SCCA World Challange 2012 - társalgó
Re: SCCA World Challange 2012 - társalgó
Hogy a csába lett nekünk 180 font?Nem értem.Szicsó ez a te hibád!!!

“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Most meg az a baj,hogy sok pontot hozok,és ott vagyok mögötted a pontversenybe?
Még elérhető az első hely!

Még elérhető az első hely!
Sajnos nem értem haza a futamra:(
Jó kis verseny volt köszönöm, van még mit tanulnom setupolásból a végére egyfolytában blokkoltak a kerek ha akartam ha nem pedig a bal első 33%on volt és az volt a legrosszabb.
Jó csatákat vívtunk.
még stabilabbá kell tennem a kocsit ez a feladat
Jó csatákat vívtunk.
még stabilabbá kell tennem a kocsit ez a feladat
Peter Somodi - someday
kormány: G25
kormány: G25
-
jegember95
- 2024 licenszes
Egyre jobban megtetszik ez a volvo, megtanultam kezelni a gumikat, és mellesleg gyorsulok is, amit ez a 6. hely bizonyít. 
Kár, hogy már csak 1 futam van hátra, még vagy 2-3at el tudnék viselni
Kár, hogy már csak 1 futam van hátra, még vagy 2-3at el tudnék viselni
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Hegyvári Janinak és Serbán Norbinak gratulálok, végig nyomás alatt tartottak, és csak kivárták a hibázást
Vízháztartásom nagy részét elvesztettem. Időzítős a ventilátorom és start pillanatában.. blöb..blöb.blöb.. megállt. aztán ez történt http://www.youtube.com/watch?v=hyVefnQ5GGU
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Röviden tömören ezt jól elcsesztem. Időmérőn 5. lettem de csak 3 tized volt a lemaradás (bennhagytam 2-t).
Rajt jól sikerült ott feljöttem, aztán autókáztunk jó szorosan, jó kis csata volt, de az utolsó kanyart sikerült elbaltáznom és megforogtam. Innen kellett visszakapaszkodni, ami ment is szépen a 2. helyig. Jó volt a kocsi végig, sikerült gyors köröket futni. Talán ha van még egy kör, akkor a győzelem is meglett volna.
Kár hogy már csak egy futam van hátra, most kezdek belejönni
Rajt jól sikerült ott feljöttem, aztán autókáztunk jó szorosan, jó kis csata volt, de az utolsó kanyart sikerült elbaltáznom és megforogtam. Innen kellett visszakapaszkodni, ami ment is szépen a 2. helyig. Jó volt a kocsi végig, sikerült gyors köröket futni. Talán ha van még egy kör, akkor a győzelem is meglett volna.
Kár hogy már csak egy futam van hátra, most kezdek belejönni
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
És az alsógatyót az egyenesben dobtad le?emerico írta:Vízháztartásom nagy részét elvesztettem. Időzítős a ventilátorom és start pillanatában.. blöb..blöb.blöb.. megállt. aztán ez történt http://www.youtube.com/watch?v=hyVefnQ5GGU
Nem is volt olyan meleg.Én lenyomtam 12h-s műszakot ebben a melegben hosszú gatyában meg acélbetétben.Na ott meleg volt.
Verseny jó volt.Szicsó egy perfekt settet adott, de abba egy kicsit belekontárkodtam.Rajt Off, Mugent kiforgattam, bocs még egyszer.
Ebben a sorozatban az első-első helyem, igaz az utolsó 3 kör egy kínszenvedés volt.
Már azt hittem,hogy bukom az 1 helyet, Cseltel szemben.
Lehet az utolsó versenyt ki kell hagynom.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Nagyon kemeny verseny volt, az elejen jo tempot tudtam menni, de a vegen az olvado gumikon a 3. hely jonak szamit, foleg ugy, hogy a levezeto korben defektet kaptam
Az utolso verseny izgi lesz, mivel 4en leszunk kb 10 ponton belul...
Az utolso verseny izgi lesz, mivel 4en leszunk kb 10 ponton belul...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."