FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Kola19

Re: FIA GT1 - Versenykiírás, társalgó

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2011.11.22. 16:00

Apophis írta:Beszarok b+
A 2. verseny óta nem volt gondom a moddal.
Erre tegnap felállok a rajtrácsra, megfagy, de annyira hogy restartolnom kell.
Nagy nehezen vissza jövök, amiért köszönet hogy megvártatok, erre nem tudom milyen okból, a kocsimból nem láttam semmit, így semmihez nem tudtam viszonyítani, hol lehet az eleje.
És még a tükröm is eltűnt.
És az hogy nem egy embert szopat be folyamatosan ez a mod... Más modnál semmi gond nincs.
Komolyan gondolkozom hogy feladom a GT1-et.
Egyetértek! Én is a feladáson gondolkodom, ha nem tudom megoldani a problémát ezzel a moddal! :(
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.11.22. 16:49

Nem sírni kell hanem harcolni! :lol:
Bauer Richárd

Hozzászólás Szerző: Bauer Richárd » 2011.11.22. 17:11

jó verseny volt ,de én sajnos force feedback nélkül mentem ,az első felvezető körön még jó volt
de a második rajtnál valamiért elment az erő ,teljesen könnyü kormánnyal mentem végig
borzalmasan nehéz volt főleg hegyvári mögött.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.11.22. 17:39

Mért nem próbáljátok meg másik szerveren?
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.11.22. 18:00

Quali...lemaradtam róla. :mrgreen:
Mivel ismerem,és szeretem ezt a pályát,nem aggódtam emiatt,ráadásul itt volt tesztfutam is a GT1-el. :D
Utolsó helyről indulva(26.),pár kör elteltével,már a 15-16. helyen autóztam,és Kami idegesített rendesen. :mrgreen:
Ahogy kopott a gumi,elég nehéz volt már a kanyarokat is könnyedén bevenni,ezért el is buktam egy kigyorsítást...a rázókő megdobott,és megforogtam. :(
Szerencsémre pont ott,ahol nem sok hely van a visszaforgatásra,és különösen úgy,ha jön szinte a fél mezőny mögöttem. :?
Sokat vesztettem ezzel,de nem akartam senkit sem összetörni. ;)
Folytatom a produkálást,és utolérem Holdampf urat. :shock: Ajánlanék egy teljes szilent cserét az autójában,vagy az IFA kormányművet kellene lecserélni,mivel az egyenesfutás valahogy nem igazán sikeredik az autójával. :shock:
Az egyik nagyobb hibáját kivédve,hogy ne törjem össze magam,kénytelen voltam a fűre menni...persze Én ittam meg ennek a levét ismét. :? Na sebaj...folytatjuk,mert élvezetes a verseny. :D
Már Mugen kezdett beérni...szólt is TS-en,hogy közeledik...mondom okés,tudom,látom. :mrgreen:
A sikános szakaszon félrehúzódtam az elengedés reményében,erre megszakadt a kapcsolat. :evil:
Remélem nem lett bajod Mugen. :(
A szívás az,hogy nem a helyi net-el volt probléma,hanem a szolgáltató szervere adta be a kulcsot...ezért is nem tudtam visszamenni TS-re sem utána. :? Reggelre javították ki a hibát...nem vagyok boldog. :?
De mivel már csak 8 perc volt hátra,teljesítettem a 75%-ot,és valamennyi pontocskát is szerzek így a sok kieső miatt. :D
Sajnálom,aki kifagyott,de elég érdekes dolog ez.
Grat mindenkinek,aki célba ért! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szicsó 2011.11.22. 18:32-kor.
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.11.22. 18:04

Nekem nem lett bajom, belőled annyit láttam hogy a jobbos kanyarban balra eltekeredve csúszik az autód, majd el is tűnt. :(
The Power of Dreams
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.11.22. 18:33

Most néztem a replay-t,és igen úgy történt...balra húzódtam le az ideális ívről,és puff...elment minden. :?
Örülök,hogy nem lett galiba miattam! ;)
lightning STIG
Kormány: Logitech g25

Hozzászólás Szerző: lightning STIG » 2011.11.22. 18:57

Audi R8 LMS - 23 - United Autosports - Matthew Bell / Magyar László / lightning STIG-ez vihető a szezon további részére
Na...tegnap értem el arra a pontra ,hogy elég nehezn viselem ,amikor készülök és már most sokadik futam óta egy versenyt sem tudtam teljesíteni.max 1 körig jutottam el aztán levágott.Részemről(amit egyébként sajnálok nagyon) befejeztem ezt a modot mert már kiidegelt rendesen.További jó versenyzést és jó csatákat kívánok mindenkinek.
FANATIC OF THE SPEED
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.11.22. 19:12

Jó kis futam volt. Az első pár körben csak tökörésztem, nem akartam egyből kiesni, így is előrébb kerültem, majd Szicsóval harcoltunk jót, sajna rontott. Pedig milyen fasza lett volna Feke Gabit együtt beérni. Szóval Gabit utolértem (mivel hibázott) jót csatáztunk, már nem is tudom le is előztem, de rontottam és vissza jött, plusz pont akkor ért utol a "csíter" leköröző sereg is. Majd megléptem, rontottam, stb... A vége az lett, hogy 10 körön keresztül űzött, nem lehetett lazsálni. Nagyon jó volt végre folyamatosan harcolni a teljes versenytávot.

Ledobálás, netszakadás stb: Sajnálom akit kidob, szerencsére velem a 3? év alatt tán kétszer fordúlt elő, szét ba...tt az ideg.
Nézétek meg a routert, a háló kártyát!! (nekem régen ez okozott gondot, alaplapi hibázgatott), a modemet. DX beállítás auto, és van a multi beállításnál feltöltési sebességre vonatkozó rész, vegyétek le 64kb-ra, szintén itt a csetet kapcsoljátok ki.
Meg a célba érés után amikor még vannak a pályán szintén :)
Név:Füzy Barna
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.11.22. 19:21

kamikaze írta: Ledobálás, netszakadás stb: Sajnálom akit kidob, szerencsére velem a 3? év alatt tán kétszer fordúlt elő, szét ba...tt az ideg.
Nézétek meg a routert, a háló kártyát!! (nekem régen ez okozott gondot, alaplapi hibázgatott), a modemet. DX beállítás auto, és van a multi beállításnál feltöltési sebességre vonatkozó rész, vegyétek le 64kb-ra, szintén itt a csetet kapcsoljátok ki.
Meg a célba érés után amikor még vannak a pályán szintén :)
Én személy szerint kétlem, hogy ezekkel lenne gond. 2 éve játszom rFactorral, játszottam már szarabb gépen akkor se vágott le, most se, volt router és direkt bekötés is akkor se vágott le. Én a modot tippelem még mindig (eddig 1x vágott le qualyin Mangy Coursba, de akkor durván 10 embert egymás után). Ha jól emlékszem emerico mondta, hogy shift convert a mod. Lehet valami bug jött a konvertálással együtt..... vagy valami.

Szinte minden grafon játszottam már. Csak úgy Magny coursba dobott le az rfactor. Meg jó pár hónapja simán a net dobott le.

Tesómnak se volt semmi gondja.
Nemzetközi enduranszon volt egy váratlan connection lost (szervezők, közvetítők azt mondták, hogy elfüstöltük a motort). Ezeken kívül szerencsére nem volt még semmi galiba.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Válasz küldése