Akkor meg a video kartya lesz, probald 7-es DX-el futtatni es ugy megnezni jo lesz-e.Micó írta:új rfactor, egyedül az van rajta... csinált már ilyet más módnál is, de elfelejtettem hogy oldottam meg, és nem jöttem rá még mindíggazsiadam írta:Próbálj feltenni egy új rfactort, a regi mellé. Abba csak a Toyotat telepítsd.Micó írta:Valamiért nem látom sem a menüben, sem a szerverre csatlakozáskor az autókat, számomra rejtély miért...megpróbálom kiküszöbölni a hibát, akinek van ötlete írjon...ha nem leszek futamon, akkor ezért :S bocs skacok...
Toyota Atlantic - Fix Setup Bajnokság - Társalgó
Re: Toyota Atlantic - Fix Setup Bajnokság - Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Sietek haza de lehet hogy az időmérés csak 21.00kor kezdödik, de remélem haza érek.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
pffff
Ez nemigaz ám!
Elsö kanyar kicsuszot egy gyerek elöttem fékezem aztán belém jönn!Ez a a felvezetö körön volt!
Kimentem a boxba!
Piros lámpát láttam!
Túl csusztam és kizárt!
Ez a futam egy kataztrofa volt!
Mweg ma nem is ment szoval bocsásatok meg ez ma nem ment nekem!
Jó versenyt hy!
Ez nemigaz ám!
Elsö kanyar kicsuszot egy gyerek elöttem fékezem aztán belém jönn!Ez a a felvezetö körön volt!
Kimentem a boxba!
Piros lámpát láttam!
Túl csusztam és kizárt!
Ez a futam egy kataztrofa volt!
Mweg ma nem is ment szoval bocsásatok meg ez ma nem ment nekem!
Jó versenyt hy!
Jó verseny volt Szatocs, megcsináltuk
Vagyis te, én kihagytam pár versenyt 
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Érdekes futam volt.
Időmérő viszonylag gyengén sikerült de a rajtnál sikerült két pozíciót is javítani így feljöttem a 8. helyre.
Több csata is volt, volt ami korrekt volt, volt viszont olyan is ami annyira nem.
Mindent egybevéve végig harcolni kellett. Hála a konstans teljesítménynek és a hibátlan vezetésnek végül a 6. helyen értem célba ami egy jó eredménynek számít azthiszem.
Majd lenne egy óvásom is egy kiforgatás miatt, de azt a helyére írom!
Köszi a versenyt!
Időmérő viszonylag gyengén sikerült de a rajtnál sikerült két pozíciót is javítani így feljöttem a 8. helyre.
Több csata is volt, volt ami korrekt volt, volt viszont olyan is ami annyira nem.
Mindent egybevéve végig harcolni kellett. Hála a konstans teljesítménynek és a hibátlan vezetésnek végül a 6. helyen értem célba ami egy jó eredménynek számít azthiszem.
Majd lenne egy óvásom is egy kiforgatás miatt, de azt a helyére írom!
Köszi a versenyt!
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Jó verseny volt bizony, végig azon izgultam, hogy nehogy nagyon rám essél, nagyon tapostad a sarkam.bardocz írta:Jó verseny volt Szatocs, megcsináltukVagyis te, én kihagytam pár versenyt
Futam: A rajtom egész jó lett, 5. helyről sikerült a 2. kanyarnál már a 3. helyen fordulnom, Bardocz csapattársam pedig a 4. helyig ért fel ugyanekkorra. Ezután végig vele autóztam, 0.6-3.3s távolságra.
A pálya elég necces volt, legalább 5 olyan kanyar van benne, ahol ezek az autók simán felülnek, és meg is van a pörgés. A 3. szektor előtti gyors jobbosnál és a célegyenes ráfordítónál is többször alvázon csúsztam, bőszen ellenkormányozva, és izgulva, hogy nehogy kitörjön a fara. Nehéz volt ez a verseny, meg kellett küzdeni a pályával.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szatocs 2009.09.20. 00:08-kor.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Nagyon ugyan olyan köröket mentünk, sokszor ugyanott hibáztunk, meg párszor nem akart váltani a gép, így esélyem sem volt. A célegyenes ráfordítóban tartott fel valaki téged, amikor közelebb kerülhettem volna hozzád, de utána nekem is szépen betartott az íven 
▲
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Joke volt azt hiszem.bardocz írta:Nagyon ugyan olyan köröket mentünk, sokszor ugyanott hibáztunk, meg párszor nem akart váltani a gép, így esélyem sem volt. A célegyenes ráfordítóban tartott fel valaki téged, amikor közelebb kerülhettem volna hozzád, de utána nekem is szépen betartott az íven
De egyszer Emerico is az ideális ívre húzta vissza, majdnem elém, mikor előztem volna.
Az mondjuk biztos, hogy aki éppen koppanóra beért, időmérőre, és nem kezdett kb fél órával hamarabb tesztelgetni, annak nagyon nehéz dolga volt.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Szerencsére a pályát már "ismertem", mert még a bajnokság elején mentem rajta pár kört, de az az idő mára eltűnt a hotlapsból, így nem tudom mennyit javultam. Nagyon jó pálya ez, a gyors jobbos nagyon trükkös, ha roszul megy bele az ember, hiába megy 30-al lassabban, mégis lecsúszik.
▲
Én majd ovom Veréczi Dániel-t!
Még a felvezetö körbe történésért!
Még kanyar se volt de már kicsuszott és ugy jött visza a pályára hogy neki ment Sashegyinek én meg nem tudtam kikerülni öket!
Szerencsére fékeztem és nem beleszálguldottam!
Ezért is mentem be a bokszba!
Még a felvezetö körbe történésért!
Még kanyar se volt de már kicsuszott és ugy jött visza a pályára hogy neki ment Sashegyinek én meg nem tudtam kikerülni öket!
Szerencsére fékeztem és nem beleszálguldottam!
Ezért is mentem be a bokszba!