Nincs ezzel bajom. Nem kell parázni ha mögötted vagyok, nem vagyok vaddisznó. Ez most pech, sajnálom, hogy így jött ki a lépés...Szicsó írta:Kedves Gergő!Clayman írta:Kedves Csaba!Szicsó írta: Race 1. ...most mondjam megint,hogy Clayman![]()
Basszus...Gergő,Te sportot űzöl abból,hogy elcseszd a futamaimat???
Nem hiszem el,hogy csak engem tudsz telibe trafálni állandóan hátulról a rajt után...hihetetlen.
![]()
Hidd el,neked nem a rajtolást kell gyakorolnod,hanem a megállást...eszméletlen mennyire balfék vagy!![]()
Visszanéztem a replayt és ennyi erővel Rebok Józsit is megóvhatnád, kb annyira ért hozzád mint én csak kicsit előbb. A telibe trafálástól ez a kontakt azért egészen távol áll!
Valamiért,mégiscsak a Te "érintésedtől" ment el megint a versenyem,és tényleg már nem először.![]()
Most őszintén...Te miképp reagálnál erre az Én helyemben?
Hidd el,a haragom gyorsan elszáll,de amikor meglátom a neved,hogy a hátam mögött vagy,a gyomorideg elkap!
![]()
Emerico eldönti az óvásomat,hogy jogos-e...ha Ő is annak tartja,akkor egyértelmű a szitu.
Miképp reagálnék? Általában nem szoktam óvni, nem szoktam szólni. Pl a legutóbbi rF2-es versenyen Emer kitolatott elém a megpördülése után, ez is szántottam, tönkre is ment a gép, ki is léptem...
Nem is óvtam meg...
Komolyan veszem, szeretek, imádok versenyezni és vezetni de ez egy játék. Ha balul sül el valami persze zavar de nem fogok miatta idegeskedni mert az nem jó dolog...
A lényeg, hogy ne idegeskedj ha előttem vagy