem igazán érezhető, hogy mekkora mennyiség van a pályán, bár erre többet kéne tesztelni. Az F1 2010-ben az eső jobban van megcsinálva, ezért most kapok
A belső nézet nekem most játszhatóbbnak tűnik, a motorház nézetek viszont mintha lejjebb lennének és túl "szűk" bár ez állítható.
Szubjektív, én a menüket nem tartom túl szépnek, kicsit össze vissza, bazi nagy ikonokkal, olyan mintha Android-ra készült volna.
Ja és ugyan olyan tetű lassan tölti a pályát
Azért ide írom a gépem:
AMD Athlon II X2 250 3,0GHz (freakyo, valószínű ez a gyenge pontja a gépünknek, ezért is nem nő az FPS)
4GB DDR2
ATI HD5700 2GB
WIN7 x86 sp1
Ezzel 1280x800-ban high (nem max) beállításokkal HDR nélkül 45-60fps, játszható
Név:Füzy Barna
Nekem tetszik.
Hangok még nem az igaziak, de elmegy.
Grafikához nem elég a gépem, hogy úgy jelenjen meg hogy leessen az állam. De nem is ez a lényeg.
A vezetés élménye viszont nekem nagyon bejön. A változó féktávoktól kezdve a gumin át még az ffb is tetszik. Belső nézete elég jó, kár hogy nincs 3 monitorom. De eszembe nem jut, hogy kiüljek motorháztetőre, vagy tvcamba mint néha rf1ben.
Ami hátrány, hogy a gyengébb grafikai beállítások miatt nem látom olyan jól az esőt és a pálya gumizódást, majd próbálok optimalizálni ma estére, és ez vonja azt is magával, hogy kevésbé látom meg mennyire kéne vigyázni pl a vizes pálya miatt. Persze amikor rajta vagy megérzed, de olyankor előfordulhat hogy már késő. Ezért is nem tudom pl a tegnap esti eső mekkora volt, mert jobban csúszott(a slick azért még bírta), de nem olyan nagyon. Kell ahhoz még nagyobb eső, hogy lássam az milyen.
Visszajelzések a kopásról, törésről, hőmérsékletről még nem pontosak, de nem is számít. Mondjuk tegnap este a nagy karambol után simán mentem tovább 2-3 bunkfencel a hátam mögött... De akkor is jó. Nagyon tetszik.
Hangok még nem az igaziak, de elmegy.
Grafikához nem elég a gépem, hogy úgy jelenjen meg hogy leessen az állam. De nem is ez a lényeg.
A vezetés élménye viszont nekem nagyon bejön. A változó féktávoktól kezdve a gumin át még az ffb is tetszik. Belső nézete elég jó, kár hogy nincs 3 monitorom. De eszembe nem jut, hogy kiüljek motorháztetőre, vagy tvcamba mint néha rf1ben.
Ami hátrány, hogy a gyengébb grafikai beállítások miatt nem látom olyan jól az esőt és a pálya gumizódást, majd próbálok optimalizálni ma estére, és ez vonja azt is magával, hogy kevésbé látom meg mennyire kéne vigyázni pl a vizes pálya miatt. Persze amikor rajta vagy megérzed, de olyankor előfordulhat hogy már késő. Ezért is nem tudom pl a tegnap esti eső mekkora volt, mert jobban csúszott(a slick azért még bírta), de nem olyan nagyon. Kell ahhoz még nagyobb eső, hogy lássam az milyen.
Visszajelzések a kopásról, törésről, hőmérsékletről még nem pontosak, de nem is számít. Mondjuk tegnap este a nagy karambol után simán mentem tovább 2-3 bunkfencel a hátam mögött... De akkor is jó. Nagyon tetszik.
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Jó ezt olvasni,hogy mekkora a változás.
Egy biztos,gépet is kell valamennyire fejlesztenem,amit nem tudok mikorra tervezhetem...és még az 1.4 büntimre is kell áldoznom a tökéletességért.
Gondolom,nem 1-2 hónap,mire javítják a hibákat,és remélem,a nyárra már sikerül Nekem is az rF2-vel csatázgatnom.
Egyébként hogy javíthatók majd a graf és egyéb hibák?rF2 betöltésénél felajánlja a letölthetőséget,mint anno az LFS-ben?
Vagy email-ben küldik,vagy hogy van/lesz ez?Ingy?
Nem örülnék,ha mindig kutatgatni kellene utána...
Egy biztos,gépet is kell valamennyire fejlesztenem,amit nem tudok mikorra tervezhetem...és még az 1.4 büntimre is kell áldoznom a tökéletességért.
Gondolom,nem 1-2 hónap,mire javítják a hibákat,és remélem,a nyárra már sikerül Nekem is az rF2-vel csatázgatnom.
Egyébként hogy javíthatók majd a graf és egyéb hibák?rF2 betöltésénél felajánlja a letölthetőséget,mint anno az LFS-ben?
Vagy email-ben küldik,vagy hogy van/lesz ez?Ingy?
Nem örülnék,ha mindig kutatgatni kellene utána...
- emerico
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
legegyszerűbb ha a facebook-on bejelölöd őket, és az új info mindig kint van.
a változó időjárás és gumizódás látványa csak tényleg teljes grafikán jelenik meg pontosan. én max helyet high beállításokkal megyek, itt még szinte minden oké, fps oké.
videókártya a szűk keresztmetszet, nekem NVIDIA GTX460-am van, ez már pont nem elég. Egy 480 már jó lenne. A proci nem annyira fontos, a ram az legyen 4GB minimum
a változó időjárás és gumizódás látványa csak tényleg teljes grafikán jelenik meg pontosan. én max helyet high beállításokkal megyek, itt még szinte minden oké, fps oké.
videókártya a szűk keresztmetszet, nekem NVIDIA GTX460-am van, ez már pont nem elég. Egy 480 már jó lenne. A proci nem annyira fontos, a ram az legyen 4GB minimum
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo